2010 Nisan Anneleri

canım zamanlama süper olmuş bu sayede sen de hakkettiğin kadar ödeme alabileceksin ssk dan. senin adına çok sevindimkaydirigubbakcemile2

bu arada arkadaşlar az önce bir hamile pantalonu aldım 70 tl ye. livaa idi markası galiba. kot ama model çok içime sindi çok da rahat bişey. oh be beni idare eder sanırım bayağı bi sürezemuszemus

çok sağolun kızlar ama endişelenmeden de duramıyorum yaa
budebe ahh bi içse zaten sorun kalmaz ama dün zorla şkerli süt içirdim ballı içemem dedi tutturdu ıhlamur nanae ağzına sürmüyor bmandalin açok güzel yiyor elma meyve çok güzel yiyor ama o yetmezki

bende aldım kot pantolon aynı fiyat 70 tl benimki tamamen bol hipi gibi çok güzel
ilk kez dün giydim bi davette kızlar çok beğendi opuyorumnanaktan

TÜNAYDIN CANLARIM ayy herkes burda, geçmişi okuyup geliyorm hızla
yaw daha 1950. sayfadayım yavaş gidin kızlar yetişmeye çalışıyom
artk dayanamazsam çıkar gelirim sayfaların içinden :))

güle güle giy tarhancım bende iki tane almıştım bayadır giyiyorumçok rahat oluyorlar hakikaten

merhaba arkadaşlar. okuduğum kadarıyla geçmişi hepiniz çok şükür iyisiniz biz de allaha şükür iyiyiz.
birperi haklısın ben de senin gibi düşünğyorum açıkçası erkenden alıp koymak değil ama en azından ilk etapta lazım olacak olanlar 7. ayda çantaya konmuş olmalı sonrası sonra halledilir nasılsa. inşallah hayırlısıyla hepimizinki vaktinde doğar ama tedbirli olmakta fayda var

Valla doğumdan sonra 1 sn bile durmam bu şirkette.Zaten bebeğiiiiim nasıl stresli olacak düşünemiyorum..Nefret ediyorum bu işyerinden...

bende kumaş hamile pantalonu aldım kızlar 69 tl ye.çok pahalı bence ama yapılacak bişey yok

Nisan anneleri merhaba, nasılsınız? a.s.
Kızlar işyeri sorunlarından bahsetmişsiniz. Öyle anlıyorumki sizleri devletteyim ama branştan dolayı çok sıkıntı yaşıyorum. klava: Özellikle son haftalarda çok kırıldığım şeyler oldu.
Ama çok şükür, bebişim birçok şeyi unutmamı sağlıyor.
Sorun yaşayan herkese Allah sabır versin ve kendinize çok dikkat edin aman çok sinirlenmeyin bebişlerimiz herşeyi hissediyor artık.

arkadaşlar ben 6. ay bittiğinde herşeyimi hazırlamış olmak istiyorum. erken doğum diye bir şey var. hadi diyelim doğumdan sonra halledilir. ama büyük ihtimalle ilk günler hiçbiryere çıkamayız o yüzden yakınlarımız seçmek zorunda kalacaklar ki ben kendi bebeğimin herşeyini kendim seçmek istiyorum. o yüzden 7. aya pek bir şey bırakmak istemiyorum.
ayrıca şuda var ocağa doğru çok ciddi indirimler olur büyük ihtimalle. o durumda yılsonu indirimlerinden fayadalanmak isterim ki oda yine 6-6,5 aylık olacaz bence iyi bir zamanlama.
ben hele bir şu kadarlık olsun. kötü bir şey olursa aldıklarına bakıp çok üzülürsün diyenlere kızıyorum. ne yani o aldıklarım olmasa daha mı az üzülecem. ya da doğumda ve ya hemen sonrasında bir şey olursa diye ben işimi garantiye alayım çocuk okula başlayana kadar hiçbir şey almıyayım bari kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende kumaş hamile pantalonu aldım kızlar 69 tl ye.çok pahalı bence ama yapılacak bişey yok

sorma canım pantolonu aldığım yerde çok hoş elbiseler de vardı. bayram için sorayım dedim 100 tl dedi. birde hamile kazağı vardı ona da 100 tl dedi.
altına da hamile çorabı ya da taytı almaya kalksak iyice artacak. hamile giyim çok pahalı yaa. ama gözüm de kalmadı değil haniakannehir

malesef arkadaşlar bende aynı dertten muzdaripim hem ssk hemde maaş o kadar çok hakkımız yeniliyoki..Allaha havale ediyorum bende aslında çalışma bakanlığının işyerlerini kontrol etmesi lazım ama nerdeeeeeee...kanun çıkartıyorlar ama gerisi gelmiyo.

