zeyracım.. günaydın bitanemm.. nasılsınız bakalım prensesinizle? valla canım ben bugünlerde leyleği havada gördüm galiba :)) bugünde arkadaşa gidicemm.. misafiri gelicekmiş.. bende tanıyorum gelicek olanlarıı.. eşlerimizin ortak akrabaları .. okul dönüşü ona gidicem direk.. ama iyi oluyo biliyomusun... kafam dağılıyoo.. sürekli evde olunca kafamda bin türlü düşünce kuruyorumm... yemeğimi de pişirdim şimdidenn.. akşam okul dönüşü de bi pilav :))))
ne güzel sizde başlıyosunuz hıı hazırlıklaraa.. bizim oda muhabbetimiz yaza kaldığından ( evim doğalgazlı ama sobalı.. ve yatak odamızda soba yok şu anbebeğim doğduğunda oturma odasında yatıcaz sanırım.. odayı yazın yaparız artık.. bidahaki kışa da ablasıyla odalarında yatarlar ) sadece bebeğimin cicileri ve minik beşik olayımız varr.. onlarda kolay iş :)) diğer puset,anakucağı ,yürüteç hepsi var çünküü.. yepyeni .. ambalajlayıp kaldırmıştık zamanında :)) kardayız yanii...
günaydın kızlar.....
nazlıcım duvarın boyası harika olmuş çok beyendim,uçaklarda şirin damat beyde kıskandı onlardan istiyo:)))
ama biz ençok cicişlerinizi beyendik ayy çok çok güzeller eminim ada içinde pamuk gibi olucak onların...
bizde alışveriş yapcaz ama zamanı varmışmış....
dün bende baktım baya bebişin odası için kağıt yapmaya karar verdik bizde bakalım...
özge .. günaydın cnımm.. msn açalı epey olduu.. face demiydin yoksa kız buraya anca gelebildin :))))
canım valla benim annem sağolsun 3 hafta sonudur bizde kalıyor temziliğimi yapıyorgünaydın canımcığım hoşgeldin kız valla sen bayram temizlişğini yaptın ben daha hiç bişey yapmadım bakalım bu haftadan sonra artık usta gelecek eve eşimle beraber yavaş yavaş yapıcaz sanırım ben dışardan bayan alamıyorum alsamda peşinden ben yine yaparım o yüzdenkaydirigubbakcemile3 almak istemiyorum kendi evimi benden başkası istediğim gibi temizleyemiyomuş gibi geliyo sankikafamçokkarıştı
bizimde bugün doktor kontrolümüz var teyzeleri,öğleden sonra gidicez bakalım kuzucum büyümüşmü....
hemde bayram gelmeden bayramlaşırız oğlumla....
ilkecim geçmiş olsun tatlım iyileşmene çok sevindim....
nazcım valla oğluşuma bayram hediyesi almam gerek bende elini öpmeye gitcem hehhe:)))
çok sağol tatlım.. oğluşuna selam söyle teyzesinden :))
benimde perşembe kontrolum var sabırsızlıkla beklıyorum :)
günaydın kızlar masılsınız ben bir garibim bugün oğluşuma nazar değdi beni hiç zorlamıyo diyodum. bugün hiç halim yok bıraksalar akşama kadar uyurdum. gerçi oğluşa da hemen suç atmamak lazım belki başka bir nedeni vardır bu halsizliğin.
naz cım oğlunun elini mi öpicen ben mi yanlıi anladımsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?