ayy direkt resim nasıl görünüyor bilmiorum ben anca böyle link eklemeyi becerebildim :)
aldıklarımın bazıları bunlar, öbür resimler karanlık falan çıkmış, diğerlerini de sonra eklerim :)
ilk resimdeki oyuncaklara bayıldım.. birini sallıyorsun konuşuyor, öbürü titriyor, diğeri zıplıyo falan :)) çok şekerler
zeynepcim çok zewklisin canım ya seçimlerin harika bayıldım,çok ciciler gercekten güle güle giysin dilacım....hepsi çok yakışacak eminim....
canım benim çok çok teşekkürler :)canım çok guzellerrrr gercekten oyuncakları patıklerı zıbınları hepsı bırbırınden guzel valla...güle güle gıydırmek nası p etsın allahım ınsallah
zeynepcımm zıbınları 0-3 ay arası olanlardan mı aldınn
saol canım benim daha iyisi kuzeyimizin olsun canımcım inşallahzeyra senin cicilerde harika bayıldım dün yazacaktım ama siteyi biliyorsun malum....
ilaydacım bayıldım bayıldım tek kelimeyle kızın moda takipçisi olacak annesinin sayesinde nekadra ciciler.....pembiş pembiş ayakkabılar için kuzeyden sonra hemen bir kız düşünebilirim...:))))))))))))
güle güle kullansın canım kuzey paşamız sağlıcakla giysin sende çok cici şeyler almışsın canım yaaaşutarafagittibunlarda bizim cicilerimiz....babamızla birlikte aldığımız ilk kıyafetler....
Eki Görüntüle 29914
Eki Görüntüle 29915
bunların hiç birini ben almadım. hediye, eşantiyon falan. arabam ve mama sandalyesini de sonra ekliyecem. o da kuzenden.
canım benim çok güzeller çok ciciler güle güle kullansın bebişimiz canım yaa ben az önceki mesajdada yazdım artık pembe ve beyaz olan herşeye bir başka bakıyorum sanki yaa çok güzeller bitanem benim sağlıklı günlerde giyer bebişimiz inşallah:Saruboceq:
güle güle giysin bebişin hepsi çok tatlı ademircim
oyyy oyyy oyy.. gelinim güle güle giysin canımın içi... bayıldım valla.. zevkli hatunsun zaten belli etmişsinn.. zemuszemus rabbim güle güle giymeyi nasip etsin bitanemm... :Saruboceq:ayy direkt resim nasıl görünüyor bilmiorum ben anca böyle link eklemeyi becerebildim :)
aldıklarımın bazıları bunlar, öbür resimler karanlık falan çıkmış, diğerlerini de sonra eklerim :)
ilk resimdeki oyuncaklara bayıldım.. birini sallıyorsun konuşuyor, öbürü titriyor, diğeri zıplıyo falan :)) çok şekerler
kizim büyük ihtimalle bu gidisle fashion victim olucak:lepi:
çok şirinler canımm.. güle gğle kirletin inş.. sağlıkla :Saruboceq: opuyorumnanaktan
bunlarda bizim cicilerimiz....babamızla birlikte aldığımız ilk kıyafetler....
yeğenlerim kıyafetlerini huzur içinde giysin inşallah hiç gaz problemi olmasın inşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kızlar darısı başımıza helebi cinsiyetimiz belli olsunda hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?