Canım çok sağol. evet haberim var. açılış günü çok mu yoğun olur bilmiyorum. gidicem bende alışveriş için orayı bekliyorum. ama kipalar var manisa da var mı bilmiyorum. marketler zinciri dün ilk defa ordaki bebek eşyalarına baktım ucuz ve diğişik şeyler var. bi bak derim. kzında hayırlı olsun inşallahhhhh...
evt cnm buradaki kipalar küçük o yüzden dün izmir kipada gördm ama alamadım ben alışveriş için dayanamıyorum ama eşim zor tutuyo beni:)
çünkü bu hafta bebeğimin cinsiyeti kesinleşecek sanırım ,doktorum geçen ay 1 ay sonra net söyleyebiliriz dedi bende hem haftaya olan açılışı bekliyorum c.tesi olmazsa bile pazar gidebilirim eğer sen önce gidersen senden haberleri alırım:)
bu arada güzel hamiş arkadaşlar bende 53 ile başladım 2-2.5 kg aldım.doktorun dediğine göre 24.haftaya kadar max.5-6 kg almalıymışım asıl hızımız bu haftadan sonra son gaz devam ediyormuş:)
tatlı yememi istemiyor ama dayanamıyorum şimdi yediğin tatlılar 6.aydan sonra çıkaak dedi
bakalım ne olacak halim:)
sizi ve bebişlerinizi kocamaaaaaan opuyorumnanaktan
ayşe oğlunu kıyafetlerii çok güzel bayıldım ama benim için henüz erken
2 ay kala halledeceğz n annaneyle babamız götürecek bzi eminönüne
salıcak çarşıya altından girip üstünden çıkıcaz hem ben emnim bizim emnönü
daha ucuz::))
bu arada bende 3 kilo aldım 57 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum
aysecım kuzucuguna aldıgın kıyafetlerı cok begendım guzelim güle güle giysin insallah canım
ayrıca hatırlattıgın ıcınde tesekkur ederım bende gıdeyım bakalım önümüzdekı ayın 15 ınde mothercaree
kıslar bence 7 ayda çogu seyı hazır olmalı bebişlerin en azından hastane cıkısları falan..nolmaz nolmazzzz erken gelıceklerı tutarsa dıye dıyorum tabı ınsallah hepsı zamanında gelsın kuzuların..dıger topıclerde okudumda o yuzden yazdım cogu 7.ayda hazır etmıs ılk kıyafetlerını..
evt cnm buradaki kipalar küçük o yüzden dün izmir kipada gördm ama alamadım ben alışveriş için dayanamıyorum ama eşim zor tutuyo beni:)
çünkü bu hafta bebeğimin cinsiyeti kesinleşecek sanırım ,doktorum geçen ay 1 ay sonra net söyleyebiliriz dedi bende hem haftaya olan açılışı bekliyorum c.tesi olmazsa bile pazar gidebilirim eğer sen önce gidersen senden haberleri alırım:)
bu arada güzel hamiş arkadaşlar bende 53 ile başladım 2-2.5 kg aldım.doktorun dediğine göre 24.haftaya kadar max.5-6 kg almalıymışım asıl hızımız bu haftadan sonra son gaz devam ediyormuş:)
tatlı yememi istemiyor ama dayanamıyorum şimdi yediğin tatlılar 6.aydan sonra çıkaak dedi
bakalım ne olacak halim:)
sizi ve bebişlerinizi kocamaaaaaan opuyorumnanaktan
ay evet benim doktorda tatlı çikolata, makarna,pilav yasakladı ama hiç yememe rağmen acayip canım istiyor. nutella kavonozu elimde herakşam:))) kocamda kızıyor ama napimm. birde yatmadan mutlaka peynir ekmek yiyorum. Makarnasız bir hayat düşünemiyorum. Hemde tereyağlı,kremalı falan:)))cokacimcoook
çok sinirliyim ya anlatamam benim çok şerefsi.... bir patronum var hay..n herif her türlü haltı yerler elemana gelince mırın kırın ederler ben asgari ücretten çok daha fazla maaş alıyorum fakat ssk primi asgari ücretten ödeniyor bende doğum izninde ssk dan maaş alacağım için kendileirnden bi ricada bulunup son 3 aylık dönemi en azından biraz yüksek ödeyinki ona göre maaş alayım onca zaman burda çalıştım bari bi yararını bu şekilde göreyim diye. beyefendiler sağolsunlar muhasebeyle görüşmüş sonraki dönemdede izinden sonrada o şekilde ödemeleri gerekitği için asgariden devam etme kararı almışlar ya o kadar sinirliyimki sen benim hakkımda kararlar alıyorsun banada bi söle ve ayrıca sana minnet etmiyorum hakkım olan şeyi istiyorum doğumdan sonra geri dönmeyi düşünüyordum ama şimdi kesinlikle dönmiycem ve bensiz hiç bişey yapamzlar ve buraya gelen eleman zaten durmuyor onlara dayanamıyor ben sabırlı çıktım diye düşünüyor herkes.......
