teşekkür ederim canım. inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelirde güle güle giydiririz bunları. tulumu KİPA'dan aldım. marketin içinden babamız çok beğendi 45 tl. pembesi yoktu. vardı ama altlı üstü şeklindeydi. pijama ve zıbın takımda 10 TL. çok heyecalandım yaa. almaya başladım ya duramam artık. odamızda malum bir haftadır uğraştık sonunda değdi. çok zahmetli oldu ama olsun kızmıza değer... bizde bayıldık. hatta oturma odamıza da krem rengini yapalım dedik. ama başka bahara öncelik şimdi mobilyalarda:))
aminnn canım evet bencede önce sağlıkla bi doğsunlar inşallah.. bende baktım kasım annelerine de insan bi fena oluyor yaaa. hemen doğurası geliyor.:gitme:bencede canım kendini yorma sonra yaptırısın inşallah bebişimizi bir doğsun bizde boyatacağız evi canım çok zor olmuştur hem çalışıyosun hem boya işi rabbim kolaylık versin bende kasım annelerine bakıyodum çok duygulandım yaa teker teker doğuruyolar bebişlerini kucaklarına alıyolar rabbimbizede hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu inşallah canım sana yazarken bizim kız içimde kayıyo sanki ayyy canım yaa:teselli:
hepsi cok güzel canim güle güle giysin ins.
odasinin rengide süper olmus
ayrica babamiz cok becerikli
günaydın kızlarr..
biz iyileştik oğlumla bugün işimize başladık :))
geçmişi okuyamıyorum malum baya birikmiş hasta olan
arkadaşlar varsa çok çok geçmiş olsun...
bu hastalık ilettiyle savaşırken sağolsun oğlum
en büyük destekçim oldu.. hep kıpır kıpırdı onu hissetmek öyle güzel şey kiii :))
buarada kızlar benim oğlum ballı sütü çok seviyor içince baya bir hareketleniyor :))
nazlıcım kızının odasının boyası cok ama cok guzel olmus bayıldım ucaklar da çoksirin...bitmiş halini düşünemıorum bile..allahım ınsallah güle güle guzel gunlerde bebegınle vakıt gecırmek nasıp etsın ...
cicileride pek cici ayrıca...
günaydın kızlarr..
biz iyileştik oğlumla bugün işimize başladık :))
geçmişi okuyamıyorum malum baya birikmiş hasta olan
arkadaşlar varsa çok çok geçmiş olsun...
bu hastalık ilettiyle savaşırken sağolsun oğlum
en büyük destekçim oldu.. hep kıpır kıpırdı onu hissetmek öyle güzel şey kiii :))
buarada kızlar benim oğlum ballı sütü çok seviyor içince baya bir hareketleniyor :))
aaaa.. hiç biriken bişey olmamış kii.. 1 sayfacık bile değill :)))neyse yine de bi özet geçiimm...
ademir... kuşun için çok üzüldüm cnmm.. başın sağolsun diyiim.. üzüntünü anlayabiliyorum cnmm.. evd hayvan beslemenin zorluklarındn biri de buu...
nazlıcım.. cnm odanızın boyasına bayıldım önceliklee... uçaklarınız da çok şirinn olmuşş.. cicileriniz de güzell.. rabbim sağlıkla hepsini kullanmayı nasip etsin bebişinee.. bu cicileri giydirip şirin odasında güle güle büyütürsünüz kızınızı inşallahh :))
günaydın arkadaşlar yorgun savaşcıda geldi öfff dün bütün gün temizlik yapdım
annemde bizdeydi ama sil süpür genede çok yoruldum kıpırdıycak halim yok
ilke nur tekrar geçimiş olsun canım iyi olmana çok sevindim
kızlar hepinizi çok öpüyorum gidim bi çay demlim kendime gelim.
günaydın kızlar.inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur.ilke nurcum çok geçmiş olsun canım.bize neler yiyip içtiğini yazarmısın,bitki çayları içtiysen neleri kullandın*şimdiden taşekkürler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?