işte onla uğraşıyorum zorla biraz kahvaltı yaptırdım ama hasta yaa ilaç içtimi etkisi ile kalkıyor ama bi kaç saat sonra tekrar ateşi yükseliyor adananın havasını bilirsin bi sıcak bi soğuk ne giyeceğini şaşırıyor insan hemende hastalanıyor zaten dün çoook yağmurluydu bugüse bahar havası gibi güneş var çok güzel bugün dün klima yaklmıştık bugün ise sıcak açmaya gerek yok bu nedenle hep hasta oluyoruz yaa alışamadım daha[/QUOTE
canım geçmiş olsun dikkat edın kendınıze zaten hep hasta eden ınsanı bı sıcak olması havanın bı soguk olması vücutta sasırıyo sonra nasıl tepkı verecegını
merhaba nazlı.Hoşgeldin.İyi uygun olmuş kapı süsünün fiyatı.Bu arada aşı yerin nasıl oldu?
çok sağol canım yaa sayende ii.. bugün çok az bi ağrım kaldı okadar. kapı süsü evet ucuza geldi bittikten sonra fotografını çekip göstericem size. sonrada inşallah kendi bebeğim için uğraşıcam. haftaya kontrolumuz var. inşallah drumuz güzel şeyler söyleyecek bize. Bende şu an gebe olduğumu unutma durumu var ya.. hiç bişim yok şükür. arasıra ben burdayımdemese hiç hatırlamıcam. Hakkaten balayı dönemindeyiz galiba.
birde bu demir hapları bana ishal yapıyor iki kere değiştirdik ilacı ama kesilmiyor. gerçi diğerini olmaktansa ishal daha ii:)))) en kötü kısmı karın ağrısı. ishali biraz kesmek için önerin varmı?
canım öncelikle bol sıvı almalısın ishal için.Sonra patates haşlaması,pirinç lapası(yiyemezsen şayet sulu pirinç pilavı halinde olabilir)şeftali çok iyi gelir.Bi dene istersen.
günaydın kızlar nasılsınız biz geldik artık sabahları uyku uyuyamıyoruz hep sol tarafımda yattığım için ağrı yapıyo evde dolaşıyoruz tekrar yatıyoruz
evde olmanın dezavantajı.. kendini dinlemek zorunda kalıyorsun. biz iyiyiz sessiz bugün baya burası.bende arkadaşımın kapı süsüs ile uğraşıyorum vakit geçiyor.
sağol canım valla hiç sorma yaa yine biler dayanbiliyoruz çocuklar hiç dayanamıyor garibimin seside çıkmıyor ne oldu nasılsın diyorum anne çok hastayım diyor off yaa insan üzülüyor yaa[QUOT
canım geçmiş olsun dikkat edın kendınıze zaten hep hasta eden ınsanı bı sıcak olması havanın bı soguk olması vücutta sasırıyo sonra nasıl tepkı verecegını
yaa ondan değilmi bende de oluyor yaa hemde feci şekilde bazen karın ağrısından uyuyamıyorum yaa ama ishal değilim bençok sağol canım yaa sayende ii.. bugün çok az bi ağrım kaldı okadar. kapı süsü evet ucuza geldi bittikten sonra fotografını çekip göstericem size. sonrada inşallah kendi bebeğim için uğraşıcam. haftaya kontrolumuz var. inşallah drumuz güzel şeyler söyleyecek bize. Bende şu an gebe olduğumu unutma durumu var ya.. hiç bişim yok şükür. arasıra ben burdayımdemese hiç hatırlamıcam. Hakkaten balayı dönemindeyiz galiba.
birde bu demir hapları bana ishal yapıyor iki kere değiştirdik ilacı ama kesilmiyor. gerçi diğerini olmaktansa ishal daha ii:)))) en kötü kısmı karın ağrısı. ishali biraz kesmek için önerin varmı?
hoşgeldin canım bende aynı valla yaa erkenden uyanıyorum yaa bide ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum yaa bazen uyanıyorum yüzüstü yatmışım hemen düzeliyorum ama garibim altta eziliyor :1shok:genelde eşim uyandırıyor kalk bak gene karnnın üzerine yatıosun diyor artık uykusuzkultan bi uyudummu nasl uyuduğumu hiç bilmiyorum yaa ama benim karnım fazla çıkmamışgünaydın kızlar nasılsınız biz geldik artık sabahları uyku uyuyamıyoruz hep sol tarafımda yattığım için ağrı yapıyo evde dolaşıyoruz tekrar yatıyoruz
nasıl olacak merakla bekliyorum canım....
biter bitmez ekle resmini fikir olsun bizlere de....
hoş babamız bu konuda acayip deneyimli.....o yapacak bizimkinide....
sağol canım valla hiç sorma yaa yine biler dayanbiliyoruz çocuklar hiç dayanamıyor garibimin seside çıkmıyor ne oldu nasılsın diyorum anne çok hastayım diyor off yaa insan üzülüyor yaa
yaa ondan değilmi bende de oluyor yaa hemde feci şekilde bazen karın ağrısından uyuyamıyorum yaa ama ishal değilim ben
hoşgeldin canım bende aynı valla yaa erkenden uyanıyorum yaa bide ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum yaa bazen uyanıyorum yüzüstü yatmışım hemen düzeliyorum ama garibim altta eziliyor :1shok:genelde eşim uyandırıyor kalk bak gene karnnın üzerine yatıosun diyor artık uykusuzkultan bi uyudummu nasl uyuduğumu hiç bilmiyorum yaa ama benim karnım fazla çıkmamış
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün üye oldum.tahmini doğum tarihim 5 nisan görünüyor artık mart annesimi yoksa nisan annesimi olucam bilemiyorum :)
Benide aranıza alırmısınız a.s.
