2010 Nisan Anneleri

Ya evet yaa.Burada öyle bir yer olmadığı için...Biz şimdiden yavaş yavaş almaya başladık...

Bu arada 61 ile hamile kaldım.Şu an 63,7 yim...

Ne demek canım.Ben indirimleri öğrenebildiğim kadarı ile sizlere haber veririm.Mesela bücürük mağzası da %30 indirim yapmış.Ceylan mağzasonda da var indirm...

bende yanı fikirdeyim benim korktuğum başıma gelir ve erken doğumdan çok korkuyorum. inşallah zamanında gelir bebişlerimz.

çok sinirliyim ya anlatamam benim çok şerefsi.... bir patronum var hay..n herif her türlü haltı yerler elemana gelince mırın kırın ederler ben asgari ücretten çok daha fazla maaş alıyorum fakat ssk primi asgari ücretten ödeniyor bende doğum izninde ssk dan maaş alacağım için kendileirnden bi ricada bulunup son 3 aylık dönemi en azından biraz yüksek ödeyinki ona göre maaş alayım onca zaman burda çalıştım bari bi yararını bu şekilde göreyim diye. beyefendiler sağolsunlar muhasebeyle görüşmüş sonraki dönemdede izinden sonrada o şekilde ödemeleri gerekitği için asgariden devam etme kararı almışlar ya o kadar sinirliyimki sen benim hakkımda kararlar alıyorsun banada bi söle ve ayrıca sana minnet etmiyorum hakkım olan şeyi istiyorum doğumdan sonra geri dönmeyi düşünüyordum ama şimdi kesinlikle dönmiycem ve bensiz hiç bişey yapamzlar ve buraya gelen eleman zaten durmuyor onlara dayanamıyor ben sabırlı çıktım diye düşünüyor herkes.......

kötükedihüsoklava:
Çok ama çok sinirlendim.Bunların hepsi aynı hepsi...
Çalışma valla.Gitme.Şerefsizler(çok özür dilerim ama hepsi aynı benimkiler bile aynı).
Sanki onlara minnet ediyoruz.Yalvarıyoruz.Lütfediyorlar bize.Kendi karıları kızları çalışsa aslan kesilir bunlar.Ben hakkımı helal etmiyorum sende etme.Pislikler...
kötükedihüso

gerçi anlattığına göre anlayacak insnlar değiller ama bence asgari ücreti ssk dan aldığın için üstünü onların vermesi lazım. yada çalışmayı düşünmüyorsan izine çıktıktan sonra onlara farkı alamayacğın takdirde bildirimde bulunacağını söyle. çok ciddi bir ceza yerler. ama elinde onların imzaladığı bir maaş yazısı olsun. İspat edeceğin bişi çok öenmli. Ben daha önceki işyerimle yaşadım bu tarz bir sorun. yazı yazdım ödemezseniz bildirimde bulunucam diye işten ayrıldıktan sonra 3 aylık ssk 'm yatırıldı ayrıca tazminatlarımıda aldım:)))

nazlıcım canm bildirimde bulunmayı istiyorum ama öle bi belge yok elimde ispat edebilecek ya off çok sinrilendim ya nasıl bu kadar öküz olabiliryorlar ben sanki keyfimden çalışıyorum ihtiyacım olmasa ben bu şekilde işe gelirmiyim iki vesaitte öğüre öğüre işe geliyorum. bu arada fark kısmını da vermezler öle bişeye hiç ümitlenmiyorum zaten ama allahlarından bulsunlar hiç helal etmiyorum hakkımı. ben bu şirkette ihale hazırlıyorum ve tam ihale dönemi işten ayrılmış olacağım için ortada kalacaklar ve ellerinden bir sürü iş kacacak çünkü almazlar ya ben çıkana kadar eğer alırlarsa da gelen kişiye kesinlikle öğretmiycem ve öğretebilecek bi allahın kulu da yok zaten kendileri konuşmayı bile bilmiyolar tam ihale döneminde ortada kalcaklr ve maddi kayıpları olacak bu da beni çok mutlu edecek

