ruzenincim maşalllah göbişine yalnız göbişin mi küçük yoksa tunik mi bol anlayamadım şöyylee bir üstündekini gerdirseydin de kuzey beyi doya doya görseydik ayolopuyorumnanaktan
ÖZGECİMM KUZEY SEMİHİMİZ BELLİ BİLE OLMUYOR.İNŞALLAH KOCAMAN GÖBÜŞ GÖRÜRÜZ YAKINDAkaydirigubbakcemile5
derindeniz acım ne şirin çıkmışınız öle twityli tişörtünüzle....
senin de belli olmuş artık eee 5 aylık olduk sonuçta,sende yanlar falanda dolmuş,mesela benim halen bel oyuntum kaybolmadı sadece kasıkta bir toplanma oldu top gibi...
ayy yeni göbiş resimleri de eklenmiş bende çok istiyorum eklemeyi ama sağolsun eşim makineyi kırdı serviste şimdi
bebegcim maşallah göbişine canım baya farketmiş
ruzenin senin göbiş cidden çekilmiş tatlımya ama bu aydan sonra iyice belirginleşir
ilayda canım seninki benimki gibi ben burdayım diyor:)
ymer cim seninkide varla yok arası
derindeniz seninkininde maşallahı var canım
oyyy yerim ben onun içindeki oğluşu çıktı en sonunda gösterdi kendini artık ben burdayım diyo hee korkma canım benim o birazda gazdan şişiyo öle gerçi benimki 4 aylıkken çokda belli olmuyodu ama sonra bi çıktı tam çıktı sonra son aylara doğru indi bebekte inince göbüşte iniyo olsun nasıl olsa o geçici bi durum bebişimiz çıkınca göbüş möbüş kalmaz tatlım üzülme sennopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar yaaa foto yok ama son 2-3 günde göbeğim inanılmaz büyüdü. dün bi bayan doğumu sordu daha 4 ay var dedim inanamadı. sanki daha az kalmış gibi dedi.mafoldumbengöbeğim kocaman oldu kızlar napcam bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?