- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
evet tatlımm öyle okumuştum bi yerlerdeayy koç erkeği yaramaz mı olurmuş gerçekten,ben yandım öyleyse babamız da çok yaramazmış küçükken(kamyonculuk oynayacam derken komşularının kamyonunu çalıştırıp insanların üzerine süren cinstenmiş benm kocam:)) erkek kardeşimin küçüklüğü de düz duvara tırmanan cinstendi,eski mahalleye sorun hepsi yaka silker yanii:))) oğluşumuz kime çekecek bakalım akannehir
hoşgeldin canımm ohh ne güzel göreceksin yavrunuslm kızlar nasılsınız pazartesi kontrole gidiyorum yaşasınnnnhihoyyyt
dua edin bana herşey yolunda olsun
inşallah canım benim çok teşekkürler dediğin gibi hergün görebilsek keşke
ben daha hareketlerini hissedemiyorum yaa ne zaman hissederim acaba 18.haftamdayım
evet tatlımm öyle okumuştum bi yerlerde
bakalım erkek dayıya kız halaya derler. ilk defa iyiki oğlum olacak diyorum:) büyük konuşmayayımda halalarına benzesin hiç istemem
2 tane abim var biri felaket yaramaz mış küçükken hatta arılarının saldırısına uğramasından tut daha ilk okuldayken okulu asıp hava kararınca da korkudan dönemeyip beni kaçırdılar diye hikaye uydurmasına kadar :)
eşimde yaramaz mış baya
inşallah bana çeker de sakin olur yavrum:)
evet tatlımm öyle okumuştum bi yerlerde
bakalım erkek dayıya kız halaya derler. ilk defa iyiki oğlum olacak diyorum:) büyük konuşmayayımda halalarına benzesin hiç istemem
2 tane abim var biri felaket yaramaz mış küçükken hatta arılarının saldırısına uğramasından tut daha ilk okuldayken okulu asıp hava kararınca da korkudan dönemeyip beni kaçırdılar diye hikaye uydurmasına kadar :)
eşimde yaramaz mış baya
inşallah bana çeker de sakin olur yavrum:)
hoşgeldin canımm ohh ne güzel göreceksin yavrunu
aklına kötü şeyler getirme
slm kızlarr.. yi akşamlar hepinizee... sabahtan hazırlık fln derken çıktımm..öğleden sonra malum misafirim vardıı.. allahtan annem bulaşıkları hallediverdii :)) akşam yemeği yedik accık ödev yaptık bira dinlenicem derken eltim geldi sağolsun.. 2 canavar oğluyla :))) ancak oturabildim ama kasıklarıma vuruyo ağrı hafiftenn.. yorduk kendimzi muhtemelenn.. neyseee umarım herkes iyidirr...
ezgicim.. ne güzell cnmm.. az kalmışş.. benim aralık başı artık bayram sonu yaniinş. iyi heberlerle geliceksin cnmm...
ben geçmişi okuyıım acık geliciim inş..
dr panik yapmayın diyoo, daha çoook hissedeceğiniz günler gelecek diyo,şimdilik olabilirmiş erkenmiş
hoşgeldin cnm,ahh bu annelerimiz olmasa nolurdu halimiz,çok şükür allah başımızdan eksik etmesin onları :Saruboceq:slm kızlarr.. yi akşamlar hepinizee... sabahtan hazırlık fln derken çıktımm..öğleden sonra malum misafirim vardıı.. allahtan annem bulaşıkları hallediverdii :)) akşam yemeği yedik accık ödev yaptık bira dinlenicem derken eltim geldi sağolsun.. 2 canavar oğluyla :))) ancak oturabildim ama kasıklarıma vuruyo ağrı hafiftenn.. yorduk kendimzi muhtemelenn.. neyseee umarım herkes iyidirr...
ezgicim.. ne güzell cnmm.. az kalmışş.. benim aralık başı artık bayram sonu yaniinş. iyi heberlerle geliceksin cnmm...
ben geçmişi okuyıım acık geliciim inş..
:uhm: kısmet artık cnm ne çıkarsa artk bahtımıza kabullenmek zorundayık kafamçokkarıştıee benim kızımın halaları yok okime çekicek peki:)))
canım mide yanması bende de oluyo. baharatlı asitli şeylier yada hamurişi yersem oluyor. dikkat etmeye çalışıyorum sende dikkat et belki onlardandır
kızlar mide yanması bendede 1 haftadır çok oluyo.doktoruma sordum normal dedi.bebişlerimiz büyüdüya ondan midemize baskı yapıyolarmış ondan oluyomuş.
kızlar ben şimdilik çıkıyorum midem kazındı oğluşum acıktı heralde.bişiyler yiyiyim biras.görüşmek üzere şekerler.
ayy boğuluyodm hee azönce yazarken,midemden su geldi ağzıma bu aralar sık olmaya başladı bu,bide geceleri midem yanmaya başladı ilk haftalarda ki gibi kızlar sizde de oluyomuufisfisfis
gebelik reflüsü var kızlar. Dikkatli plmak lazım. Akşamlarıda yataırken olursa oturarak yatmak zorunda kalacağız çift yastıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?