2010 Nisan Anneleri

slm kızlar...
ya ben işleri bitirip foruma girene kadar geçmiş okunur olmaktan çıkıyo.ben de konulardan bi haber ölee kala kalıyom yaa.az yazışın :)))) akşamları geceleri de mi forumdasınız??benim ki akşam pc ye dokunduğumda kıyameti koparıyo valla.akşama kadar pc ile başbaşasın biraz da benimle ilgilen diye canım kocam benim opuyorumnanaktan

hoşgeldin erkflz. iyiyiz umarım siz de iyisinizdir.

Gncam, bence stres yapma, bebişin sana en hayırlı zamanda gelecektir.
Ben ilk beş haftalıkken bir bebişim düştü sonra yazın dedim stres yapmayacağım Rabbim sadece hayırlı bir şekilde ve zamanda versin dedim ve çok şükür 20 haftalık olduk.
Bu arada benim gögüslerimde öyle ilk aylarda öyle belirgin bir büyüme filan olmadı. Canım ilk ay, öğrenme sürecinde hiçbir belirtim olmadı sadece adetim geçikti. Evde test yaptım pozitif çıktı. Adetim geçikmesinden sonra 4 gün bekledim test için.

hoşgeldın canımm.. inşallah sonucun temız cıkar.. neden şaşırdılar.. senınde göbek benimkı gıbı sadece kılo izlenımı mı varıyor yoksa ? :CüvCüv:

Slm ilke:_nurcum,
Beni gören peki bebek nerede diye soruyor. Göbüşüm çıkmadı hele kıyafetle azıcık olanda görünmüyor. Yapısal sanırım, göbüş henüz bende yok. Diğer ayları bekliyoruz oğluşumla kendimizi göstermek için.gamyoncuiremsu

Teşekkürler canım, iyisiz çok şükür. Artık hareketlerimizide hissedince heyecanlıyız. :teytey:Bugün kan ve idrar tahlini verdim ins bir eksiklik çıkmaz ona dua ediyoruz.:Saruboceq:

inşallah hadi bakalım iyi sonuçlar çıkar da bize de haber verirsin. o hareketler yokmu o hareketler allaha şükürler olsun insana ilaç falan değil başka bişey gibi geliyo muhteşem bişey herkese nasip olsun inşallah
aslında benim hissettiğim hareketten çok pıt pıt pıtırtı daha çok ama onu bilmek bile güzelalkisalkisalkis

ben gebzedeyim canımm valla bende çok isterim. gerçi çalışınca üstüne birde hamilelik bir yerlere gidip gelmek çok zor oluyor ama buluşalım valla bir günopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklısın aslında canım iş ve hamilelik zor oluyor fırsat olmuyor hiç birşeye ama bende yakında olupta görüşmek isteyen arkadaşlarla tanışmayı çok isterim...

bende de aynı dert mevcut( evdeyken dar badıyle bellı ama işte.. normalde değil.. beş ay bıttı hala göbiş yokk.. artık bellı olsun ıstıyorum

kızlar benim bebişim 2-3 gündür nerdeyse hiç oynamıyor. ama ben dert etmiyom kasık ağrıları ile varlığını belli ediyorkaydirigubbakcemile3 daha düzenli hissedeceğimiz günler de gelecek nasıl olsa.
yalnız dün çok hoş bişey oldu bir dilencinin yanından geçerken: allah bir avazda kurtarsın diye dua etti. hem de montumun önü kapalıydı. yani tanıyanlar anlıyordu ama ilk defa gören biri de anladı sonundakaydirigubbakcemile3 tabi ben sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim. çok şişmişim diye üzülürken bebişimi artık herkes fark ediyor diye seviniyorum.

haklısın aslında canım iş ve hamilelik zor oluyor fırsat olmuyor hiç birşeye ama bende yakında olupta görüşmek isteyen arkadaşlarla tanışmayı çok isterim...

bir gün görüşelim valla canım ayıp bize insanlar nerelerden kalkıp bir araya gelip görüşüyorlar diğer topiklerdeopuyorumnanaktan

bende de aynı dert mevcut( evdeyken dar badıyle bellı ama işte.. normalde değil.. beş ay bıttı hala göbiş yokk.. artık bellı olsun ıstıyorum

İlke_nurcum bizim senle satlar aynı. Yarın 20 hafta oluyoruz. Yeni hafta girişlerine bayılıyorum, biz büyüdük havasına giriyorum resmen.:dance:

Bütün annişler kendinize iyi bakın, biz hastaneye doğru yol alalım evimede uzak hastanem. Keşke bebişimi görebilsem ama daha aralığın başına kadar süremiz var ultrasona. mafoldumben

:gitme:

bir gün görüşelim valla canım ayıp bize insanlar nerelerden kalkıp bir araya gelip görüşüyorlar diğer topiklerdeopuyorumnanaktan

evet vallahi ayy inş. çok büyümeden göbişimiz kapıdn bacadan sığarken hazır görüşmekte fayda var kaydirigubbakcemile3

bende bayılıyorum yenı haftaya girişlere sormaaa :teytey: soranlara beşinci ayım bıttı diyeceğim ne güzelll kaydirigubbakcemile3 eee skaydirigubbakcemile3onra onlarda hadı ya hiç bellı olmuyor dıyecek gıcıklarr :mymeka:
neyse güle güle canımm.. iyi haberlerını beklıyorumm.. bizde perşembe gideceğiz babamızla .. :asigim::asigim:

slm kızlarr.. pazara da gidip geldik ama ne yapmışsınız siz öbyle yaa bu kadar sayfa biriktirilir mi :)))) okuyum da geliyim en iyisi.. tabi bu arada biri gelip de kapatmak zorunda kalmazsamm...

hiç merak etme canım sen..üçlü çok yanıltıyomus bunun sonucunda amnıyosentez yaptıranlarda tertemız alıyor hep sonuclarını içini ferah tut sakın...bak göreceksın hıc bısey cıkmayacak..stres yapma sakın..

slm kızlarr.. pazara da gidip geldik ama ne yapmışsınız siz öbyle yaa bu kadar sayfa biriktirilir mi :)))) okuyum da geliyim en iyisi.. tabi bu arada biri gelip de kapatmak zorunda kalmazsamm...

hosgeldn refiyecim,bugun bizleri bırakıp gezmelere gitmiycen dimi???lmaz:
eee nasılsın bakalım yemeklerinide yaparsın şimdi sen ooofff valla bende evde olmak pazara gitmek ve evimde mis gibi yemekler pişirmek istiyorum...
ama bunun tam tersi içimde ikinci bir özge var ve tüm duygularımı bastırıyor sen bunları yaparsan işin ne olacak diyor bakalım......

maşallah 41 kere

bu ne hız böyle yaaa...ben dışarı çıkmak için 100 kere düşünüyorum..maşallah arkadaşım sana:))))

merhaba kızlarr
sabah girmemle çıkmam bir oldu malesef
kayınvaldem geldi yeni gitti sayılır o gidincede eşimi aradım o geldi çok dolmuşum bi güzel ağladımda rahatladım
onuda gönderdim şimdi sizlere bakayım dedim
a.alminacım inşllah amniyosentez sonucun iyi çıkar canım kalbini ferah tut bu testlerin yanılma payı çok yüksek
erkflz sende hayırlı haberlerle gel olur mu

Özgecim bişey sorucam..ekinezya çayı bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş galiba..biz içebiliyormuyuz peki bu çaydan?birde kabızlık için şu poşet çaylar varya onlar zararlımı biliyormusuncanım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…