çok sinirliyim ya anlatamam benim çok şerefsi.... bir patronum var hay..n herif her türlü haltı yerler elemana gelince mırın kırın ederler ben asgari ücretten çok daha fazla maaş alıyorum fakat ssk primi asgari ücretten ödeniyor bende doğum izninde ssk dan maaş alacağım için kendileirnden bi ricada bulunup son 3 aylık dönemi en azından biraz yüksek ödeyinki ona göre maaş alayım onca zaman burda çalıştım bari bi yararını bu şekilde göreyim diye. beyefendiler sağolsunlar muhasebeyle görüşmüş sonraki dönemdede izinden sonrada o şekilde ödemeleri gerekitği için asgariden devam etme kararı almışlar ya o kadar sinirliyimki sen benim hakkımda kararlar alıyorsun banada bi söle ve ayrıca sana minnet etmiyorum hakkım olan şeyi istiyorum doğumdan sonra geri dönmeyi düşünüyordum ama şimdi kesinlikle dönmiycem ve bensiz hiç bişey yapamzlar ve buraya gelen eleman zaten durmuyor onlara dayanamıyor ben sabırlı çıktım diye düşünüyor herkes.......
bizimde bugün doktor kontrolümüz var teyzeleri,öğleden sonra gidicez bakalım kuzucum büyümüşmü....
hemde bayram gelmeden bayramlaşırız oğlumla....
nazlıcım canm bildirimde bulunmayı istiyorum ama öle bi belge yok elimde ispat edebilecek ya off çok sinrilendim ya nasıl bu kadar öküz olabiliryorlar ben sanki keyfimden çalışıyorum ihtiyacım olmasa ben bu şekilde işe gelirmiyim iki vesaitte öğüre öğüre işe geliyorum. bu arada fark kısmını da vermezler öle bişeye hiç ümitlenmiyorum zaten ama allahlarından bulsunlar hiç helal etmiyorum hakkımı. ben bu şirkette ihale hazırlıyorum ve tam ihale dönemi işten ayrılmış olacağım için ortada kalacaklar ve ellerinden bir sürü iş kacacak çünkü almazlar ya ben çıkana kadar eğer alırlarsa da gelen kişiye kesinlikle öğretmiycem ve öğretebilecek bi allahın kulu da yok zaten kendileri konuşmayı bile bilmiyolar tam ihale döneminde ortada kalcaklr ve maddi kayıpları olacak bu da beni çok mutlu edecek
güzel haberlerle gel insallah canim
kizlar nasilsiniz bakim??
güzel haftalar diliyorum hepinize
benimde eltim sezeryan dogum yapmis bugün bi oglumuz oldu kaydirigubbakcemile2
benimde yarin kontrolum var cok sabirsiz laniyorum
ilkenurcum emin ol bize tirklerden baska zarar veren yok
burda bile bir gavura söylesen onu yapar iste
ama ben esimi getirirken türk yerinde calisiyordum bende aynen maasimi yüksek göstermesi icin ricada bulunmustum ama adam vermeyecegi para icin bile burun kirn etti
ordan ciktm alman bir sirkete girdim ve adam sorunsuz kabul etti
anlayacan bazen gercekten neyse bosver canim takmaya degmez
aysecimhayirli günlerde giysin insallah cicilerini
bayildim valla ayrica o babam beni seviyor yazan tulumda mütismis kesin babasi secti zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?