2010 Nisan Anneleri

bencede canım kendini yorma sonra yaptırısın inşallah bebişimizi bir doğsun bizde boyatacağız evi canım çok zor olmuştur hem çalışıyosun hem boya işi rabbim kolaylık versin bende kasım annelerine bakıyodum çok duygulandım yaa teker teker doğuruyolar bebişlerini kucaklarına alıyolar rabbimbizede hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu inşallah canım sana yazarken bizim kız içimde kayıyo sanki ayyy canım yaa:teselli:

aminnn canım evet bencede önce sağlıkla bi doğsunlar inşallah.. bende baktım kasım annelerine de insan bi fena oluyor yaaa. hemen doğurası geliyor.:gitme:

hepsi cok güzel canim güle güle giysin ins.
odasinin rengide süper olmus
ayrica babamiz cok becerikli

teşekkür ederim canım...kaydirigubbakcemile5

nazlıcım kızının odasının boyası cok ama cok guzel olmus bayıldım ucaklar da çoksirin...bitmiş halini düşünemıorum bile..allahım ınsallah güle güle guzel gunlerde bebegınle vakıt gecırmek nasıp etsın ...

cicileride pek cici ayrıca...

günaydın kızlarr..
biz iyileştik oğlumla bugün işimize başladık :))
geçmişi okuyamıyorum malum baya birikmiş hasta olan
arkadaşlar varsa çok çok geçmiş olsun...
bu hastalık ilettiyle savaşırken sağolsun oğlum
en büyük destekçim oldu.. hep kıpır kıpırdı onu hissetmek öyle güzel şey kiii :))
buarada kızlar benim oğlum ballı sütü çok seviyor içince baya bir hareketleniyor :))

canım cok çok geçmiş olsun bidaha hasta olma sakın..hiçbirimiz olmayalım..oğlunun hareketlerını hıssetmende cok ama cok guzel olmus sana moral destek olmus kuzucugun..maşallah onaaa anneye ben burdayım demıs demekkı süreklii..öperım onu ben

çok sağol canım. allah hepimize nasip etsin.

tekrra çok geçmiş olsun. bak oğluşun destek vermiş sana. maşallah ikinizede. allah bi daha yaşatmasın.

günaydın kızlarr... inşallah herkes iyidirr.. akşam gezmeye gittik giremedim.. bakalım geçmişi bi okuyıım neler kaçırmışık :))

günaydın arkadaşlar yorgun savaşcıda geldi öfff dün bütün gün temizlik yapdım
annemde bizdeydi ama sil süpür genede çok yoruldum kıpırdıycak halim yok
ilke nur tekrar geçimiş olsun canım iyi olmana çok sevindim
kızlar hepinizi çok öpüyorum gidim bi çay demlim kendime gelim.

aaaa.. hiç biriken bişey olmamış kii.. 1 sayfacık bile değill :)))neyse yine de bi özet geçiimm...

ademir... kuşun için çok üzüldüm cnmm.. başın sağolsun diyiim.. üzüntünü anlayabiliyorum cnmm.. evd hayvan beslemenin zorluklarındn biri de buu...

nazlıcım.. cnm odanızın boyasına bayıldım önceliklee... uçaklarınız da çok şirinn olmuşş.. cicileriniz de güzell.. rabbim sağlıkla hepsini kullanmayı nasip etsin bebişinee.. bu cicileri giydirip şirin odasında güle güle büyütürsünüz kızınızı inşallahh :))

günaydın kızlar biz geldik herkese şimdiden hayırlı günler

ilkenurcuğum geçmiş olsun canım rabbime şükürler olsun iyileşmişsinyaa dikkat et kendine

bebgciğim günaydın canım ohh iyi gezmeler valla ben artık korkuyorum burlarda dışarı çıkmayı aslında bizde sinemaya gitmek çok istiyoduk ama malum ben artık kalabalık yerlere girmeyeceğim o yüzden evdeyim bu hafta bakalım usta falanda gelecek baya bir işimiz olacak bebişe dolap alıcaz şimdiden yerini falan ayarlayacağız eee artık bundan sonrada cicilerini ufak ufak alacağız inşallah babsıyla karar verdik akşam alalım dedik gerçi 6. ay dedik ama olsun 1 y var daha dayananamıyoruz zaten doktorumuda değiştircem sanırım benim doktorum malum d....gribiymiş o şekilde devam edemiyecem sanırım çok üzüldüm ama mecburum ne yapalım ikilimde kaldım

inşallah canım çok sağol. hepimiz inşallah alıcaz kucaklarımıza sağlıkla...

ilkenurcum.. tamamen iyileşmene sevindim cnmm.. bundan sonra daha da dikkat et cnm. inş. bi daha hastalanmazsın.. ve inş. hiçbirimizz..

nazcımm.. günaydın... ne güzel temizliği bitirmişsinn.. çok yormasaydın yine de kendini.. bugün dinlenmeye çalış en azından cnmm.

.ben accıkın gezinip geliyiimm en iyisii :))

günaydın kızlar.inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur.ilke nurcum çok geçmiş olsun canım.bize neler yiyip içtiğini yazarmısın,bitki çayları içtiysen neleri kullandın*şimdiden taşekkürler canım...

günaydın canımcığım hoşgeldin kız valla sen bayram temizlişğini yaptın ben daha hiç bişey yapmadım bakalım bu haftadan sonra artık usta gelecek eve eşimle beraber yavaş yavaş yapıcaz sanırım ben dışardan bayan alamıyorum alsamda peşinden ben yine yaparım o yüzdenkaydirigubbakcemile3 almak istemiyorum kendi evimi benden başkası istediğim gibi temizleyemiyomuş gibi geliyo sankikafamçokkarıştı

günaydın canım benim az önce doktorrum programında bir bayan aradı hamile doktor on rezene çayını önerdi canım günde 2-3 bardak içebilir hamileler dedi canımcım ben doktorumu değiştircem sanırım canım kent hastahanesine gideceğim sanırım sen arkadaşınla konuştunmu canım eşim ikilimde kalmamı istemiyo sende oradad oğum yaparsın dedi bakalım canımcımopuyorumnanaktan

nazlıcım kızının odası çık şirin olmuş canım,cicileride çok güzel....güzel günlerde kullansın inşallah....
ademircim kuşun için çok üzüldüm.başın sağolsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…