2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar mademoluise vardıya ona mesaj atmıştım canım nerelerdesin diye sanırım babası yoğun bakımdaymış dualarınızı bekliyo en yakın zamnda gelirim inşallah diyo hep beraber dua edelim arkadaşlar çok canım sıkıldı zatenbende hiç güzel bir rüya görmemiştim bu haberide alınca canım çok daha sıkıldı

Merhaba zeyracığım*nasılsın?İnşallah arkadaşımızın babasıda düzelir.Allah şifalar versin.

merhaba kızlarr
biz geldik oğlumla
bugün hiç halim yok sabahtan beri sersem gibiyim
sizlerde iyisinizdir inşallah
mademoiselleninde geçmiş olsun babasına rabbim acil şifalar versin
benimde baştan beri hep oğlum olacakmış gibi doğuyordu içime öylede oldu bu saaten sonra da değişmesi imkansız sanırım:) doktor amcamız gösterdi çünkü:)

Hoşgeldin nazcım.Bizede gösterdi 2 doktor ama bilemiyorum yinede:))Canım halim yok diyorsun kan sayımı yaptırdın mı normal mi?

Hoşgeldin nazcım.Bizede gösterdi 2 doktor ama bilemiyorum yinede:))Canım halim yok diyorsun kan sayımı yaptırdın mı normal mi?

hoşbuldum tatlım
sen kalbini ferah tut canımya hoş kızda olsa erkek te olsa farketmez:)
kan sayımım da sınırdaydı canım ama sanırım kansızlık var olmazsa pazartesi anasağlığa gidip orda yaptıracağım
bide yosuncum dün farkettim bacağımda ayak bileğimde morarmalar var öyle çok değil ama şaşırdım görünce eşim belki bi yerlere vurmuşsundur diyor ama vursam farkederdim bide alakasın yerler
bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim artık
sen nasılsın canım?

Bu aydan sonra eger yesil damarlardan artma olduysa varisten kaynaklanabilir canım.Halsizliğin eger kansızlıktansa siyah kuru üzüm, pekmez gayret et canımcığım.
bende iyiyim çokşükür.a.s.

Bu aydan sonra eger yesil damarlardan artma olduysa varisten kaynaklanabilir canım.Halsizliğin eger kansızlıktansa siyah kuru üzüm, pekmez gayret et canımcığım.
bende iyiyim çokşükür.a.s.

yok tatlım varis zaten çıktıda böyle yer yer vişne çürüğü gibi bi renk olmuş çözemedim daha
çok sağol ayrıca canım artık yiyeceğim bol bol
seninde iyi olmana çok sevindim

kızlarya o kadar sıkıntı çekiyorum hamilelikle ilgili ama şu anda o kadar mutluyumki anlatamam
oğlum kıpır kıpır şimdi ve tam göbek deliğim hizasında çok sert vuruyor artık yumrukluyor mu tekmeliyor mu bilmiyorum ilk defa bu kadar uzun süreli ve etkili

kızlar ben geldim üçlüm iyi çıktı.bebeğimizi gördük.elini yüzünü çok tatlı ya...

budebecim çok sevindim canımyaa maşallah yavruna
böyle iyi haberler duydukça öyle mutlu oluyorum ki maşallah hepimize

eşim aradı işi uzun sürecekmiş hani bahsettiğim arkadaşım vardıya kızlar kürtaj oldu diye o da evde tekmiş malum eşlerimiz ortak bize getirelim mi dedi tabiki dedim bende
kalkayımda hazırlık yapayım kızlar
hoşçakalın şimdilikk

jnazcım teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun canım ama bak ne diyeceğim sen çok ayakta kalıyosun ondan oluyo birazda.dikkat et kendine....bu arada maşallah bebeğine şimdi baya baya hissediyosun yani tekmelerini....hepimize maşşallah canım.şimdi ben çıkıyorum canım arkadaştayım çünkü

kızlar ben geldim üçlüm iyi çıktı.bebeğimizi gördük.elini yüzünü çok tatlı ya...

cnm merhaba, çok sevindim cnm arkadaşım 3lünün temiz çıkmasına.ohh bee şöyle güzel hbr.ler alınca çok mutlu oluyorm
bu arada herkes nereye kaybolmuşş :uhm: ya gezmedeler bizim teyzoşlar,yada misafirler var :sm_confused:

kolay gelsin jnazcmm, bu arada arkadaşına da geçmiş olsun dün diymemiştim,allah sabır versin.inşallah ilerde arkadaşının iiyi hbr.lerini alırız senden opuyorumnanaktan

rica ederim canım ne demek
sanırım haklısın tatlım artık doktorunda sözünü dinlemem gerekiyor ayakta durmamamı ve uzun süre yürüyüş yapmamamı söylemişti bende aparatif bişeyler hazırladım hemen çıktım mutfaktan eşime de söyledim hazır bişeyler de alır
ilk defa bugün bu kadar güçlü hissettim canım sanırım bebeğimin hafta olarak ileride olmasından kaynaklanıyor ultrasona göre 21+5 olarak görünüyor
kolay gelsin jnazcmm, bu arada arkadaşına da geçmiş olsun dün diymemiştim,allah sabır versin.inşallah ilerde arkadaşının iiyi hbr.lerini alırız senden opuyorumnanaktan

sağol tatlımm amin canım rabbim sabrını veriyor tabiki dün akşam daha iyiydi inşallah toparlayacak zamanla. inşallah canımya öyle çok istiyorumki onlarında bebeği olmasını bide kendimi kötü hissediyorum şimdi onun yanında
sen nasılsın canım?

budebeciğim canım benim tekrar gözümüz aydın maşallah damadıma iyi bakmışsın canım benim rabbim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah amin

merhaba jnazcığım canım benim o morluktan benimde dizimde olmuştu canım ama geçti hatta ben çok korkmuştum tam kan sayımı yaptırmıştım doktorum sen kesin bir yere vurmuşsun demişti öyleydi sanırımda geçti sonradan sende canım bir yere vurmuştursun emin ol daha hasas oluyoya vücudumuz ondan morarmıştır

kızlarya size bişey anlatacağım dün akşam çok endişelendim çünkü
akşam arkadaşıma giderken hava güzeldi ve yürüyelim dedik evlerimizin arası 15 dk falan sürüyor ama ben o kadar rahatsız oldumki yürürken kasıklarıma ağrı saplanıyordu ve karnım felaket gerilmişti. hatta bir ara kaldırıma oturmak zorunda kaldım tabiki yavaş yürüdük 35 dk ya anca vardık ama korktum baya şimdiden böyle olursam ilerde hiç yerimden kalkamayacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…