ok cnmcğm ne demek eşlerimize boynumuz kıldan ince :1hug:
kelebek etkisi bende de aynı,tekme filan değil bizimkisi topçu değil de popçu olcek heralde delikafadulden
ayy sorma tatlımya iyice evhamlı bişey oldum zatencanımcım evet için rahatlar canım benim içini ferah tut tam kan sayımı yaptır doktoruna gittiğinde yaptırabilirsin olmazsa sağlık ocaklarındada yapıyolar artık sanırım bitanem geçmiş olsun ama dediğim gibi hamişlikten canımcım çok hasasas oluyo vücudumuz canım ondan dolayı en ufak bişeyde tepki gösteriyo bitanemopuyorumnanaktan
hadi bakalım tatlım bizim en son ultrasonda 26 mart görünüyordu doğum tarihimiz tabi sezeryan olmazsajnaz tatlim sen benden 1güncük öndesin canim bakalim önce hangimiz dogurcekkaydirigubbakcemile3
hoşgeldiniz şekerimmslm güzel annişler bizde geldik bende oğlumun tekmelerini hele 3 gündür çok net bir şekilde hissediyorum.ama benim bebiş kalabalık ve sesli yerlerde dahada çok oynamaya başlıo:)))))))
canım benimkide bir babasına birde çok kalabalık ortamlarda kıpırtı oluyo hemde nasıl maşallah canım bebişlerimiz biz artık burdayız diyorlar :CüvCüv::1hug:
slm güzelim a.s.slm güzel annişler bizde geldik bende oğlumun tekmelerini hele 3 gündür çok net bir şekilde hissediyorum.ama benim bebiş kalabalık ve sesli yerlerde dahada çok oynamaya başlıo:)))))))
ewt zeyracım varolduklarını hisstme kadar huzurlu bişiy olamaz zaten.bide tatlı şeyler yiyincede çok oynuyo benim oğlan zaten.doktor amcası ultrasonda bakarken bile kaçıyo hiperaktif olcak heralde diyo doktor amcası.ultrasonda ölçümlerini bile zor yapıo.maşallah.ama doğunca beni çok yorcak gibilaelaelaelaelae
alkisalkisalkisalkisalkisalkisok cnmcğm ne demek eşlerimize boynumuz kıldan ince :1hug:
kelebek etkisi bende de aynı,tekme filan değil bizimkisi topçu değil de popçu olcek heralde delikafadulden
ewt zeyracım varolduklarını hisstme kadar huzurlu bişiy olamaz zaten.bide tatlı şeyler yiyincede çok oynuyo benim oğlan zaten.doktor amcası ultrasonda bakarken bile kaçıyo hiperaktif olcak heralde diyo doktor amcası.ultrasonda ölçümlerini bile zor yapıo.maşallah.ama doğunca beni çok yorcak gibilaelaelaelaelae
kızlar kocişe çay vereyimm gelecem
öylemi jnazcım .bide koç burcu bebekleri istediklerini çok iyi yaptırmaya başaran çocuklar olurmuş..
kızlar nereye kayboldunuz.
hoşgeldin cnm,ne mutlu sana pzt ye 1gün kaldı, inşallah çok güzel haberlerini alırız :Saruboceq:slm kızlar nasılsınız pazartesi kontrole gidiyorum yaşasınnnnhihoyyyt
dua edin bana herşey yolunda olsun
iyi yaptın civcivim kocişler erkenden uyuyuveriyo zaten benim kocişte akşamları işte buhafta canım sıkıldı kociş olmadan.kk da olmasa napcas bilmem.hoşgeldin ezgicim işallah herşey yolundadır görürsün bebişini.
iyi yaptın civcivim kocişler erkenden uyuyuveriyo zaten benim kocişte akşamları işte buhafta canım sıkıldı kociş olmadan.kk da olmasa napcas bilmem.hoşgeldin ezgicim işallah herşey yolundadır görürsün bebişini.
hoşgeldin cnm,ne mutlu sana pzt ye 1gün kaldı, inşallah çok güzel haberlerini alırız :Saruboceq:
bana kalsa hergün giderim hastaneye bebişimi görmeye,dr um gülüyo naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?