2010 Nisan Anneleri

canım annem yengeç burcu
benimde yükselenim yengeç. 30 yaşından sonra yükselen burç özellikleri daha ağır basarmış insanlarda. yani bende kızımla ayne annemle benim aramdaki bi ilikşki kurucam işallah:)
ama ben size söyleyeyim. en belirgin özelliklerini
sıkılgan
acayip inatçı
diğer çocukları organize etmeyi seven
asla kin tutamaz çünkü unutur yani biraz salakızdır:) tabi bu konuda
çok gururlu
ilgiye bayılırr

cnmcğm valla çok zeki olduklarını bildiğim için kocişle tam bir plan ve programla koç için çalıştık çabaladık 1 seferde de tutturduk maşallah delikafadulden
eğer tutmasaydı 2.deneme boğa için olacaktı.ben de boğayım.kocam bana 1tane boğa yeter dedi ve ilk atışta tutturdu azmin zaferi bu olsa gerek :hooray:

evet ama o zekamı ben ufakken haylalzlığa harcamışım :) evde yangınmı çıkarmamışız yoksa civciv üreticem diye yün döşeğin altında günlerce yumurtaylamı yatmamışım daha neler neler...
allahım işallah kızım bana çekmez. kafasını yaramzlığa kullanmasın yeter gerçi ...

perioski... hoşgeldin aramıza cnımmm.. sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğinii...

mademoiselle.. arkadaşımızın babası rahatsızmış sanrımm.. allahtan acil şifalar diliyorum.. inş. tez zamanda eski sağlığına kavuşurr...

budebe... maşallah cnım yavrunaa.. üçlünde iyi çıkmışş herşey de yolundaymış ne güzell.. gözün aydınn..

ezgi... inş. bu kez cinsiyetiniz kesinleşicektir cnmm...

civciv... artık dinlenme vakti cnımm :)))iyiki annelerimiz varr yoksa halimiz harapp... :)) bi de benim hiç mide yanmam olmadı bu hamileliğimde nedense... kızımda 12. haftamda başlamıştı oysa.. bebişim bu kez kel çıkçak galiba .. hehahahheh.. valla yaa öyle derler ya ki ben ilgisi olduğunu sanmıyorum ama kızım doğduğunda toka takmıştık ama 3. aydan itibaren ne yanma ne mide kaynıyomuş gibi bi histi anlatamam... ayy kel bebekleri de pek sevmem ayol :)))) şaka tabiki cnm sağlıklı olsun da gerisi boşş...

kızlarr burçlardan hiiç anlamam benn anlayanınız varsa.. bi el atıversin bizim türlü aileyee... :)))

eşim terazii..
ben kovaa...
kızım boğaa...
bebişim koç... sizce uyum durumumuz nedir... :)) ortaya karışık bi ailee.. sanırım tek ortak noktamız kan gruparımızz :))))

civciv... artık dinlenme vakti cnımm :)))iyiki annelerimiz varr yoksa halimiz harapp... :)) bi de benim hiç mide yanmam olmadı bu hamileliğimde nedense... kızımda 12. haftamda başlamıştı oysa.. bebişim bu kez kel çıkçak galiba .. hehahahheh.. valla yaa öyle derler ya ki ben ilgisi olduğunu sanmıyorum ama kızım doğduğunda toka takmıştık ama 3. aydan itibaren ne yanma ne mide kaynıyomuş gibi bi histi anlatamam... ayy kel bebekleri de pek sevmem ayol :)))) şaka tabiki cnm sağlıklı olsun da gerisi boşş...[/QUOTE]

ayy cnm kurban olurum onları yaradana bennn,kel mel farketmez de hani bere taktınmıydı ne tatlı oluyolar yaa kardan adam gibi kuzucuklar yemeye doyamıyom

kızlarr cidden koş burcu bebekleri çok yaramaz mı oluyomuş yaa.. kızım tam bir melekti yavrumm... sesiz.. verirsen yer.. bezini değiştirisen rahatlar değiştirmesen ağlamazz.. ööyle bi bebekti iştee... bu yavrum da yaramaz olursa nasıl olur bilemiyorumm.. uykular bana haraammm moduna gireriz artıkk :))))

kızlarr bana da müsade artıkınn... :)) bi duşumu aliimm şööyle misss :)) sonraa cuup yatağa... uykuuu şu an ihtiyacım olan tek şey dinlenmek sanırımm....

iyi gecelerr hepinizeeee... öpüyorummmm....

bebegcğim bunları bulabildim, umarım işine yarar
Anne Kova Burcu ise...Büyüleyici ve sıradışı.
Çocuğu Koç: Anlayış mükemmeldir; çocuk annesi gibi bir sevgi evreni yaratmak ister.
Çocuğu Boğa: Anlayış orta düzeydedir; çocuk her konuda yavaş hareket eder.
:lepi:

şimdilik benden de bukadar batuhanım sen kalmışsın hadi sana da ii geceler cnm

hosgeldin canim aramiza
erken dogum merken dogum bizde tam nezaman bilemiyoruz valla
oglumda 3 ekim demislerdi
12 eylülde cika geldi anlayacan isimiz nasip kismet
bu arada hayirli olsun bebisin canim

kızlar ben geldim üçlüm iyi çıktı.bebeğimizi gördük.elini yüzünü çok tatlı ya...

güzel haberlerle gelmene cok sevindim canim

civcivcim,zeyracım,bebegci ve batuhancığım çok sağolun kızlar.inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza...........
hepinize iyi geceler geçmişi bi okuyayım dedim uykum geldi....hepinize iyi geceler....

sağolcnm bu kez kesin yatıcam artk :)) nette bebek şekerlerine takıldı gözüm nasıl yaparım diye çok güzeller yaaaa,ama artıkın gözlerim iflas etti kaydirigubbakcemile yatmaya gidiyom

iyigeceler kızlar hepiniz uykudasınız ama ben oturuyom çünkü çok geç kalktık bugün eşimle oturuyoz ben de nihayet göbişimi ekledim topiğimize ama hızımı alamayıp buraya da ekledimkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bugünde açılışı ben yapayım
tarhancım simdi göbişleri işallah 4-5 ay sonrada bebişleri yollarız burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…