2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

haniii hiç göbüş ekleyen yokmu....
noldu kızlar benim göbüş sizinkilerde mi küçüldü nese biz buakşam çekelim barim....

benim kocamda kıskançlık başladı o yüzden koyamıyorum. çok değişti çok.... bi türlü kabul ettiremedim. bi takla atmadım:))))))

kızlar buda benim 21+ 1 haftalık göbüşüm kuzey beyimiz yayılmış valla bu sefer.....

canım valla yayılmış kuzey bey,benimkide çoğunlukta yayılıyor nadiren sivrileşiyor.maşallah valla göbüşüne ....

özgecim göbüşüne de içinde yayılan kuzey oğluşuna da maşallah... bazen yayılıyo benimki de.. sanırım bebişlerin içerdeki pozisyonlarına göre değişiyoo...

ama artık şu son günlerde mideme doğru yukarı bi baskı daha fazla bende yaa..

ruzenin maşallah canım
bende eklicem şimdi

işde kızlar benimde göbişim bugün çekdimopuyorumnanaktan
görenler tam erkek bebek böbeği diyorlar sivri oluyormuş:kedi:

kızlar buda benim 21+ 1 haftalık göbüşüm kuzey beyimiz yayılmış valla bu sefer.....
Allahım esirgesin. Özgecimm gerçekten yayılmış oğluşun.

Mideye doğRu çıksın ne güzel işte canım.AŞAĞIDA KALINCA ERKEN DOĞUM RıSKı OLUYOR ÇÜNKÜ.

işde kızlar benimde göbişim bugün çekdimopuyorumnanaktan
görenler tam erkek bebek böbeği diyorlar sivri oluyormuş:kedi:
MAŞALLAH NAZCIM.DOĞRU TAM ERKEK BEBıŞ GÖBÜŞÜ.

yosuncum... yukarı doğru çıkması daha iyi demek... sevindim buna.. netten de baktım bu haftada göbek deliğinin 2 parmak üstünde hissedebilirsiniz yazıyodu.. otururken tam olmasa da ayakta tam sert bi göbüş oluyo :))

nazcım... maşallah canım göbüşüne.. gerçekten görüntü olarak tam erkek bebiş :) rabbim nazardan korusun...

cnm maşallah göbüşüne,aynı benmki de seninki gibi
NAZcm sana da maşallah cnm,bayağı belli yani erkek bebiş olduğu,sivrilmiş darısı başımıza:))

sağolun kızlar oğluşumun da tekmeleriyle teşekkürü var teyzoşlarınına::)))

kızlar çok saolun valla....
nazcım senin bebiş gercekten sivrilmiş ben erkekim diyor.....maşalh......

kızlarr maşallah göbişlerinizeee.. benimde büyüdü.. bugün annemlerde kalacağız inşallah eklerim oradan bir sorun çıkmazsa hihoyyyt

göbüş topici görünce içim bi tuhaf oldu..bizde bi hewes ekler dururduk:) maşallah hepinize..sağlıcakla alın inşallah meleklerinizi kucağınıza..

ilkenurcum inşlh bekliyrum tatlım göbüşünü hoş ben resimi gördüm ama pek belli değildi... birde buradan bakalım....

NAz_24 ve RUZENIN masallah kizlar göbislerinize, özgecim gerçekten seninki yayilmis bakarsin haftaya sivrilesmis olur :)) Nazcim seninkide nasil sivri öyle tam oglan haaa

ruzenciğim maşallah kuzey beyimize maşallah 41 kere sever teyzesi kuzeyi canım benimkini görenlerde hemen farkediliyo baya diyo bende eee 5 ayımız doldu diyorum artık

nazcığım senin göbişinede maşallah bir şu yoğunluğumuz geçsin bende ekleyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…