2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

cnm güle güle kullansın kuzeyimiz inşallah

BIRPERI, bebk odasi süper vallahi, gerçekten çok hos. Güle gûle kullansin insallah.
RUZENIN, Kuzey bebgimizin cicileri de pe hosmus. Aldigin yatak, bizim burda çok ucuz. 50 ytl geliyor asaga yukari. Benim küçûk oglum yatagini kirdiginda, ondan almistim, gayet de kullanisli. Güle güle kullansin insallah

[ ilaydacım harika.bayıldım.gerçekten tam bir prenses odası olacak

ruzenincim güle güle kullan canım.fiyatı çok uygun.emzik bir harika.

[

birpericim güle güle kullanın canım.bu odada tam bir prens odası

Seyma88 masallah çok güzel cicileri var kizimizin. Güle güle kullansin insallah
Sağol cnm ama hepsi kızımın değil oğlumunda var =)
Cnm bnm çok cici şeyler almışsın Kuzeyciğe.Cicileri de çok hoş.Şu biberonla emziği alırken hangi kriterleri göz önünde bulundurdun.Bana da söylesene yerimseniben Biberon ve emzik konusunda çok çekingenim nedense CADIARZU

Bayramın ilk günü aldım bebişlerime bayram hediyesi =) Odalarının haricinde aldığım ilk cicileri :asigim: Hastane çıkışı aldım 12 parça.Hep pembe mavi yapıyorlar diye tercihimi yeşil turuncudan yana kullandım.Telefondan çektim fotoları biraz bulanıklar. a.s.
Oğlumuzun::asigim:

Kızımızın::asigim:

Kızımızın battaniyesi :asigim:

Bu da oğlumuzun :asigim:

Ayy seymacim sen ikizmi bekliyorsun hay Allah bilmiyordum kusura bakma. Bende diyordum ne çok aldim öyle el örgüleri falan, ayyy masallahhh subhanallah.. Hepsi birbirinden güzel, renkleri iyi yapmissin hem degisik olmus olur. Ay kiz sende bir göbegini koysana da baksak

Avukat44 çok saol canim

Önemli değil canım.Bi kızım bi oğlum olacak hayırlısıyla.Örgüleri ben almadım babaannemiz sağolsun.Daha hamile kalmadan önce yapmıştı tek çocuk için ayarlamıştı şimdi az geliyor malesef delikafadulden Göbüşümü bayağı bi önce koymuştum çekince eklerim yine a.s.

iyi akşamlar arkadaşlarr
ben hala evime dönmedim annemlerdeyim ve malesef nete de giremiyorum anca abimlere geçersem ama bi aksilik olmazsa yarın evimde olacağım. bu arada doktor kontrollerimide oldum oğlum 25 haftalık 700 gr olmuş teyzeleri 2. düzey ultrasonumuda yaptırdım çok şükür onda da bir sorun çıkmadı ama tek sorun benim kan sayımımın yine düşmesi 3 hafta boyunca tahlil yaptıracağım geitada gizli kanama olup olmadığına bakacaklar 6 hafta sonrada tekrar kontrole gideceğim birde doktorum kan ilacımın dozunu artırdı
sizinde bebişlerimizinde keyifleri yerindedir inşallah malesef fazla kalamayacağım nette beni çağırıyorlar
kendinizede bebişlerinizede çok iyi bakın
hoşçakalın

kızlar çok saolun valla azar azar almalıyız bişiler ki anca bitirirz eksikleri valla.....
janazcım inşlh kansızlığın biran önce çözüm bulur tatlım ;bebişinde kocaman olmuş valla büyümüş maşlh...

kızlar ben emzik alırken bide biberon mağazadki kılzar çok yardımcı oldu bayada bilglydler bu konuda biberon yenidoğan orta akışlı oluyormuş meme ucu anne memesine uygun oluyrmuş,emzikte ilk önce damaklı olmasın dediler klasik 1 numara bebe emziği.....

birperi.. canım odanız süper olmuşş.. iyi günlerde sağlıkla kullanın inş..

şeyma... sizinde hastane çıkışlarınız çok şıklarr.. pembe mavi dışında olması hoş olmuş... güle güle kullanın inş..

jnaz.. canm inş. kansızlığın geçer bir an öncee.. pekmez fln yeseydin cnm ... doğal yoldan daha iyi gibi sankii..oğluşunda maşallah büyümüş kız..biz daha 300 lerden 400 lerden bahsediyoruz :)))

Refiye sağol cnm değişik renklere bakmak istiyorum.Sarı,pembe,mavi haricinde daral geldi artık akannehir

özgeciğim,şeymacığım birpericiğim güle güle kullansın bebişleriniz canlarım cicişlerini hepside çok güzelller sağlıklı günlerde kullnmarı dileğimle

şeymacım çok guzel aldıgın hastane cıkısları bayıldım mavı pembe dısında almakla ıyı yapmışın valla çok guzelller.farklı olmus.güle güle giysın bebişlerin inşallah

özgeciğim,şeymacığım birpericiğim güle güle kullansın bebişleriniz canlarım cicişlerini hepside çok güzelller sağlıklı günlerde kullnmarı dileğimle

Sağol teyzesi teşekkür ederiza.s.
şeymacım çok guzel aldıgın hastane cıkısları bayıldım mavı pembe dısında almakla ıyı yapmışın valla çok guzelller.farklı olmus.güle güle giysın bebişlerin inşallah

İnşaallah cnm sağolasın.Bu ay sonuna kdr tamamlamayı düşünüyoruz eksikleri.Gittikçe ağırlaşıyorum ben yaa akannehir

birpericiğm bebeğinin odası çok güzel,sağlıklı günlerde kullansın inşallah.
seymacım çok güzel hastane çıkışların,,,güzel günlerde kullansın bebeklerin

Bir iki parça da bizden, nedense kizlar su aralar Dior markasina acayip takiliyorum, dayanamiyorum aliyorum. Burberry ayyakabi aldim onu da baska zaman eklerim :)

bunlarda bizim cicilerimiz....babamızla birlikte aldığımız ilk kıyafetler....

hepsini güle güle kulansin bebisleriniz
hepsi mütis güzel
bende bi kac bisey aldim nasipse eve dönünce eklerim
valla ilk pembe esyalarimizi aldik bebisimize tabi süpriz yapmazsakaydirigubbakcemile3

batuhanım sağolasın.ılk pembişleriniz hayırlı olsun.Rabbim üstünde görmeyi nasip etsin inşaallah.Bekliyoruz cicilerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…