2010 Nisan Anneleri

ilkecim geçmiş olsun tatlım iyileşmene çok sevindim....
nazcım valla oğluşuma bayram hediyesi almam gerek bende elini öpmeye gitcem hehhe:)))
ben hediyesini aldım cumartesi günü 3 tane ayaklı alt aldım 1,75 e çok ucuzdukaydirigubbakcemile2
evet tarhancım en azından ben öpmeyi hayal ediyorum :kedi:hele bi doğsun daha nerelerini öpeceğim:jeyyar:

ohhh tabiya yatın evinizde çalışanlar napcak :gitme:
bende sersem gibiyim bugün başım ağrıyormafoldumben
yan tarafdaki komşuya çok sinirlendim :mymeka:
bizim yatak odamızın olduğu taraf onların giriş kapısı aradan merdivenler çıkıyor
gece yağmur yağıyordu saçakların altına ne kadar kova varsa koymuşlar
şıp şıp şıp diye snir bir ses:1shok:insanlar çok düşüncesizler ben çıkırdım yanlarına ama
onlar eşime dua etsinler ben uyuyanakadar kulaklarımı kapadıŞeniz
bi daha olsunda bakalımÇok üzgünüm çoook

özgecim.. kızz senden özndim bende belkide 1 aydan fazladır girmiyodum..öyle ki şifremi unutmuşum tekrar aldım :)))) ama iyi oldu girdiğim 9-10 yıldır görmediğim bi lise ark. eklemiş beni.. kızz almanya.. belçikaa. ingiltere .. gezmiş mübarek albümlerine bakıp bakıp iç çektim :))) ne güzel yerlerr.. doktora gidicekmişsinizz.. ne güzell :) inş. iyi haberlerle dönüceksin tatlımm...

tarhan... amann canım oluyo arada işte.. bol bol dinlenmeye çalış cnımm sen...

perioski... şu an ne kadarlık olduğunu yazarsan istersen sana takvim yapabilirim cnmm.. yada ticker factory adresinden kendin de yapabilirisn cnm gayett basitt..

Kızlar bunlar mehmet efenin eşyaları...
Bir bakın dedim nasıl?
Mothercare de dün indirim vardı kıyafetleri oradan aldık

Eklentiler

• $chicco-ct02-mistral (Medium).webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSCN2115 (Medium).webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSCN2117 (Medium).webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSCN2118 (Medium).webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSCN2119 (Medium).webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 17
Bunlar da devamı..
Aklınızda bulunsun mothercare her ayın 15 inde belli ürünlerde %50 indirim yapıyor.Biz seneye bayramlığını bile aldık...zemuszemus

Eklentiler

• $DSCN2120 (Medium).webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSCN2122 (Medium).webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSCN2125 (Medium).webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSCN2126 (Medium).webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSCN2124 (Medium).webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 18
MRB oglumun teyzeleri,ne yapıyosunuz bilmek güzel.oda yapan arkadaşa özendim,bizde cok zor,6 aya kadar bizle yatacak diye düşündüm,beşiği yatagın yanına koycam biraz büyüsün oda yaparız heralde.babasının bilgisayar odası kiler gibi bi yer var,buzdolabı dolap ıvır zıvır.ben cuma gittim gördüm bebişi,eli burnundaydı önce sonra düşünen adam oldu.eşim bizim oglana cabbar ismini koydu:)ailece cabbar diyoruz.ablamın kızları hastaydı haftasonu gitmek istemedim annem saglolsun 2 defa arayınca meccbur kaldım..kızlardan kactım remen hasta olmak istemiyorum...18 hafta bitti bende..daha hiçbişi almadım bişi olur sonra onlara bakar üzülürüm diyee hiçbişiyi yok daha oglum 7.aya kadar almıycam...herkesi öptümm...bebişleri de...

:dance:
Hahahah ilahi valla nasıl güldüm anlatamam.Bu çocuklar maşallah çok akıllılar....

ayşecim.. oğlunun bütün cicileri çok güzell.. özellike çıtçıtlı body leri aldığın iyi olmuşş.. o kadar çok kullanılıyolar ki.. güle güle giysin inş. mehmet efe :)))

ayşecim bebişinin kıyafetleri çok güzel.. güle güle giysin..
bende yedinci aya girdiğimde alacağım daha hiçbirşeyi yok yavrumun (

kızlarr sabahtan beri soba bayaaca bi yandığı halde elim ayağım buz gibi nedensee.. bide orap,patik,terlik ne bulduysam giydim ayağıma :)) sanırım biraz da ondan kasıklarım da hafif bi ağrı varr... kızım kahvaltı yapana kadar accık battaniyenin altında yatiimm.. sonra da hazırlanıp okula gidicezz.. soonra da ablamızı okula bırakıp gezmeyee :))))) akşam görüşürüz inş.. iyi bakın kendinize ve bebişlerinizee...

ayşecim.. oğlunun bütün cicileri çok güzell.. özellike çıtçıtlı body leri aldığın iyi olmuşş.. o kadar çok kullanılıyolar ki.. güle güle giysin inş. mehmet efe :)))

Teşekkür ediyormuş teyzesi sana...
İşte daha alacaklar varmış ama yavaş yavaş kızlar çok sevkli yaaaa..
canım mehmet efenin kıyafetleri çokgüzel bayıldım özellikle kırmızı tulum çok şirin güle güle giysin bebeğin.....

çok teşekkürler...Erken değil almak için değil mi indirimdeydi aldık...

günaydın herkese. başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim. vücudumu hormonlarım ele geçirdiği için sürekli ağlıyorum artık iş çığırından çıktı. evi süpürürken ağlıyorum, sofra kuraraken ağlıyorum. bu daha ne kadar sürecek acaba? odanızın boyasına bayıldım. mehmet efe nin kıyafetlerine de. valla biz de hala hareket yok. bi şey olursa aldıklarına bakıp üzülürsün bahanesiyle hiçbi şay yapmayan kocam, şimdi de yeni bahane bulmuş. paramız yokmuş. Valla işin doğrusu ona bakarsan biz 7 yıldır evliyiz 7 yıldır paar yok. ama beyimiz arabasız tuvalete gitmez. günde 1 paket marlborodan başka sigara içmez. ama bizim çocuğun poposuna don alacak paramız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…