ben hediyesini aldım cumartesi günü 3 tane ayaklı alt aldım 1,75 e çok ucuzdukaydirigubbakcemile2ilkecim geçmiş olsun tatlım iyileşmene çok sevindim....
nazcım valla oğluşuma bayram hediyesi almam gerek bende elini öpmeye gitcem hehhe:)))
evet tarhancım en azından ben öpmeyi hayal ediyorum :kedi:hele bi doğsun daha nerelerini öpeceğim:jeyyar:günaydın kızlar masılsınız ben bir garibim bugün oğluşuma nazar değdi beni hiç zorlamıyo diyodum. bugün hiç halim yok bıraksalar akşama kadar uyurdum. gerçi oğluşa da hemen suç atmamak lazım belki başka bir nedeni vardır bu halsizliğin.
naz cım oğlunun elini mi öpicen ben mi yanlıi anladımsırnaşık şey
günaydın canım valla bende öleyim bugün yataktan kalkmak istemedim,zamanla hiç kalkmıycam gibime geliyo oğlumla keyif yapcaz....
bazen ben de hemen oğluşuma suç atıyorum ama ,beden yorgun oluyor işte çalışınca...
Kızlar bunlar mehmet efenin eşyaları...
Bir bakın dedim nasıl?
Mothercare de dün indirim vardı kıyafetleri oradan aldık
civcivim.. afiyet olsun cnımm.. bebeişine yarasın da ne tarafa giderse artık kaderee... benim göbişe gidiyo sanırım yaa.. zaten popiş yeteri adar varr.. ama dün kızım bile diyo ki anne farkındamısın göbeğin artık yukarı doğru büyümeye başladı diye... çokbilmişşş.. nolcek 6 yaşında laflara bakk :)))
ayy bide anlattımmı bilmem daha önce.. geçen gün bana diyo ki kızım.. "annne diyorum ki bu kardeşimi doğurduktan sonra acabaa bi tane daha kardeş yapma şansınız olabilir mi" amaannn lafa bakınn.. bende güldüm ne bilimm kızım babana sor dedim.. sormaz diye :))) vee akşam babasına da aynı şeyi sorduu.. eşimde diyo ki kızım nasıl yapılıyo ki yapalım :))) ne bilim diyo kızımda annem yapıyo karnında büyüyo ya baksana..... sanki ben tek başıma yapıyom yaaa kaydirigubbakcemile3
ayşecim.. oğlunun bütün cicileri çok güzell.. özellike çıtçıtlı body leri aldığın iyi olmuşş.. o kadar çok kullanılıyolar ki.. güle güle giysin inş. mehmet efe :)))
canım mehmet efenin kıyafetleri çokgüzel bayıldım özellikle kırmızı tulum çok şirin güle güle giysin bebeğin.....
tşkler tatlım kilo konusunda takıntım yok allahtan 9 kilo aldım ama hiç umrumda deil biraz hızlı gidiom galiba doktorumda öle söledi ilerde kapını çalarım artık moral için :roflol:
6 kg da ben almışım:)
6 kg da ben almışım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?