teşekkür ederim cnm.bende hep rüyamda erkek görüyordum ama kızım olacak inş.
Hoşgeldin nazcım.Bizede gösterdi 2 doktor ama bilemiyorum yinede:))Canım halim yok diyorsun kan sayımı yaptırdın mı normal mi?merhaba kızlarr
biz geldik oğlumla
bugün hiç halim yok sabahtan beri sersem gibiyim
sizlerde iyisinizdir inşallah
mademoiselleninde geçmiş olsun babasına rabbim acil şifalar versin
benimde baştan beri hep oğlum olacakmış gibi doğuyordu içime öylede oldu bu saaten sonra da değişmesi imkansız sanırım:) doktor amcamız gösterdi çünkü:)
Kıslar bakın ne yaptım ben :)
Hoşgeldin nazcım.Bizede gösterdi 2 doktor ama bilemiyorum yinede:))Canım halim yok diyorsun kan sayımı yaptırdın mı normal mi?
hoşbuldum tatlım
sen kalbini ferah tut canımya hoş kızda olsa erkek te olsa farketmez:)
kan sayımım da sınırdaydı canım ama sanırım kansızlık var olmazsa pazartesi anasağlığa gidip orda yaptıracağım
bide yosuncum dün farkettim bacağımda ayak bileğimde morarmalar var öyle çok değil ama şaşırdım görünce eşim belki bi yerlere vurmuşsundur diyor ama vursam farkederdim bide alakasın yerler
bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim artık
sen nasılsın canım?
Bu aydan sonra eger yesil damarlardan artma olduysa varisten kaynaklanabilir canım.Halsizliğin eger kansızlıktansa siyah kuru üzüm, pekmez gayret et canımcığım.
bende iyiyim çokşükür.a.s.
kızlar ben geldim üçlüm iyi çıktı.bebeğimizi gördük.elini yüzünü çok tatlı ya...
kolay gelsin jnazcmm, bu arada arkadaşına da geçmiş olsun dün diymemiştim,allah sabır versin.inşallah ilerde arkadaşının iiyi hbr.lerini alırız senden opuyorumnanaktaneşim aradı işi uzun sürecekmiş hani bahsettiğim arkadaşım vardıya kızlar kürtaj oldu diye o da evde tekmiş malum eşlerimiz ortak bize getirelim mi dedi tabiki dedim bende
kalkayımda hazırlık yapayım kızlar
hoşçakalın şimdilikk
rica ederim canım ne demekjnazcım teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun canım ama bak ne diyeceğim sen çok ayakta kalıyosun ondan oluyo birazda.dikkat et kendine....bu arada maşallah bebeğine şimdi baya baya hissediyosun yani tekmelerini....hepimize maşşallah canım.şimdi ben çıkıyorum canım arkadaştayım çünkü
kolay gelsin jnazcmm, bu arada arkadaşına da geçmiş olsun dün diymemiştim,allah sabır versin.inşallah ilerde arkadaşının iiyi hbr.lerini alırız senden opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?