ben oğlumla uğraşıyorum dr a götürdüm bugün boğazına kulağına göğsüne baktı hiçbişeyi yok idrar yollrınıda üşütmemiş bide antibiyotik , ağrıkesici ateş düşürücü içirdiğim halde aeşi 38 39 dan aşağı inmiyor dedim kaç gündür böyle dedi iki gün dedim devam ederse yada mide bulantısı yada ishal başlarsa hemen bi araşırma hastanesine götür domuz gribindenmi şüpeleniyosunuz dedim şimdilik öle görünmüyor ama biz zaten bize gelen bütün gripleri öle sayıyoruz dedi ne yapacağmı bilmiyorum yaa daha çok küçük kaldırır inşallah
ooff yaa nerden çıktı bu grip yaa çok şükür bi hastalığı yok ama ilaç verdi yine kullan dedi nerden çıkıyor bu ateş anlamadım yaa

ah canım aynı sorun bende de var. bende muhasebeciyle görüştüm doğum izninden sonra döndüğünde aynen devam etmemiz gerekir tekrar düşüremeyiz dedi. hatta ben aradaki farkı kendim ödemeyi teklif etmiştim. doğumdan sonra çok işsiz kalmazsam başka iş bulamazsam buraya tekrar dönmeyi düşünmüyorum. ama işte kesin değil bende birşey yapamıyorum o yüzden. özel sektör sonuna kadar sömürüyor bizleri...benneyaptımkibenneyaptımki

bizimde bugün doktor kontrolümüz var teyzeleri,öğleden sonra gidicez bakalım kuzucum büyümüşmü....
hemde bayram gelmeden bayramlaşırız oğlumla....

güzel haberlerle gel insallah canim

kizlar nasilsiniz bakim??
güzel haftalar diliyorum hepinize
benimde eltim sezeryan dogum yapmis bugün bi oglumuz oldu kaydirigubbakcemile2
benimde yarin kontrolum var cok sabirsiz laniyorum

ilkenurcum
emin ol bize tirklerden baska zarar veren yok
burda bile bir gavura söylesen onu yapar iste
ama ben esimi getirirken türk yerinde calisiyordum bende aynen maasimi yüksek göstermesi icin ricada bulunmustum ama adam vermeyecegi para icin bile burun kirn etti
ordan ciktm alman bir sirkete girdim ve adam sorunsuz kabul etti
anlayacan bazen gercekten neyse bosver canim takmaya degmez

aysecimhayirli günlerde giysin insallah cicilerini
bayildim valla ayrica o babam beni seviyor yazan tulumda mütismis kesin babasi secti zemuszemus

anladım. maaşını aldığında bişiye imza atmıyomusun. Yada kasa defteriinden fotokopi alamazmısın???

ymer sağol canım kendini üzme yaa sinirlenme bak ben dün akşam ufak bişeye sinirlendim karnım taş gibi oldu ne oturabiliyorum ne de uzana biliyorum sakinleştim biraz sonra rahatlamaya başladım bebeğinde karnında senin sinirlendiğini haissediyor boşver allaha havale ama hakkınıda ara bence

aynı sorun bende de var malesef asgari ücretten ödeniyor ssk
ama sanırım bu aydan sonra öle olmayacakmış bizim GSM
şirketi sürekli denetim altında olduğu için değiştirilecekmiş
sanırım bu ay maaşlarımızdan ödenecek

:dance:

allaha havale ettim zaten yapcak bişey yok maalesef bende dönmiycem inş. büyük bi terslik olmadığı sürece ...Allah hepimize kolaylık verisn hacercim geçmiş olsun inş. çabucak iyileşir oğlun.katılıyorum sana batuhanım çok haklısın.

hacercim çok geçmiş olsun canım.umarım tez zamanda oğlun iyileşir.ıhşamur içirsen,ballı süt faan yapsan*BOL BOL C VıTAMıNı FALAN...gerçi bunları yapmışsındır........tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…