2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

Buyurun teyzoslarr buda bizim göbegimiz, yaylanip gidiyoruzzz:CüvCüv:

Son düzenleme:

Buyurun teyzoslarr buda bizim göbegimiz, yaylanip gidiyoruzzz:CüvCüv:

oyy oyy maşallah canım yaa maşallah 41 kere sen hiç kilo almamışsın yaa ohh bebişi beslemişsin canım nazar değmesin canımcım :CüvCüv:

çok saol Zeyracim, toplam 2 kilo aldim ama 9 aralikta randevum var doktorda orda tartilacam. Bakalim kaç almisim 1 ayin içinde. 74 kiloyla hamile kaldim, 1.72 cm boy oldugum için belli olmuyor çok sükür.

ilayda varya anaaa dedim kız maşalh subhanallah ne kadar büyümüş nekadar tatlı belli oluyor ,kilon olmasına karşın hiç belli olmuyor süpper.....
bende bir dahaki aya eklerim inşlh bukadar olur.....

ilaydacım çok güzel, ben de 20+2 yim ama yok çok az var bende göbüş üzülüyorum, iç karnın geniştir diyorlar ?? bende yanlar genişledi kız dedi doktorum cinsiyetine bir alakası olabilir mi?

ilayda varya anaaa dedim kız maşalh subhanallah ne kadar büyümüş nekadar tatlı belli oluyor ,kilon olmasına karşın hiç belli olmuyor süpper.....
bende bir dahaki aya eklerim inşlh bukadar olur.....

Vallahi gülüm bilmiyorum ama benim içim mi dar da bu kadar disa veriyor anlamis degilim. Sen birde beni son aylarimda gör, disari çikmayi utaniyorum vallahi. Anormal sekilde bûyûk oluyor :çok üzgünüm: çok rahatsiz oluyorum. esimin destegiyle kalkiyorum ayaga, o biçim yanii :CüvCüv: Resmini beklerim canim, Kuzeyimiz nasil büyümüz bakalim

ilaydacım maşallah senin çocuğun gözü dışarda haberin olsun:1hug:çok tatlı valla hamile dediğin böyle olur benimkisi eskiden de kiloluydum artık akrep nalan gibiyim böyle sadece göbiş çıksa ne güzel olurdu:asigim: 158 boyla 73 kg ile hamile kaldım şimdi 78-79 oldum anlıyacağın senden 2-3 kg fazlam ama 15 cm boy eksiğim varkaydirigubbakcemile3

Ayy kiyamam sana, neden kendine haksizlik yapiyorsun? eminimki çok gûzel göbegin vardir. Nazar degmezsin yinede sana Iltifatlarin için tessekürler. Kilo dedegin neki? Yeterki bebeklerimizi saglicakla kucagimiza alalim, kilolari veririz Allahin izniyle kaydirigubbakcemile2

ilaydacımmm maşallah canım göbüşüneee maşallahhh çok guzel görunuyor allah nazarlardan saklasın....senıde bebişide...

ilaydacım çok güzel, ben de 20+2 yim ama yok çok az var bende göbüş üzülüyorum, iç karnın geniştir diyorlar ?? bende yanlar genişledi kız dedi doktorum cinsiyetine bir alakası olabilir mi?

Evet canim üzülme, için genis olabilir. Genelde kiz çocuklar yaylanip giderler, var alakasi bence, iki ogluma daha beterdim düsûn artik. Sipsivriydi. Bir bakmissin, karnin kocaman olmus, birden çikar, merak etme sen :teselli:

maşallah göbüşler büyümüş eee tabbii bebişlerde benimkide baya büyüdü ama hala normal kıyafetlerimi giyiyorum göbüş büyüyor ama etekler kazaklar genişliyor sanki geçen gezmeye gitmiştim ne kadarlık oldun dediler 5,5 aylık dedim aa dediler sanki daha 2 aylık gibi duruyor baksana hala kıyafetlerini giyiyorsun dediler ben bozuntuya vermedim ama biraz bozuldum bebeğim belli olsun istiyorum artık oğlumda da 9. ayımda hamilelik almıştım yaa budamı öyle olcak yaa

ilaydacım.. maşallah subhanallah canım benim... rabbim göbüşünü de içindeki meleğini de korusun cnım... ne güzel büyümüş göbüşün :)) maşallah..

BIRPERI, BEBEG83, UMMUDUMSUNBEBEGIM, çok saol kizlar sisip gidiyoruz iste.

HACEROGUZ
bende normal kiyafetlerimi giyiyorum , sadece hamile pantolon hariç. annemlere gittigimde hamile ûstleri giyiyorum, babamdan utaniyorum çunku (

haniii hiç göbüş ekleyen yokmu....
noldu kızlar benim göbüş sizinkilerde mi küçüldü nese biz buakşam çekelim barim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…