2010 Nisan Anneleri

ok cnmcğm ne demek eşlerimize boynumuz kıldan ince :1hug:
kelebek etkisi bende de aynı,tekme filan değil bizimkisi topçu değil de popçu olcek heralde delikafadulden

sositosositodelikafadulden valla kız bakalım hayırlısıyla bir dünyaya gelsinlerde onlar verir ahhh canım kararını bize bile bırakmazlar canımcım

ayy sorma tatlımya iyice evhamlı bişey oldum zaten
doktor randevumuza bir ay var daha o yüzden anasağlığa gideyim dedim evime çok yakın yürüyerek 5 dk
jnaz tatlim sen benden 1güncük öndesin canim bakalim önce hangimiz dogurcekkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım tatlım bizim en son ultrasonda 26 mart görünüyordu doğum tarihimiz tabi sezeryan olmazsa
slm güzel annişler bizde geldik bende oğlumun tekmelerini hele 3 gündür çok net bir şekilde hissediyorum.ama benim bebiş kalabalık ve sesli yerlerde dahada çok oynamaya başlıo:)))))))
hoşgeldiniz şekerimm
maşallah bebişine sanırım seslerden etkileniyor
canım benimkide bir babasına birde çok kalabalık ortamlarda kıpırtı oluyo hemde nasıl maşallah canım bebişlerimiz biz artık burdayız diyorlar :CüvCüv::1hug:

maşallah tatlımyaa o kadar güzel bir duyguki bide 28. haftadan sonra dışardan da hissediliyormuşya işte o zamanları çok merak ediyorum

slm güzel annişler bizde geldik bende oğlumun tekmelerini hele 3 gündür çok net bir şekilde hissediyorum.ama benim bebiş kalabalık ve sesli yerlerde dahada çok oynamaya başlıo:)))))))
slm güzelim a.s.
az önce 2009 nisan annelerine baktım okudum ağlamamak için kendimi zor tuttum, çok duygulandım burnumun direği sızladı cnm yavrum,biz de biran önce kavuşsak sağ salim :sinifsinif:

a.s bencede canım olsun değer kuzucuklarımıza yaramaz olsunlar sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilkaydirigubbakcemile5

ewt işallah zeyracım bebişlerimiz sağlıklı olsunlar yeterki.öylemi civcivcim.işallah bizede o günler nasip olcak rabbimizin izniyle.

ok cnmcğm ne demek eşlerimize boynumuz kıldan ince :1hug:
kelebek etkisi bende de aynı,tekme filan değil bizimkisi topçu değil de popçu olcek heralde delikafadulden
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayyy maşallah yavruna canımyaa e bide koç burcu bebekleri daha da bi yaramaz olur muş yerimseniben

kızlar sizdede oluyomu buara durduk yere içim sıkılıyo.birden canım sıkkkın oluyo hüzünleniyorum.birden çok mutlu neşeli oluyorum.hamileliktenmi hormonlardanmı acaba.ama sıkılınca çok canım sıkılıo hele yalnızken.

öylemi jnazcım .bide koç burcu bebekleri istediklerini çok iyi yaptırmaya başaran çocuklar olurmuş..

ayy koç erkeği yaramaz mı olurmuş gerçekten,ben yandım öyleyse babamız da çok yaramazmış küçükken(kamyonculuk oynayacam derken komşularının kamyonunu çalıştırıp insanların üzerine süren cinstenmiş benm kocam:)) erkek kardeşimin küçüklüğü de düz duvara tırmanan cinstendi,eski mahalleye sorun hepsi yaka silker yanii:))) oğluşumuz kime çekecek bakalım akannehir

iyi yaptın civcivim kocişler erkenden uyuyuveriyo zaten benim kocişte akşamları işte buhafta canım sıkıldı kociş olmadan.kk da olmasa napcas bilmem.hoşgeldin ezgicim işallah herşey yolundadır görürsün bebişini.

slm kızlar nasılsınız pazartesi kontrole gidiyorum yaşasınnnnhihoyyyt
dua edin bana herşey yolunda olsun
hoşgeldin cnm,ne mutlu sana pzt ye 1gün kaldı, inşallah çok güzel haberlerini alırız :Saruboceq:

bana kalsa hergün giderim hastaneye bebişimi görmeye,dr um gülüyo naniknanik

:enbuyukkk: doğru diyon valla

hoşgeldin cnm,ne mutlu sana pzt ye 1gün kaldı, inşallah çok güzel haberlerini alırız :Saruboceq:

bana kalsa hergün giderim hastaneye bebişimi görmeye,dr um gülüyo naniknanik

inşallah canım benim çok teşekkürler dediğin gibi hergün görebilsek keşke
ben daha hareketlerini hissedemiyorum yaa ne zaman hissederim acaba 18.haftamdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…