opuyorumnanaktan sağol canımcım.. ne çabuk gördün kızz :)))
saol canım benim inşallah bu koca göbişin sonucu seninki gibi dünya tatlısı bir sıpa olacak. bu arada senin cimcimen büyüdükçe güzelleşiyor haberin olsun tatlım. öp yerime fıstığı olurmuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoyyy yerim ben onun içindeki oğluşu çıktı en sonunda gösterdi kendini artık ben burdayım diyo hee korkma canım benim o birazda gazdan şişiyo öle gerçi benimki 4 aylıkken çokda belli olmuyodu ama sonra bi çıktı tam çıktı sonra son aylara doğru indi bebekte inince göbüşte iniyo olsun nasıl olsa o geçici bi durum bebişimiz çıkınca göbüş möbüş kalmaz tatlım üzülme sennopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
işte buda bizim en son hali göbişimizin teyzoşlar bugün çektim :))
20+5
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/30/6921.jpg
maşallah canım.benim göbişte baya büyüdü bu günlere ama maalesef ben yapamıyorum.birde benim koca eklemiyo ya : (
ahh canım benim yaa yerim ben o koca göbüşün içindekini ee senin oğluşun için güzelleşiyo canım ama çok yakışmış sana hamilelik dahada bi güzel olmuşun canım yüzünde felan çillenmede olmamış benim gibi bol bol elma ye tatlım ben öle yapıyodum çünkü allaha şükür yüzüm bozulmadı amannn oğluşumuz sağlıkla gelsinde dünyaya bizde yiyelim onu öpüyorum seni ve o dünyalar tatlısı oğluşunuda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.saol canım benim inşallah bu koca göbişin sonucu seninki gibi dünya tatlısı bir sıpa olacak. bu arada senin cimcimen büyüdükçe güzelleşiyor haberin olsun tatlım. öp yerime fıstığı olurmuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeyracım göbüşün kocaman olmuş maşallah.....
Zeyracim masallah sana ve göbisineeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?