cnm ben iyiyim çok şükür,arkadaşının yanında olman ona destek olman seni huzurlu yapacaktır tatlm bu yüzden kendini kötü hissetmene gerek yok sonuçta takdiri ilahi cnmcm.rica ederim canım ne demek
sanırım haklısın tatlım artık doktorunda sözünü dinlemem gerekiyor ayakta durmamamı ve uzun süre yürüyüş yapmamamı söylemişti bende aparatif bişeyler hazırladım hemen çıktım mutfaktan eşime de söyledim hazır bişeyler de alır
ilk defa bugün bu kadar güçlü hissettim canım sanırım bebeğimin hafta olarak ileride olmasından kaynaklanıyor ultrasona göre 21+5 olarak görünüyor
sağol tatlımm amin canım rabbim sabrını veriyor tabiki dün akşam daha iyiydi inşallah toparlayacak zamanla. inşallah canımya öyle çok istiyorumki onlarında bebeği olmasını bide kendimi kötü hissediyorum şimdi onun yanında
sen nasılsın canım?
kızlarya size bişey anlatacağım dün akşam çok endişelendim çünkü
akşam arkadaşıma giderken hava güzeldi ve yürüyelim dedik evlerimizin arası 15 dk falan sürüyor ama ben o kadar rahatsız oldumki yürürken kasıklarıma ağrı saplanıyordu ve karnım felaket gerilmişti. hatta bir ara kaldırıma oturmak zorunda kaldım tabiki yavaş yürüdük 35 dk ya anca vardık ama korktum baya şimdiden böyle olursam ilerde hiç yerimden kalkamayacağım diye
budebeciğim canım benim tekrar gözümüz aydın maşallah damadıma iyi bakmışsın canım benim rabbim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah amin
merhaba jnazcığım canım benim o morluktan benimde dizimde olmuştu canım ama geçti hatta ben çok korkmuştum tam kan sayımı yaptırmıştım doktorum sen kesin bir yere vurmuşsun demişti öyleydi sanırımda geçti sonradan sende canım bir yere vurmuştursun emin ol daha hasas oluyoya vücudumuz ondan morarmıştır
cnm fazla yorma kendini, fırsat buldukça sırt üstü uzanıp ayaklarının altına minder koyup dinlenkızlarya size bişey anlatacağım dün akşam çok endişelendim çünkü
akşam arkadaşıma giderken hava güzeldi ve yürüyelim dedik evlerimizin arası 15 dk falan sürüyor ama ben o kadar rahatsız oldumki yürürken kasıklarıma ağrı saplanıyordu ve karnım felaket gerilmişti. hatta bir ara kaldırıma oturmak zorunda kaldım tabiki yavaş yürüdük 35 dk ya anca vardık ama korktum baya şimdiden böyle olursam ilerde hiç yerimden kalkamayacağım diye
slm biz geldik
tam da haftandasın bitanem inşalllah gelir tabiki ama gelmezsede endişelenme benimde ilk hissettiğimde hani derlerya içinde balon patlıyor gibi hatta daha da hafifti bir iki gün hissetmedim ama yine başladı bugün de son raddedeydijnazcığım o tekmemiydi anlamadım ama bende dün birşeyler hissettim dün akşam inşallah devamı gelir çok güzeldi yaa kıyamam ben onun tekmelerine canım benim rabbim tüm anne olmak isteyenlerede nasip eğlesin inşallah
aynen öyle canım aklım onda kalıyor sürekli bide o da benim gibi farklı bir şehirden geldi buraya aynı şeyleri yaşadığımız içinde kıyamıyorum hiçcnm ben iyiyim çok şükür,arkadaşının yanında olman ona destek olman seni huzurlu yapacaktır tatlm bu yüzden kendini kötü hissetmene gerek yok sonuçta takdiri ilahi cnmcm.
aman tatlımm sende dikkat et . burda öyle aman aman kar yağmıyor zaten ama bende çıkmamayı düşünüyorum.canımcım dikkat edelim bende yavaş tempoda yürüyorum yürüken ve karda falan hiç kapıya çıkmamayı düşünüyorum ben biraz sakarım gerçi erzurumda okudum bir kere düşmedim ama ne hikmetse bizim buralarda beceriksiz oluyorum canımcımkaydirigubbakcemile3
hoşgeldinizzzzslm biz geldik
tamam tatlım dediğini yapayım birdecnm fazla yorma kendini, fırsat buldukça sırt üstü uzanıp ayaklarının altına minder koyup dinlen
tatlım ben tekme gibi deilde karnımda kelebek varmış gibi hissediyorm,seyiriyor gibi,ters hareket yaptığım zamanlarda da kasılma giriyo(ani kalkışlarda mesela)mrb kızlar ben geldim kızımla :)
bu tekmelemeleri ben bayadır hissediyorum 15. haftada başladı. herkes daha erken dedi ama vardı işte :) hatta şimdi tekmelemediği günler içimi bi korku alıyor. başka tekmelenenen annemiz yokmu ? :)
canım merhaba civcivim nasılsın bitanem kusura bakma canım cvb yazamadan çıktım eşim bişey bakmak zorunda kaldı bitanem internetten oondan çıktım geldim burdayımzeyracm mrh.cnm bi slm yokmu opuyorumnanaktan
canım benim hoşgeldin
ever hatırlıyorum sende olduğunu . ama benim sadece bir yerde değilki tatlım ayak bileğimde dizimin altında ve bacaklarımın iç kısmında da var ve oraları bi yerlere vurmam imkansız gibi geliyor birde bazı yerlerde çok büyük te değil küçük daireler şeklinde belki bir iki yerimde olsa bu kadar önemsemezdim ama şimdi sana yazarken saydım tam 10 tane var irili ufaklı
bende tam kan sayımı yaptırayım öyleyse hayatım
hoşgeldin certuran
çoğumuz hissediyoruz artık tekmeleri
mrb kızlar ben geldim kızımla :)
bu tekmelemeleri ben bayadır hissediyorum 15. haftada başladı. herkes daha erken dedi ama vardı işte :) hatta şimdi tekmelemediği günler içimi bi korku alıyor. başka tekmelenenen annemiz yokmu ? :)
slm güzel annişler bizde geldik bende oğlumun tekmelerini hele 3 gündür çok net bir şekilde hissediyorum.ama benim bebiş kalabalık ve sesli yerlerde dahada çok oynamaya başlıo:)))))))
canım merhaba civcivim nasılsın bitanem kusura bakma canım cvb yazamadan çıktım eşim bişey bakmak zorunda kaldı bitanem internetten oondan çıktım geldim burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?