saol canımcım teşekkür ederiz teyzoşumuz:1hug:Zeyracığım,nazlıcımm maşallahhhh bebişlere göbüşlere.opuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaaaaaaaa damadıma bakmaya kıyamam beni bir heyecan aldı yaaa dünürcüğüm maşallah yaa nazarlardan korusun rabbim damadımı ayy çok heyecanlandım şimdi yaa sanki kjızımı istemeye gelmiş gibisiniz yaa benim canım dünürcüğüm maşallah
inşallah canım inşallah rabbim tez zamand sanada nasip eğler meleğini canımcım dualarım seninle bende tüp bebkle hamiş kaldım canım ama bence bunlar bir vesile yeterki rabbim ol desin canımcım inşallah hamiş kalıncada haber ver bizlere:CüvCüv::Saruboceq:slm kızlar ben hamile değilim malesef ki tüp bebek yapmayı düşünüyoruz......
tüm sayfalara MAŞALLAH HEPİNİZE diyerek baktım çok tatlısınız hamilelerin duaları kabul olurmuş benim için de hepiniz dua edermisiniz.......allah sağlıkla hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin inşallah hepinize......
kızlar 24+1 de benim göbişim 7-8 aylık gibi oldu vallakaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben hamile değilim malesef ki tüp bebek yapmayı düşünüyoruz......
tüm sayfalara MAŞALLAH HEPİNİZE diyerek baktım çok tatlısınız hamilelerin duaları kabul olurmuş benim için de hepiniz dua edermisiniz.......allah sağlıkla hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin inşallah hepinize......
Maşallahhhhh fundacığım. Göktuğumuz kocaman olmuş.
Nazar etme tuğbacığım kaanımıza.Sevsin onu teyzesi.kızlar 24+1 de benim göbişim 7-8 aylık gibi oldu vallakaydirigubbakcemile3
Allah hayırlısıyla sanada sağlıklı bebişler versin canım.slm kızlar ben hamile değilim malesef ki tüp bebek yapmayı düşünüyoruz......
saol tatlım kocaman oldu sıpamopuyorumnanaktantuğbacım... maşallah cnımm.. kan egemen kocaman olmuş kızz... ayy teyzoşu yer onuu.. rabbim nazarlardan korusun...
saol canım umarım en kısa zamanda kucağına alırsın bebişinislm kızlar ben hamile değilim malesef ki tüp bebek yapmayı düşünüyoruz......
kızlar hepinizin qöbüşleri çok tatlı maşallah..
rabbim meleklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..
ßiz sizden biraz küçüğüz opuyorumnanaktan
15 + 2 yiz daha ama size yetişmemize az kaldı sayılır..
hepinize hayırlı sağlıklı bir hamişlik dönemi qeçirmenizi dilerim..
maşallah canım yaa bende benimki çok mu büyük diyordum maşallah göbişine kaanımıza:CüvCüv:
saol özgecim seninki utangaç benimki arsız bunlar iyi arkadaş olurkaydirigubbakcemile3fundacım maşalh ya oğluşuna kocaman olmuş htda sivri bir karnın var göktuğ ben burdayım diyo ......çok tatlı nazar değmesin .....
tuğbacım canım seninde baya büyümüş valla kocaman olmuş kaan beyimiz nazar değmesin .....
bu arada bakıyorumda en utangaç benim oğlum çıktı anasının karnında öle duruyo 5 ayımız bitcek azcık belli ediyim kendimi demiyo.....
Nazar etme tuğbacığım kaanımıza.Sevsin onu teyzesi.
Allah hayırlısıyla sanada sağlıklı bebişler versin canım.
ilaydacım sorma valla sıpalar şaka maka geliyolar artık daha bi inanıyorum büyüdükçeNAZLIOZGER, TARHAN, BUDEBE, masallah canlarim bebekleriniz ne kadar büyûmüsler öyle!!! 40 bin kere masallah onlara ve sizleree
slm kızlar ben hamile değilim malesef ki tüp bebek yapmayı düşünüyoruz......
fundacım maşalh ya oğluşuna kocaman olmuş htda sivri bir karnın var göktuğ ben burdayım diyo ......çok tatlı nazar değmesin .....
tuğbacım canım seninde baya büyümüş valla kocaman olmuş kaan beyimiz nazar değmesin .....
bu arada bakıyorumda en utangaç benim oğlum çıktı anasının karnında öle duruyo 5 ayımız bitcek azcık belli ediyim kendimi demiyo.....
Nazar etme tuğbacığım kaanımıza.Sevsin onu teyzesi.
Allah hayırlısıyla sanada sağlıklı bebişler versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?