2010 Nisan Anneleri

Canım çok sağol. evet haberim var. açılış günü çok mu yoğun olur bilmiyorum. gidicem bende alışveriş için orayı bekliyorum. ama kipalar var manisa da var mı bilmiyorum. marketler zinciri dün ilk defa ordaki bebek eşyalarına baktım ucuz ve diğişik şeyler var. bi bak derim. kzında hayırlı olsun inşallahhhhh...

ruzenciğim güzel haberler getirmen dileğile kuzey beye slm söyle canım

ayşeciğim çok güzel aldıklarınız inşallah bende bundan sonra alıcağım bakalım canımcım eşimle karar verdik aslında ben 6. ayda başlayacaktım ama malum dolabımız gelince içi boş dursun istemiyorum inşallah bu hafta gelicek dolabımız

AYŞECıM: mehmet efenin cicileri harika güle güle kullansın. özellikle badi ve tulumlara bende bayıldım yalnız çıtçıtlarının yanda olması ne kadar kullanışlı olur kafama takıldı. diğer topiklerde ortadan ve alttan çıtçıtlı alın diye tavsiyede bulunuyorlar da bende hep o şekilde bakıyom??opuyorumnanaktan

ademircim canım başın asğolsun benimde balığım öldü geçenlerde çok üzülmüştüm bu arada paramız yok tantanası herkeste var herhalde sorma bizizmkide herşeyi doğuma 1 hafta kala yapcak badana boya temizlik alışveriş sanki son haftada piyoango çıkıcak :)

hoşgeldin yazgülüm sen nasılsın canımcım şükürler olsun canım benim

benim de sonum aynı valla. benim asıl korktuğum karnım burnumda bu işlere beni koşturtacak, iki ayağımı bi pabuca sokacak. ev taşıyacağımız zaman işten bi gelirdim dolabın içinde ne varsa atmış yatağın üzerine sökmüş dolabı, bi de sırıtıyo bak söktüm dolabı diye. Ayşegül hanım o saatten sonra toparlasın o kadar şeyi. bu da bööle olacak. boyayacak odayı çekilecek kenara, verecek arabanın anahtarını, kredi kartını yollayacak alışverişe.

ayşe oğlunu kıyafetlerii çok güzel bayıldım ama benim için henüz erken
2 ay kala halledeceğz n annaneyle babamız götürecek bzi eminönüne
salıcak çarşıya altından girip üstünden çıkıcaz hem ben emnim bizim emnönü
daha ucuz::))

bu arada bende 3 kilo aldım 57 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum

aysecım kuzucuguna aldıgın kıyafetlerı cok begendım guzelim güle güle giysin insallah canım

ayrıca hatırlattıgın ıcınde tesekkur ederım bende gıdeyım bakalım önümüzdekı ayın 15 ınde mothercaree

kıslar bence 7 ayda çogu seyı hazır olmalı bebişlerin en azından hastane cıkısları falan..nolmaz nolmazzzz erken gelıceklerı tutarsa dıye dıyorum tabı ınsallah hepsı zamanında gelsın kuzuların..dıger topıclerde okudumda o yuzden yazdım cogu 7.ayda hazır etmıs ılk kıyafetlerını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…