Merhaba nisan anneleri, nasılsınız?a.s.
Alminacım, yanlış hatırlamıyorsam sen ikili testi kaçırmışmıydın. Canım, üçlü testlerde yanılma payı çok yüksekmiş. Moralini bozma, aminosentez ins temiz çıkacaktır. :Saruboceq: İyi haberlerini bekliyoruz.
Bende hastanedeydim kan verdim. Birazdan sonuçları almaya gideceğim. Oradada üçlünün çok yanıltıcı olduğunu konuşuyordu hamişler. Benim hamile olmam bayanları bayağı şaşırttı. :1shok:
hoşgeldın canımm.. inşallah sonucun temız cıkar.. neden şaşırdılar.. senınde göbek benimkı gıbı sadece kılo izlenımı mı varıyor yoksa ? :CüvCüv:
hoşgeldin erkflz. iyiyiz umarım siz de iyisinizdir.
Teşekkürler canım, iyisiz çok şükür. Artık hareketlerimizide hissedince heyecanlıyız. :teytey:Bugün kan ve idrar tahlini verdim ins bir eksiklik çıkmaz ona dua ediyoruz.:Saruboceq:
Slm ilke:_nurcum,
Beni gören peki bebek nerede diye soruyor. Göbüşüm çıkmadı hele kıyafetle azıcık olanda görünmüyor. Yapısal sanırım, göbüş henüz bende yok. Diğer ayları bekliyoruz oğluşumla kendimizi göstermek için.gamyoncuiremsu
haklısın aslında canım iş ve hamilelik zor oluyor fırsat olmuyor hiç birşeye ama bende yakında olupta görüşmek isteyen arkadaşlarla tanışmayı çok isterim...
bende de aynı dert mevcut( evdeyken dar badıyle bellı ama işte.. normalde değil.. beş ay bıttı hala göbiş yokk.. artık bellı olsun ıstıyorum
bir gün görüşelim valla canım ayıp bize insanlar nerelerden kalkıp bir araya gelip görüşüyorlar diğer topiklerdeopuyorumnanaktan
İlke_nurcum bizim senle satlar aynı. Yarın 20 hafta oluyoruz. Yeni hafta girişlerine bayılıyorum, biz büyüdük havasına giriyorum resmen.:dance:
Bütün annişler kendinize iyi bakın, biz hastaneye doğru yol alalım evimede uzak hastanem. Keşke bebişimi görebilsem ama daha aralığın başına kadar süremiz var ultrasona. mafoldumben
:gitme:
canlarım yazdıklarınızı okudum anladıgım kadarıyla cogunuz 3 lu test yaptırmamıssınız ben yaptırdıgımı bugun tekrar doktora gosterdım oda yıne amnıosentez dedı yarın nasıpse yaptıracagım baska carem kalmadı ınsallah amnıo sentez sonucum temız cıkar benım yaptırdıgım test yanılmıstır bana dua edın lutfen şimdi kızımın yanına gıdıyorum annemelrdeydı k.i.b optum sızlerı gorusuruz allah kımseye boyle bıseyde yastmasın
slm kızlarr.. pazara da gidip geldik ama ne yapmışsınız siz öbyle yaa bu kadar sayfa biriktirilir mi :)))) okuyum da geliyim en iyisi.. tabi bu arada biri gelip de kapatmak zorunda kalmazsamm...
slm kızlarr.. pazara da gidip geldik ama ne yapmışsınız siz öbyle yaa bu kadar sayfa biriktirilir mi :)))) okuyum da geliyim en iyisi.. tabi bu arada biri gelip de kapatmak zorunda kalmazsamm...
hosgeldn refiyecim,bugun bizleri bırakıp gezmelere gitmiycen dimi???lmaz:
eee nasılsın bakalım yemeklerinide yaparsın şimdi sen ooofff valla bende evde olmak pazara gitmek ve evimde mis gibi yemekler pişirmek istiyorum...
ama bunun tam tersi içimde ikinci bir özge var ve tüm duygularımı bastırıyor sen bunları yaparsan işin ne olacak diyor bakalım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?