NAZLIOZGER, TARHAN, BUDEBE, masallah canlarim bebekleriniz ne kadar büyûmüsler öyle!!! 40 bin kere masallah onlara ve sizleree
mansallah canlar
nazlı,elif,budebeee maşallah göbuslerede bebeklerede canlarım
budebe, tarhan, elif kızlar maşallah hepinize nazar değmesin inşallah bebişlere de maşallah benim daha 1 2 haftadır daha belirgin inş çekip gönderticem sizlere
Canim cok sagolasin:1hug:degmesin göbüsüne elifelifcim
hepimizin bebislerine göbislerine masallah:1hug:41 kere maşallah canım
Amin yosuncugum cümlemiz insallah:1hug:Maşallah elifciğim.Hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.
Canim benim cok sagol güzel dileklerin icin:1hug:nazlı,elif,budebeee maşallah göbuslerede bebeklerede canlarım
sagol budebecigim hepimizin göbislerinecanım maşallah göbüşüne...
Sagolasin gülüm benim:1hug:naazlıözger tarhan budebe elifelif maaşallah bebişlerinize ve göbişlerinize...
O senin güzel gören gözlerin cok sagolasin canim benim:1hug:elifcim valla göbüşe maşlh ama her resimdede ayrı bir güzel çıkmışın sanada nazar değmsin....
Senin fotolarida bebisinle bekliyoruz seninde bebisin göbisin en güzel sekilde gelissin insallahbudebe, tarhan, elif kızlar maşallah hepinize nazar değmesin inşallah bebişlere de maşallah benim daha 1 2 haftadır daha belirgin inş çekip gönderticem sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?