2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

zeynepcim çok zewklisin canım ya seçimlerin harika bayıldım,çok ciciler gercekten güle güle giysin dilacım....hepsi çok yakışacak eminim....

canım çok guzellerrrr gercekten oyuncakları patıklerı zıbınları hepsı bırbırınden guzel valla...güle güle gıydırmek nası p etsın allahım ınsallah

zeynepcim çok zewklisin canım ya seçimlerin harika bayıldım,çok ciciler gercekten güle güle giysin dilacım....hepsi çok yakışacak eminim....

canımm ayyy ilk yorumumuz senden geldi :) çok çok sağol
güle güle giysin minişlerimiz :)
hayırlısıyla doğsunlar da üstlerine giydirip öyle resimler de ekleyelim inşallah :)

canım çok guzellerrrr gercekten oyuncakları patıklerı zıbınları hepsı bırbırınden guzel valla...güle güle gıydırmek nası p etsın allahım ınsallah
canım benim çok çok teşekkürler :)
hepimizinki hayırlısıyla giysin inşallah..

ama patikler cidden çok şirin di mi :)
işaret parmağım kadar yaa :) ufacık :)

zeynepcımm zıbınları 0-3 ay arası olanlardan mı aldınn

canım ben 2 tane hastane çıkışı takımı aldım. biri resmini koyduğum kırmızılı olan, onun bir sürü parçası falan daha var, bir de bir tane daha. küçük olan bi bunlar var.

onun dışında hep 2-3 ay ve 3-6 ay grubu aldım.
0-3 ay için yenidoğan bodylerini, tulumlarını falan mothercare'den alıcam. yılbaşı indirimini bekliyorum..

Son düzenleme:
saol canım benim daha iyisi kuzeyimizin olsun canımcım inşallah
bunlarda bizim cicilerimiz....babamızla birlikte aldığımız ilk kıyafetler....

güle güle kullansın canım kuzey paşamız sağlıcakla giysin sende çok cici şeyler almışsın canım yaaaşutarafagitti

zeynepciğim bayıldığım yaa ben sanırım hızımı alamadım böyle giderse ne görürsem alıcam yeterki pembe beyaz bişey görmeyeyim çok güzel canım aldıkların prensesin sağlıcakla giysin inşallahhihoyyyt

bunların hiç birini ben almadım. hediye, eşantiyon falan. arabam ve mama sandalyesini de sonra ekliyecem. o da kuzenden.

Eki Görüntüle 29914

Eki Görüntüle 29915
bunların hiç birini ben almadım. hediye, eşantiyon falan. arabam ve mama sandalyesini de sonra ekliyecem. o da kuzenden.

canım benim çok güzeller çok ciciler güle güle kullansın bebişimiz canım yaa ben az önceki mesajdada yazdım artık pembe ve beyaz olan herşeye bir başka bakıyorum sanki yaa çok güzeller bitanem benim sağlıklı günlerde giyer bebişimiz inşallah:Saruboceq:

ay biliyon mu aslında pembeyide hiç sevmem. ama otamatikman herşey pembe geliyoo.

oyyy oyyy oyy.. gelinim güle güle giysin canımın içi... bayıldım valla.. zevkli hatunsun zaten belli etmişsinn.. zemuszemus rabbim güle güle giymeyi nasip etsin bitanemm... :Saruboceq:
kizim büyük ihtimalle bu gidisle fashion victim olucak:lepi:

hepsii çokk şık canımm.. güle güle giysin inş. kızın.. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
çok şirinler canımm.. güle gğle kirletin inş.. sağlıkla :Saruboceq: opuyorumnanaktan

özgecimm.. sizin cicilerinize de bayıldıkk.. paşan sağlıkla giysin kirletsin inş.. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

zeynepçiğim bunlar ne güzel şeyler bayıldım tek kelimeyle,çok şeker şeyler almışsın.dilaya çok yakışacağından eminim

edemircim güzelgünlerde giysin kızın çok tatlı şeyler almışsın,diğerlerini de ekle görelim

BIRPERI çok saol canim

IKi KEDILI DELI çok tatlilar , kizimiz gule gile giysin

ADEMIR seninkiler çok cici, masallah

yeğenlerim kıyafetlerini huzur içinde giysin inşallah hiç gaz problemi olmasın inşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kızlar darısı başımıza helebi cinsiyetimiz belli olsunda hayırlısı ile

Ne zaman ögreneceksin hacer ebbegin cinsiyetini?:hulya:

ademir cicilerin çok güzel yaaa kız kıyafetleri farklı oluyo işte iki fiyonk konduruluyo cazibesi artıyo süpprler bayıldım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…