2010 Nisan Anneleri

zeyracım.. günaydın bitanemm.. nasılsınız bakalım prensesinizle? valla canım ben bugünlerde leyleği havada gördüm galiba :)) bugünde arkadaşa gidicemm.. misafiri gelicekmiş.. bende tanıyorum gelicek olanlarıı.. eşlerimizin ortak akrabaları .. okul dönüşü ona gidicem direk.. ama iyi oluyo biliyomusun... kafam dağılıyoo.. sürekli evde olunca kafamda bin türlü düşünce kuruyorumm... yemeğimi de pişirdim şimdidenn.. akşam okul dönüşü de bi pilav :))))

ne güzel sizde başlıyosunuz hıı hazırlıklaraa.. bizim oda muhabbetimiz yaza kaldığından ( evim doğalgazlı ama sobalı.. ve yatak odamızda soba yok şu an bebeğim doğduğunda oturma odasında yatıcaz sanırım.. odayı yazın yaparız artık.. bidahaki kışa da ablasıyla odalarında yatarlar ) sadece bebeğimin cicileri ve minik beşik olayımız varr.. onlarda kolay iş :)) diğer puset,anakucağı ,yürüteç hepsi var çünküü.. yepyeni .. ambalajlayıp kaldırmıştık zamanında :)) kardayız yanii...

günaydın kızlar.....
nazlıcım duvarın boyası harika olmuş çok beyendim,uçaklarda şirin damat beyde kıskandı onlardan istiyo:)))
ama biz ençok cicişlerinizi beyendik ayy çok çok güzeller eminim ada içinde pamuk gibi olucak onların...
bizde alışveriş yapcaz ama zamanı varmışmış....
dün bende baktım baya bebişin odası için kağıt yapmaya karar verdik bizde bakalım...

budebe.. günaydın cnmm... inş. hepimiz için iyi bir hafta olurr...

zeyracım.. aklında kalıp huzursuzluk yaratıyosa değiştir tabi cnmm... ama yokmuş öyle bi durum fln diyodun sanırım en son.. neyse cnmm hakkınızda hayırlısı olsun... bi ikimiz kaldık galiba bayram temizliğine başlamayann.. :)) valla güzelim yarın canım isterse ufaktan başlarım diyorum bende :) bakalımm...

özge .. günaydın cnımm.. msn açalı epey olduu.. face demiydin yoksa kız buraya anca gelebildin :))))

günaydın dünürüm.arkadaşımı arayamadım dün annemler yemekta bizdeydi,gece geç saate kadar oturduk.bu akşam ararım canım.haber veririm sana.kentte iyi bi hastane,doktoru da iyi....bence sen biraz daha bekle canım.öyle bir durumdaysa levent bey zaten haber verecektir gelmeyin diye ya da sen gidene kadar iyileşebilirde.ah unutmasam arayacamda arkadaşları çok unutkan oldunm canım be ya

günaydın bebegcim,inşallah güzel bir hafta our...bebegcim bende yapmadım temizlik üç kişiyiz.....
özgecim günaydın...
ben bi kahvaltı yapıp geleyim kızlar

eee canım sizin ikinci meleğiniz geliyo bitanem biz herşeyi yeniden alcağımız için hepsini bir anda yapamayız birde wcyi falan fayansını değiştircektik ne zamndır ustayı sonunda boş bulduk zor olcak ama yapılmasıda gerekiyo yani bayrama kadar çok işimiz olacak sanırım canımcım pek gezmeye zaman olmayacak sanırım canım benide arkadaşlar hep davet ediyo ama gidemiyorum malum günler kısa hemen akşam oluyo

günaydın özgeciğim hoşgeldin bitanem

kızlar bende bir kahvaltı yapayım gelirim öptüm hepinizi şekerlercokacimcoook

özge .. günaydın cnımm.. msn açalı epey olduu.. face demiydin yoksa kız buraya anca gelebildin :))))

sorma canım ya benim pc yi açar açmaz ilk durağım orası nedense ,vazgecemiyorum.....
kk'dan önceki gözağrım:)))
şöle bi dolandım kk'yı anca geldim valla....

bizimde bugün doktor kontrolümüz var teyzeleri,öğleden sonra gidicez bakalım kuzucum büyümüşmü....
hemde bayram gelmeden bayramlaşırız oğlumla....

