2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

zeyracım maşallah güzelim göbüşede içindekı bebisedeee allah nazarlardan korusun..

civcivvv cım sanada masallah güzelim..

Zeyracım tarhancım cİvcİvcİm hepİnzİn gÖbÜŞÜne ve bebİŞİne maaŞ.

saolasınız canlarım benim talı teyzoşlar hepimizin meleklerini rabbim korusun inşallah:Saruboceq:

kızlar maşallah göbişlerinize çok tatlılar içindekilerle:)
benim göbişim yayvan öle sivri deil çokda belli olmuyor ama bu halimle bile kocam bana koca göbeğim diyor:)):CüvCüv:

Son düzenleme:
prensesine de sanada maşallah canımm... opuyorumnanaktan
Masallah arkadaslarimin göbislerineeee!!!
Bende simdi çektim halime bakmayin dustan yeni çiktim kaydirigubbakcemile3
18+4

maşallah canım... kızz göbişş ben burdayım diyoo.. ben kızıma doğuma gittiğimde bile bu kadar göbeğim yoktu :kedi: nazar değmesin cnm..
Eki Görüntüle 29032
OLEYYYYYY YAPTIMMM :lepi: :teytey: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt delikafadulden:dance:
maşallah canım göbişine de bebişine de opuyorumnanaktan
bu da bizim 18+5 haftalık halimiz teyzeleri
canım size de maşallahh... göbişe de içindeki bebişe de maşallah opuyorumnanaktan

sahii bak aklıma gelmişken kızz özgee... sen en son ne zaman göbiş resmi ekledin bakiim.. azman göbiş azman göbiş derken görünmez oldu oğluşun ve göbiişinn :)))))

ayy merak ettim 4 hafta araylaçektiğim göbişimde fark varmı diye de bi bakimm.. var sanki az da olsa :)
buu 12+0

bu da 17+6

Son düzenleme:
sahii bak aklıma gelmişken kızz özgee... sen en son ne zaman göbiş resmi ekledin bakiim.. azman göbiş azman göbiş derken görünmez oldu oğluşun ve göbiişinn :)))))

refiye ya benim göbüş gazdan dolayı azmanmış sanırım.....
valla en sonki halini eklemedim daha ama yok anam yok böle geniş değğil benim göbüş,sivri bişi....
sorma valla oğlum utanıyo göstermiyo kendini ,herkez hamile olduğumu anlamıyo daha....

hihoyyytalkisalkisalkisİlaydacımm,zeyracımm,civcivcimm,ymercimm,maşallah göbüşlere bebişlere.

Bebegcimm farklı tabii göbüşün Önceki fotoğrafa göre.Erkek olduğunu belli etmiş bence sivrileşmiş göbüş.opuyorumnanaktan

kıslar ben geldimmm off aşı oldum kolum felç olmuş gibimafoldumben
sol koluma vurdu ağrır diye 2 side ağrıyor amakafamçokkarıştı

kız ilayda maşaallah canım göbek çok belli ay heves ettim benimkide şişse öleopuyorumnanaktan
bebeg fark var canım olmazmı baya fark etmiş hemdezemuszemus

Saol canim siser siser merak etme :CüvCüv: BEBEG83 sende saol canim benim karnim zaten anormal bir sekilde bûyûk oluyor:1shok: son aylarda bir görsen, sokaga çikmaya utaniyorum valahi -tatlicadiarzu- Diger arkadaslarinda göbekleri nazardan korusun yarabbiiii

kızlar buda son hali göbüşümün kuzey bey utangaç çıktı valla saklanıyo artık.....

kızlarr bu da bugün itibariyle 19+3 halimiz.. pek bi değişim yok sankii ama olsun gelmişken annemlere koyiim dedim...

şu ana kadar çektiğim 3 halim...
buu 12+0 gamyoncuiremsu

buu 17+6
gamyoncuiremsu
buu da 19+3 gamyoncuiremsu

opuyorumnanaktan

çok sağol bitanem... sivrilmesinin yanı sıra başlara göre yukarıya doğru çıktığını hissediyorum artıkk.. ultrasona da bu gittiğimde kasıktan değil göbeğimin ortasından baktılar.... rabbim hepimizin meleklerine sağlık versin.. onları korusun... sağlıkla sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin inş. hepimize... :Saruboceq:

bebgciğim maşallah canım sana ve egemize canımcım büyümezmi büyümüş canım benim yaa sever teyzesi egesini oyyy yarabbim en güzel varlıklarımız yaaa

bebeg83 canım maşallah yaa göbüş büyümüş benimki hala yok gibi önceden zaten göbeğim vardı şimdi daha az diyebilirim bide önceki gazmış sanırım başta çok çıkmıştı şimdi azaldı baya

çok sağolun canlarım.. oğlum tekma sallıyo teşekkür ediyo bakın büyüdü demeniz hoşumuza gitti galiba :)))

zeyra.... hacerr.. öpüyorum kızlarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…