2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

maşallh ilkenurcuğum göbişine canım ayyy hiç kilo almamışsın canım ne güzel yaa bana ne kadar almadın deselerde ben aldım eeee o kadar yemeye dağ taş dayanmaz tabikide:))))

sedacım.......
çok şirin olmuş göbüşün ,oğluşun da büyümüş severim ben onu.....

sağol tatlımm..senin göbişinde emin ol çook şirin opuyorumnanaktan

maşallh ilkenurcuğum göbişine canım ayyy hiç kilo almamışsın canım ne güzel yaa bana ne kadar almadın deselerde ben aldım eeee o kadar yemeye dağ taş dayanmaz tabikide:))))

sağol zeyracımm ama kilo aldım ya hemde 10 (( önceden fazla zayıftım sanırım ondan hala pek göstermiyor kilom kendisini :umursamaz:

CANIM MAŞALLAH GÖBÜŞÜNE.BEN KENDİ AZMAN GÖBEĞİMİ DÜŞÜNÜNCE SENİNKİ BANA BAYA KÜÇÜK GELDİ.AY BENİMKİ NE KADAR BÜYÜK ÖYLE:kedi:

ilke nurrr maşallahh canım benım göbüşeee çok guzel görunuyorrrr allah nazarlardan saklasnnnn

kızlar maşallah göbüşlerinize benimkide ilke nur kadar ama zayıflıktan kaynaklanıyo coğu küçük diyor olsun küçük ama içinde oğlum var belki akşama resim ceker eklerim tabi babamız tamam derse:))

ymerciğim maşallah canım göbişine rabbim nazarlardan korusun bebişimizi canım

Sedacığımm,tarhancığım,ymer canım maşallah göbüşlere.Sedacığım hiç belli değil canım kilo aldığın.Tuğbacım sende hep tombişim diyorsun ama maşallahh hçte öyle görünmüyor.a.s.

saol yosuncum opuyorumnanaktan şekerim sizin gördükleriniz buzdağının görünen kısmı kıyafetlerin altında 158 cm boyla 80 kg a ulaşmış bir insan varsırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…