Ayrıca bebek takvimini nasıl ekleyebilirim bilgilendirirseniz sevinirim.
Herkese iyi haftasonları.
syg.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün üye oldum.tahmini doğum tarihim 5 nisan görünüyor artık mart annesimi yoksa nisan annesimi olucam bilemiyorum :)
syg.
selam bayanlar. dün ilk defa bebeğimle ilgili rüya gördüm. ama ürküttü beni. biliyosunuz benim cinsiyetine karar verememiş bi bebeğim var. rüyamda dr. a gidiyorum diyo ki ayrıntılı da erkek görünmüş, erkek olacak bebeğin. nasıl üzüldüğümü anlatamam. ben kız istiyorum diyorum, ne olur erkek demeyin. dr. yapacak bişey yok diyoo. gıcık oldum kendime ben nasıl bi kadınım ki sağlık olsun diyeceğime erkek olmasın diye ağlayabiliyorum rüyamda. sanırım bilinç altımda fazla bastırdım kız isteğimi. ilk fırsatta pırt çıktı su yüzüne...
syg.
sorma bende dün rüya gördüm aynen bend eya ayrıntılıdayım,doktor bakıyo kız diyo ekranda falan kız çıkıyo,aayy ben bi aağlıyorum benim oğlum olcak diye...
sabahta güldüm kendime ,sağlıkla doğsunlarda....
ama ben oğluşum değişmesin sitiyorum son ana kadar yanılabiliyormuş doktorlar ya .....
yok yok kafamı bulandırmıyım oğlum olcak benim.....:lepi:
aynen valla yaa bak diyorum şimdi böyle yapıyon sonrada isterim doğumdan sona değişmeyesin sakın diyorum ben hep böyleyim sen fark etmemişsin diyor bana dün bana diyoki dengeli beslen kahvaltını öğle yemeğini zamanında ya meyveni ye çocuk gibi tembihliyor benigece çok geç yatıyosun farkında değilim sanma artık uykunuda düzene sok diyo bey efendi kış geldi yaa artık canım istese bile salatalık yok artık sera da olanlardan bile yarım kilo anca alıyor pakette satılan hiçbişey yok nescafe bile türk kahvesi iç diyor bebeğini çok düşünüyor oğlumda da öyleydi hazır hiç bişey almayacam diyor hakkını yemiyeyim aslında hamilelikten öncede vardı markete gittiğimizde hazır hiçbişey aldırmazdı ama şimdi daha bi düşkün olmuş hazır aldıklarının arkasını okuyor aklına yatarsa alıyor daha neler neler vallakız bana kociş artık geceleri tvde izletmiyo bu gece beyaz şovu izlerken gelmiş yatalım hadi diyo bende sen git gelirim dedim adam bana ne desin siz uykusuz kalmyaın yatalım hadi aaaa dedim şaırdım adam şimdiden kzının uykusunu düşünüyo yaa kıyamma ben ona:teselli:
hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun aynı zamandamerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün üye oldum.tahmini doğum tarihim 5 nisan görünüyor artık mart annesimi yoksa nisan annesimi olucam bilemiyorum :)
syg.
selam bayanlar. dün ilk defa bebeğimle ilgili rüya gördüm. ama ürküttü beni. biliyosunuz benim cinsiyetine karar verememiş bi bebeğim var. rüyamda dr. a gidiyorum diyo ki ayrıntılı da erkek görünmüş, erkek olacak bebeğin. nasıl üzüldüğümü anlatamam. ben kız istiyorum diyorum, ne olur erkek demeyin. dr. yapacak bişey yok diyoo. gıcık oldum kendime ben nasıl bi kadınım ki sağlık olsun diyeceğime erkek olmasın diye ağlayabiliyorum rüyamda. sanırım bilinç altımda fazla bastırdım kız isteğimi. ilk fırsatta pırt çıktı su yüzüne...
sorma bende dün rüya gördüm aynen bend eya ayrıntılıdayım,doktor bakıyo kız diyo ekranda falan kız çıkıyo,aayy ben bi aağlıyorum benim oğlum olcak diye...
sabahta güldüm kendime ,sağlıkla doğsunlarda....
ama ben oğluşum değişmesin sitiyorum son ana kadar yanılabiliyormuş doktorlar ya .....
yok yok kafamı bulandırmıyım oğlum olcak benim.....:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?