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederimm.. inşallah birdaha hastalanmayız..
hastalığım süresince bol bol ıhlamur içtim.. nerdeyse saat başı ıhlamurun içine elma , ayva kabugu ve limon attık.. ayrıca içerkende çok az karabıberle tatlandırdımm pek hoş olmuyor ama grıbe çok ıyı gelıyor...
bal ile zencefılı macun yaptım..
pekmezi sıcak su ile karıştırıp içtim boğazıma çok ıyı geldı..
sütlüü bal içtim bol bol bunu oğluşumda çok sevdı :))
bırde mandalına , portakal suyu , kivi ve nar bol bol tüketiim..
şimdi hiçbirini görmek istemıyorum kaç gundur aynı seylerı tuketmekten gına geldiii :))

canım valla benim annem sağolsun 3 hafta sonudur bizde kalıyor temziliğimi yapıyor
ama benim içime sinmiyor bir türlü iyi yapmadığından değil ama olmuyor işde ne bilim
bu hafta sonu çok iyiydim aldım elime süpürgeyi bezi eşimide sokdum bilgisayar odasına
temizlesin diye annemide mutfağa ohhhh mis gibi oldu haftaya pazarda üstünden bir daha
misgibi baypam temizliği :lepi:
bizimde bugün doktor kontrolümüz var teyzeleri,öğleden sonra gidicez bakalım kuzucum büyümüşmü....
hemde bayram gelmeden bayramlaşırız oğlumla....

bizimde var bayramdan önce kontrolümüz oğlumun elini öpücemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ilkecim geçmiş olsun tatlım iyileşmene çok sevindim....
nazcım valla oğluşuma bayram hediyesi almam gerek bende elini öpmeye gitcem hehhe:)))

ilkecim geçmiş olsun tatlım iyileşmene çok sevindim....
nazcım valla oğluşuma bayram hediyesi almam gerek bende elini öpmeye gitcem hehhe:)))

çok sağol tatlım.. oğluşuna selam söyle teyzesinden :))
benimde perşembe kontrolum var sabırsızlıkla beklıyorum :)

günaydın kızlar masılsınız ben bir garibim bugün oğluşuma nazar değdi beni hiç zorlamıyo diyodum. bugün hiç halim yok bıraksalar akşama kadar uyurdum. gerçi oğluşa da hemen suç atmamak lazım belki başka bir nedeni vardır bu halsizliğin.

naz cım oğlunun elini mi öpicen ben mi yanlıi anladımsırnaşık şey

çok sağol tatlım.. oğluşuna selam söyle teyzesinden :))
benimde perşembe kontrolum var sabırsızlıkla beklıyorum :)

ben bayılıyorum doktoruma valla 15 günde bir çağırıyor ya ,oğluşumu ayda iki kez görmek tabiki yetmiyor ama....inan dün akşamdan beri heyecan yaptım ,daha da büyümüştür kuzum ....
bakalım bugun tek benmiyim baska giden varmı doktora hanımlar:???

günaydın canım valla bende öleyim bugün yataktan kalkmak istemedim,zamanla hiç kalkmıycam gibime geliyo oğlumla keyif yapcaz....
bazen ben de hemen oğluşuma suç atıyorum ama ,beden yorgun oluyor işte çalışınca...

mrb a.s.nazlıözger odanıza ve bebe tulumunuza bayıldım.Allah güle güle oturmaya güle güle giydirmeyi nasip etsin.izmirde nereden alışveriş yapıyosun.bilgin varmı bilmiyorum ama haftaya 21 kasımda izmirde bebek alışveriş mağazası açılıyormuş aksilik olmazsa açılış günü gitmek istiyorum.ilk alışverişimi oradan yapıcam.Benimde kzım olacak inş.
bende bugün 20.haftaya girdim.bebek takvimini nasıl eklendiğini öğrenirsem inş.bende eklicem:)
sağlıcakla kalın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…