2010 Nisan Anneleri

jnazcığım o tekmemiydi anlamadım ama bende dün birşeyler hissettim dün akşam inşallah devamı gelir çok güzeldi yaa kıyamam ben onun tekmelerine canım benim rabbim tüm anne olmak isteyenlerede nasip eğlesin inşallah

cnm ben iyiyim çok şükür,arkadaşının yanında olman ona destek olman seni huzurlu yapacaktır tatlm bu yüzden kendini kötü hissetmene gerek yok sonuçta takdiri ilahi cnmcm.

canımcım dikkat edelim bende yavaş tempoda yürüyorum yürüken ve karda falan hiç kapıya çıkmamayı düşünüyorum ben biraz sakarım gerçi erzurumda okudum bir kere düşmedim ama ne hikmetse bizim buralarda beceriksiz oluyorum canımcımkaydirigubbakcemile3

canım benim hoşgeldin
ever hatırlıyorum sende olduğunu . ama benim sadece bir yerde değilki tatlım ayak bileğimde dizimin altında ve bacaklarımın iç kısmında da var ve oraları bi yerlere vurmam imkansız gibi geliyor birde bazı yerlerde çok büyük te değil küçük daireler şeklinde belki bir iki yerimde olsa bu kadar önemsemezdim ama şimdi sana yazarken saydım tam 10 tane var irili ufaklı
bende tam kan sayımı yaptırayım öyleyse hayatım

cnm fazla yorma kendini, fırsat buldukça sırt üstü uzanıp ayaklarının altına minder koyup dinlen

tam da haftandasın bitanem inşalllah gelir tabiki ama gelmezsede endişelenme benimde ilk hissettiğimde hani derlerya içinde balon patlıyor gibi hatta daha da hafifti bir iki gün hissetmedim ama yine başladı bugün de son raddedeydi
cnm ben iyiyim çok şükür,arkadaşının yanında olman ona destek olman seni huzurlu yapacaktır tatlm bu yüzden kendini kötü hissetmene gerek yok sonuçta takdiri ilahi cnmcm.
aynen öyle canım aklım onda kalıyor sürekli bide o da benim gibi farklı bir şehirden geldi buraya aynı şeyleri yaşadığımız içinde kıyamıyorum hiç
takdiri ilahi tabiki tatlım benim yerime ne kadar çok sevindiğini de biliyorum ama onun yanında bebekten bahsetmemeye dikkat ediyorum
aman tatlımm sende dikkat et . burda öyle aman aman kar yağmıyor zaten ama bende çıkmamayı düşünüyorum.

hoşgeldinizzzz

mrb kızlar ben geldim kızımla :)
bu tekmelemeleri ben bayadır hissediyorum 15. haftada başladı. herkes daha erken dedi ama vardı işte :) hatta şimdi tekmelemediği günler içimi bi korku alıyor. başka tekmelenenen annemiz yokmu ? :)

tatlım ben tekme gibi deilde karnımda kelebek varmış gibi hissediyorm,seyiriyor gibi,ters hareket yaptığım zamanlarda da kasılma giriyo(ani kalkışlarda mesela)

zeyracm mrh.cnm bi slm yokmu opuyorumnanaktan
canım merhaba civcivim nasılsın bitanem kusura bakma canım cvb yazamadan çıktım eşim bişey bakmak zorunda kaldı bitanem internetten oondan çıktım geldim burdayım

canımcım evet için rahatlar canım benim içini ferah tut tam kan sayımı yaptır doktoruna gittiğinde yaptırabilirsin olmazsa sağlık ocaklarındada yapıyolar artık sanırım bitanem geçmiş olsun ama dediğim gibi hamişlikten canımcım çok hasasas oluyo vücudumuz canım ondan dolayı en ufak bişeyde tepki gösteriyo bitanemopuyorumnanaktan

canım bende 1 kere tekmeydi sanırım o kadar hissettim ama içimde sanki kelebek kanat çırpıyo birde hep eşimle konuşurken oluyo genelde benim kız babacı olacak sanırım ona çok tepki veriyo kuzucuğum:1hug:

slm güzel annişler bizde geldik bende oğlumun tekmelerini hele 3 gündür çok net bir şekilde hissediyorum.ama benim bebiş kalabalık ve sesli yerlerde dahada çok oynamaya başlıo:)))))))

slm güzel annişler bizde geldik bende oğlumun tekmelerini hele 3 gündür çok net bir şekilde hissediyorum.ama benim bebiş kalabalık ve sesli yerlerde dahada çok oynamaya başlıo:)))))))

canım benimkide bir babasına birde çok kalabalık ortamlarda kıpırtı oluyo hemde nasıl maşallah canım bebişlerimiz biz artık burdayız diyorlar :CüvCüv::1hug:

canım merhaba civcivim nasılsın bitanem kusura bakma canım cvb yazamadan çıktım eşim bişey bakmak zorunda kaldı bitanem internetten oondan çıktım geldim burdayım

ok cnmcğm ne demek eşlerimize boynumuz kıldan ince :1hug:
kelebek etkisi bende de aynı,tekme filan değil bizimkisi topçu değil de popçu olcek heralde delikafadulden

ewt zeyracım varolduklarını hisstme kadar huzurlu bişiy olamaz zaten.bide tatlı şeyler yiyincede çok oynuyo benim oğlan zaten.doktor amcası ultrasonda bakarken bile kaçıyo hiperaktif olcak heralde diyo doktor amcası.ultrasonda ölçümlerini bile zor yapıo.maşallah.ama doğunca beni çok yorcak gibilaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…