2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

şimdi oldu galiba...

bunlarıda bize ananemiz almış.....

bunlarda bizim cicilerimiz....babamızla birlikte aldığımız ilk kıyafetler....

COk tessekür ederiz Zeyra teyzemizzz. Daha güzelleri sizleri olsunn:hulya:
CANLARIM YA HEPSİ ÇOK GÜZELLER,BEBİŞLERİNİZ GÜLE GÜLE GİYİP KİRLETSİNLER İNŞALLAH,DARISI DA BEBİŞLERİMİZ İÇİNDEYKEN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEMİZE İNŞALLAH

teşekkürler civcivciğim daha iyisi bebişinin olsun canım sağlıcaklı günlerde giyerler inşallah

Bunlar hosuma gitti kizlar , nasillar sizde? ama simdi almam ocak ayindaki ucuzluklari bekliyorum, umarim dûser biraz fiyati.

büyüyünce, altaki buyuk yatagi da alirim, tam prenses odasi degil mi,? Türkiyenin mobilyasini asla tutmaz bu bir gerçek

çok güzel ilaydacığım bencede iyi fikir büyüyüncede büyük yatağı alırsın dediğin gibi canım a.s

ilaydacım kızının diorlarını yerim ben bayıldım valla burda..çok şekerler.eminim kızına da çok yakışacak allah güle güle giymesini nasip etsin.kız bebeklere bayılıorum ya poyrazdan sonra hemen kız bebek yapmam lazım kaydirigubbakcemile3 tabi allahım nasip edip kız evlatta verirse.

[B]NAZLIOZGER 3 lüsü yok maalessef, bu yeter gibime geliyor, hem odasi büyûk degil ancak sigar
ZEYRA VE GELINCIK53 çok saolun kizlar, gelincik hele Poyrazimizi bir kucagina al, Ilerde Allah izinn verirse insallah kizinda olur. Ben ancak 3 ïçûncûde tutturdum :)[/B]

kızlar bizde dün bebişe park yatak aldık e- bebek mağazasından gercekten çok indirimli ürünler vardı...bu yatak 90 lira mesela....biberon emzik oyuncak falan aldık bide oğluşuma.....

buda park yatağın tam kurulmuş hali:

özgecim çok güzel,iyi günlerde kullansın kuzeyimiz.canım bunun rengi benim çok hoşuma gidyordu yatağıda var mı içinde?

özgecim çok güzeller hepsiii... güle güle sağlıkla kullansın oğluşun...

özgecim yatak süper gayette uyguna aldın bence canım.e -bebek mağazası nerde?bende bu ay sonu hem yılbaşı için hemde bebişimin tüm alışverişi için istanbula geliorum fikir olur banada bende gelmişken alırım ordan..güle güle kullansın kuzey beyimiz opuyorumnanaktan

kızlar hepinize tek tek çok tesekkür ederim beyendiğiniz için...
gelincik canım e- bebek mağazası forum istanbul avm de açılmış tatlım ordan bakabilirsin istersen bir internet sitesini incele gitmeden bana baya bir fikir oldu çünkü....

ruzenincim güle güle kullansın kuzey paşa cicilerini. sen oda yapıyormuydun bebeğe canım? yani hep bu park yatakdamı yatak bu yedek alternatif mi olacak? çünkü ben oda yapamıyorum sadece yatak koycam odamıza. tabii beşik mi park yatak mı meselesi var bu durmda. ben park yatak alırsam da hep onda yatacağı için kaliteli bir şey bakıyorum ondan sordum bu aldığınızın fiyatı çok uygun ya kalitesi nasıl??

canım gercekten dün baya bir inceledm kıyaslama yaptık eşimle normalde kalite olarak dersen kumaşı,dizaynı,olarak diğerleriyle birebir aynıydı büyüklük oalrakta aynı....
hatda içinde titreşimi,müziği ve sallanması için birde ayarı var...dönencesi var....birtek yatağı yoktu oda zaten hiçbirinde yokmuş ayrı alınıyormuş....
şuanda bir kampanya yapmışllar ucuz olması bundan kaynaklanıyormuş....
biz sanırıım birde oda hazırlıycaz bebişe yerimiz müsait çünkü bunuda almıycaktık fiyatı uygun diye aldık,bakalım sonuç olarak nası bir oda cıkacak bebişe merakla bekliyrum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…