tarhancım bende yurtdışında her pantolana takılabilen kemer varmış abimin arkadaşına aldırttım.50 tl idi.normal pantolonlarım oluyo fakat düğme ve fermuar kısmı kapanmıyor:) kemer de düğme kısmına monte ediliyo fermuar kısmınıda kapatıyo bu sayede her pantolanımı giyebiliyorum.

ayy cnm ne adar düşünceli eşin,benimki yapmaz

aynen al benden de okadar cnm

ayy tickerımı değiştirdim.. lilypie den de kabul ediyomuş.. bikaç arkadaşta görmüştüm ne zamandır deniyim diyodum.. hem yazu fln da yazabiliyosun en azından :)
bebegcm harika olmuş,sendeki bebek resmi ticker da yoktu sanki,güzel olmuş ncm
kuşum öldüüüüü....
cnm allah rahmet eylesin,kaçgündür çekiyodu garibim,sonu belliydi ben sana diyemedim,bizde çok kuşa baktık,sırası gelen gidiyo işte çok daseverim muhabbetleri;annemlerde var hala,bide akvaryumu

nazlıcım çok güzel olmuş oda sağlıcakla inşallah uyusun bebişin,aldıklarınıda güle güle giysin,çok heyecanlandm ben de

herkese günaydın kıslar inşallah çok guzel bır hafta olur hepımız için canlarım ....
amin cnm hepimiz için, bu arada o akşam ağdacı işini halledebildinmi,çekinecek bir durum varmı?

günaydın kızlarr..
biz iyileştik oğlumla bugün işimize başladık :)):))
cnm aman dikkat et yinede çok geçmiş olsn

bizimde bugün doktor kontrolümüz var teyzeleri,öğleden sonra gidicez bakalım kuzucum büyümüşmü....
hemde bayram gelmeden bayramlaşırız oğlumla....
güle güle gel inşallah cnm,bizimkini bayramdan sonra 5inde göreceğiz kısmetse(

MRB oglumun teyzeleri,ne yapıyosunuz bilmek güzel.
üzülürüm diyee hiçbişiyi yok daha oglum 7.aya kadar almıycam...herkesi öptümm...bebişleri de...
cnm slm.benm kaynanam da diyo 7.aydan sonra filan,bizim de ilk dayanamıyorm napim.fazla bişe almadm ama almak hoşuma gidiyo ,birde erken gelesi tutarsa napcez

tatlm dikkatet tam salgın ortalık,görüşürükk:)

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim bi sorun yok dimi herkes iyi
cnm iyiyim ben sağolasın,seni de görünce daha iyi oldm,kocaman öptm

ymercm işyerleri hep böyle,ardabir çıkıcam diye korkutmak gerek,eğer kaybetmek istemicekleri elemansan

ben oğlumla uğraşıyorum
cnm çok geçmiş olsun.her grip o kötü illetten değil tabii,ama yine de tedbiri elden bırakma cnm

AYYY ANCA BİTİREBİLDİM GEÇMİŞİ :bbo:

kızlar bende özel sektorde calışıyorum.. ssk bakımından malesef bendede aynı sorun var.. bu yuzden akşamları kpss calışıyorum.. temmmuzda sınava gırecegım.. inşallah atanırsam bu salaklarla ugrasmak zorunda kalmam

haklısın civcivcim korkutuyorum arada tutuşuyolar ama bazen hayvanlıkları tutuyo şuanda ayrılamıycağımı biliyorlar hamile olmasam basıp gitmiştim şimdiye her sorunu takmıyorum burdaki taksam dayanamam ama bazen büyük sorunlar oldugunda sinirden tutamıyorum kendimi sizlerle paylaşmak biraz sinirimi aldı dah önce büyük bi sorunda tam da işleirn yoğun oldugu zamanda bırakmıştım 4 ayda 12 eleman gelmiş gitmiş ve yapamamışlar çokta ii olmuş bir sürü maddi kayıpları oldu allah işte çıkarıyo çıkarsın da

kızlar selamlar.güzel hamişler nasılsınız bakalım??
iki gün girmeyince foruma ucu kaçıp gidiyor.hiç geçmişe bakmıyorum valla.:))))
valla ben prensesime cicişler almaya başladım bile.napıyım tutamıyorum kendimi yaa...aaa şimdi nie alıyosun ya elinde kalırsa diyen dengesizler de oldu ama. aklıma kötü bişey getirmiyorum ben hiç.ne gelirse Allah'tan.sanki almasam hiç üzülmicem.manyak bunlar yaaa :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…