2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

ruzenin..... özgecim sağol canım benim.. bende baştan beri gaz yoktu canım.. o yüzden az az da olsa zamanla doğal bi göbüş büyümesi yaşıyorum sanırım kaydirigubbakcemile3 (şaka yapıyorum hee bi yanlış anlama da burdan çıkmasın:))) opuyorumnanaktan

ilayda26... çok sağol canımm.. öpüyoruz teyzesii.. opuyorumnanaktan

yosun.... çok teşekkürler mehtap teyzesii.. opuyorumnanaktan bana fark yok gibi geliyo ama annem bile aa neresi aynı ayoll dedi valla :)))) ben farketmiyorum demekkii..

budebe... fundacım sağol canımcımm.. ee bu aydan sonra sivriliriz de yuvarlaklaşırız da bakalımm neler göriciiz daha.. ne hallerini koyucaz buraya göbişlerin :)))) opuyorumnanaktan

ruzenincim maşalllah göbişine yalnız göbişin mi küçük yoksa tunik mi bol anlayamadım şöyylee bir üstündekini gerdirseydin de kuzey beyi doya doya görseydik ayolopuyorumnanaktan

ÖZGECİMM KUZEY SEMİHİMİZ BELLİ BİLE OLMUYOR.İNŞALLAH KOCAMAN GÖBÜŞ GÖRÜRÜZ YAKINDAkaydirigubbakcemile5

21+4 buda benim göbüsüm

Eklentiler

• $2009-11-25-59671.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $2009-11-25-59632.webp
    8 KB · Görüntüleme: 67
ruzenincim maşalllah göbişine yalnız göbişin mi küçük yoksa tunik mi bol anlayamadım şöyylee bir üstündekini gerdirseydin de kuzey beyi doya doya görseydik ayolopuyorumnanaktan

canım benim göbüş ufaldı zaten.....
haliyle üstümdeki de geniş....
ama söz bidahakine dar bi badi ile çekincem kuzey beyimizi görün....:asigim:

ÖZGECİMM KUZEY SEMİHİMİZ BELLİ BİLE OLMUYOR.İNŞALLAH KOCAMAN GÖBÜŞ GÖRÜRÜZ YAKINDAkaydirigubbakcemile5

ya mehtapcım ,biliyorsun benim azman göbüş sonradan utandı çekti kendini içeri valla.....
bende merakla bekliyrum bakalım göbşümün kocaman hallerini...
ama hep imrenmişimdir uafak karınlı hamişlere,şimdi hoşuma gidiyo...

derindeniz acım ne şirin çıkmışınız öle twityli tişörtünüzle....
senin de belli olmuş artık eee 5 aylık olduk sonuçta,sende yanlar falanda dolmuş,mesela benim halen bel oyuntum kaybolmadı sadece kasıkta bir toplanma oldu top gibi...

ruzenin cim ewet bu tisortu esim denk gelmez demisti ama ben aceleyle almistim cokta yakisti,bugün arkadaslarda dedigin gibi yaygin karnin var dediler bebegim benim ya böle bile sevesim geliyo,sende cok sirin bi anne olucaksinkaydirigubbakcemile3

derindeniz...canım maşallah göbişine de içindeki bebişine de... kendini belli etmeye başlamışş.. maşallahh....

ayy yeni göbiş resimleri de eklenmiş bende çok istiyorum eklemeyi ama sağolsun eşim makineyi kırdı serviste şimdi
bebegcim maşallah göbişine canım baya farketmiş
ruzenin senin göbiş cidden çekilmiş tatlımya ama bu aydan sonra iyice belirginleşir
ilayda canım seninki benimki gibi ben burdayım diyor:)
ymer cim seninkide varla yok arası
derindeniz seninkininde maşallahı var canım

Ruzenin, masallah çok yakismis bayramligin, güle güle giyersin insallah:CüvCüv:

Derindeniz09
sana ve bebeginede masallah canim:CüvCüv:

Senin göbesinide merak ettim dogrusu, servisten gelsede makinen, çekipte koysan kaydirigubbakcemile3 çok heycanliyim bayram gûnü bebgimizin cinsiyetini ögrenecez umarim bir zillim olur :hulya::ecrin_bebek:

kızlar yaaa foto yok ama son 2-3 günde göbeğim inanılmaz büyüdü. dün bi bayan doğumu sordu daha 4 ay var dedim inanamadı. sanki daha az kalmış gibi dedi.mafoldumbengöbeğim kocaman oldu kızlar napcam bennnn

oyyy yerim ben onun içindeki oğluşu çıktı en sonunda gösterdi kendini artık ben burdayım diyo hee korkma canım benim o birazda gazdan şişiyo öle gerçi benimki 4 aylıkken çokda belli olmuyodu ama sonra bi çıktı tam çıktı sonra son aylara doğru indi bebekte inince göbüşte iniyo olsun nasıl olsa o geçici bi durum bebişimiz çıkınca göbüş möbüş kalmaz tatlım üzülme sennopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar fırsatını bulmuşken ekliyim dedim.. bu benim hamiş gömleğim :)) şu an içini tam dolduramıyoruz ama inş. zamanla o da olcak :)))

buu 12+0 gamyoncuiremsu

buu 17+6
gamyoncuiremsu

buu 19+3 gamyoncuiremsu

bu da 20+4 bebişim :)))) gamyoncuiremsu (heheh sadece bu resmi sabah saatleri çekmiştim bir önceki bile daha büyük duruyo.. ee akşam saatleri malum :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…