2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

waoooowww maşallah bebegcimm
bayaa büyümüşş yaa du heves ettiim
bende eklicemmm bananeee

saol canım benim inşallah bu koca göbişin sonucu seninki gibi dünya tatlısı bir sıpa olacak. bu arada senin cimcimen büyüdükçe güzelleşiyor haberin olsun tatlım. öp yerime fıstığı olurmuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bebegcim maşallah bebişin kendini gösteriyor ama benimki daha büyük kocamanmafoldumbenkaydirigubbakcemile3

bebgcim maslş tatlım bebişinde göbüşünde kocaman olmuş ve hamiş göleğinde çok şirin

nazliözger.... angelsky... mehtapçım... ilayda26... tarhan.... özge... derindeniz... batuhanım...

kızlarr hepinze çoook teşekkürler ediyoruz teyzoşlarr... opuyorumnanaktan sizden de bekliyoruz hadi kızlarr yeni yeni göbüşler :))))

umudumsunbebegim.... çok sağol canımmm.. opuyorumnanaktan amiinn..

inş rabbim tüm göbüşlerdeki bebişleri korusun.. sağlıkla vakitleri geldiğine hayırlısıyla doğmalarını nasip etsinn.. :Saruboceq:

maşallah canım.benim göbişte baya büyüdü bu günlere ama maalesef ben yapamıyorum.birde benim koca eklemiyo ya : (

canım ben gelirken fotoğraf makinasını getireceğim yanına gelirken çekerim canım ekleriz sen merak etme canımcım ben artık öğrendim aslında çok basitmiş biraz kurcalayaınca buldum yapmayı banada izin vermiyodu ama ben atınca bişey demedi canım meraketme bişey demez canım :1hug:

ahh canım benim yaa yerim ben o koca göbüşün içindekini ee senin oğluşun için güzelleşiyo canım ama çok yakışmış sana hamilelik dahada bi güzel olmuşun canım yüzünde felan çillenmede olmamış benim gibi bol bol elma ye tatlım ben öle yapıyodum çünkü allaha şükür yüzüm bozulmadı amannn oğluşumuz sağlıkla gelsinde dünyaya bizde yiyelim onu öpüyorum seni ve o dünyalar tatlısı oğluşunuda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…