2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

oy oy oyyy göbişler tam çıkmış yaa maşallah dha bu neki 9. ayımızda nasıl olcaz acaba benden belli olmuyor benimki ama geçen blam diyor belli hamile olduğun canım göbeğin çıkmış diyolar bende en kısa zamanda yüklerim inşallah

işte buda bizim en son hali göbişimizin teyzoşlar bugün çektim :))

20+5

http://i0911.hizliresim.com/2009/11/30/6921.jpg

Buyurun teyzoslarr buda bizim göbegimiz, yaylanip gidiyoruzzz:CüvCüv:

kızlar buda benim 21+ 1 haftalık göbüşüm kuzey beyimiz yayılmış valla bu sefer.....

işde kızlar benimde göbişim bugün çekdimopuyorumnanaktan
görenler tam erkek bebek böbeği diyorlar sivri oluyormuş:kedi:

mansallah size ve icindekilerine
allah bütün meleklerimizi korusun

saolasın batuhancığım güzel dileklerin için bitanem

kızlar buda benim 21+ 1 haftalık göbüşüm kuzey beyimiz yayılmış valla bu sefer.....
[ımg]http://i0912.hizliresim.com/2009/12/7/1620.jpg[/ımg]

kızlar maşallah göbüşünüze de bebişlerinizede severim onları ben :) ben de çekip koymak istiyorum ama teknoloji özürlüyüm biraz eğerki makineden pc ye atmayı becerebilirsem ben de size göstermeyi isterim

ZEYRACIM 40 bin kere masallah göbüsüne!!! Keske biraz daha uzaktan çekseydin daha iyi gôrûrdûk

zeyracım kocaman olmuş tatlım kızın....
ikinci resimde daha çok belli inşlh cekersem bende ekliycem ...
maşlh bebişine...

maşallah.... Kırkbirkere:))

maşallah zeyracım epey büyütmüşsün kızını allah tamamına erdirsin sağlıkla

ZEYRACIM 40 bin kere masallah göbüsüne!!! Keske biraz daha uzaktan çekseydin daha iyi gôrûrdûk

zeyracım kocaman olmuş tatlım kızın....
ikinci resimde daha çok belli inşlh cekersem bende ekliycem ...
maşlh bebişine...

maşallah canım baya büyümüş dünür gizemimiz:CüvCüv:

zeyracımmm maşallahh ne güzell olmuşş göbüşünnn

teşekkürler teyzoşlarımız evet teyzoşlarımız benim hep diyolar kilo almamışın ama göbiş var diyolar daha uzaktan çekemiyorum eşime çektiririm olmazsa o zamn eklerim daha uzaktan çekincede hepimizin kuzucuklarına maşallah nazar değmez inşallah rabbim korusun meleklerimizi:Saruboceq::CüvCüv:

Zeyracığım,nazlıcımm maşallahhhh bebişlere göbüşlere.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…