aynı sorun bende de var malesef asgari ücretten ödeniyor ssk
ama sanırım bu aydan sonra öle olmayacakmış bizim GSM
şirketi sürekli denetim altında olduğu için değiştirilecekmiş
sanırım bu ay maaşlarımızdan ödenecek
allaha havale ettim zaten yapcak bişey yok maalesef bende dönmiycem inş. büyük bi terslik olmadığı sürece ...Allah hepimize kolaylık verisn hacercim geçmiş olsun inş. çabucak iyileşir oğlun.katılıyorum sana batuhanım çok haklısın.
hacercim çok geçmiş olsun canım.umarım tez zamanda oğlun iyileşir.ıhşamur içirsen,ballı süt faan yapsan*BOL BOL C VİTAMİNİ FALAN...gerçi bunları yapmışsındır........tekrar geçmiş olsun...
canım zamanlama süper olmuş bu sayede sen de hakkettiğin kadar ödeme alabileceksin ssk dan. senin adına çok sevindimkaydirigubbakcemile2
inş bu ay hemen başlarda çünkü geçen ay asgariden ödenmiş
bakalım ne olacak denetlemelerde var malum yıl sonu geliyor
bu arada arkadaşlar az önce bir hamile pantalonu aldım 70 tl ye. livaa idi markası galiba. kot ama model çok içime sindi çok da rahat bişey. oh be beni idare eder sanırım bayağı bi sürezemuszemus
kıslar bence 7 ayda çogu seyı hazır olmalı bebişlerin en azından hastane cıkısları falan..nolmaz nolmazzzz erken gelıceklerı tutarsa dıye dıyorum tabı ınsallah hepsı zamanında gelsın kuzuların..dıger topıclerde okudumda o yuzden yazdım cogu 7.ayda hazır etmıs ılk kıyafetlerını..
bende kumaş hamile pantalonu aldım kızlar 69 tl ye.çok pahalı bence ama yapılacak bişey yok
ayy cnm ne adar düşünceli eşin,benimki yapmazkızlar bende bugun eşimle konuştum ...kk'ya nekadar düşkün olduğumu biliyo...
bide facebokta ki sayfama...
olurya ben erken doğum falan yaparsam,yada ne bileyim size ulaşamazsam eşim kkya bildircek doğumumu ve resimde ekliycek sizlere.....
vay be banada düşündüğüm seye bak,bunun sözünü bile aldım yani okadar kk delisi olmuşum ben.....:enbuyukkk:
aynen al benden de okadar cnmayy özgecim çok iyi düşünmüşsün ... sağlıkla bi doğuralım da en önemlisi bu öncelikle...
bende söylesem ama ayrıntılı anlatmam lazımm.. bilgisayarın başına oturmayan bi adam benim ki :))) hiç ilgisini de çekmezz.. hiçç merak da etmezz.. bide bana bakınn :)))
bebegcm harika olmuş,sendeki bebek resmi ticker da yoktu sanki,güzel olmuş ncmayy tickerımı değiştirdim.. lilypie den de kabul ediyomuş.. bikaç arkadaşta görmüştüm ne zamandır deniyim diyodum.. hem yazu fln da yazabiliyosun en azından :)
cnm allah rahmet eylesin,kaçgündür çekiyodu garibim,sonu belliydi ben sana diyemedim,bizde çok kuşa baktık,sırası gelen gidiyo işte çok daseverim muhabbetleri;annemlerde var hala,bide akvaryumukuşum öldüüüüü....
amin cnm hepimiz için, bu arada o akşam ağdacı işini halledebildinmi,çekinecek bir durum varmı?herkese günaydın kıslar inşallah çok guzel bır hafta olur hepımız için canlarım ....
cnm aman dikkat et yinede çok geçmiş olsngünaydın kızlarr..
biz iyileştik oğlumla bugün işimize başladık :)):))
güle güle gel inşallah cnm,bizimkini bayramdan sonra 5inde göreceğiz kısmetsebizimde bugün doktor kontrolümüz var teyzeleri,öğleden sonra gidicez bakalım kuzucum büyümüşmü....
hemde bayram gelmeden bayramlaşırız oğlumla....
cnm slm.benm kaynanam da diyo 7.aydan sonra filan,bizim de ilk dayanamıyorm napim.fazla bişe almadm ama almak hoşuma gidiyo ,birde erken gelesi tutarsa napcezMRB oglumun teyzeleri,ne yapıyosunuz bilmek güzel.
üzülürüm diyee hiçbişiyi yok daha oglum 7.aya kadar almıycam...herkesi öptümm...bebişleri de...
tatlm dikkatet tam salgın ortalık,görüşürükk:)kızlarr sabahtan beri soba bayaaca bi yandığı halde elim ayağım buz gibi nedensee.. bide orap,patik,terlik ne bulduysam giydim ayağıma :)) sanırım biraz da ondan kasıklarım da hafif bi ağrı varr... kızım kahvaltı yapana kadar accık battaniyenin altında yatiimm.. sonra da hazırlanıp okula gidicezz.. soonra da ablamızı okula bırakıp gezmeyee :))))) akşam görüşürüz inş.. iyi bakın kendinize ve bebişlerinizee...
cnm iyiyim ben sağolasın,seni de görünce daha iyi oldm,kocaman öptmslm kızlar nasılsınız ben iyiyim bi sorun yok dimi herkes iyi
cnm çok geçmiş olsun.her grip o kötü illetten değil tabii,ama yine de tedbiri elden bırakma cnmben oğlumla uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?