2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

KIZLAR BUNLARDA OĞLUMUN CıCıŞLERı ANANEMıZ YENı YAPMIŞ ......
BU CıBıNLıĞıMıZ BıRAZ SÜSLÜ OLDU AMA....
NEVRESıM TAKIMIMIZ VE PıKEMıZ
KAZAĞIMIZ KOTUMUZLA GıYCEZ BUNUDA...
ŞıMDıLıK BUKADAR...

çok tatlılar özgecim cibinliğe bayıldım valla gelin gibi olmuş güle güle kullansın kuzey bey

özgeciğim çok güzeller canım güle güle kullansın kuzey paşamız canımcım

budebecim, ruzenincim bayıldım tatlımyaa maşallah cicilerinize iyi günlerde kullansın kuzularınıza

kızlar ilk sayfadan son sayfaya kadar cicilerinizin hepsine büyük bir hayranlıkla baktım ...hepsi çoook güzeller sağlıcakla iyi günlerde giydirin inşallah...allah kısmet ederse bende nisan annesıyım ...

kızlar ilk sayfadan son sayfaya kadar cicilerinizin hepsine büyük bir hayranlıkla baktım ...hepsi çoook güzeller sağlıcakla iyi günlerde giydirin inşallah...allah kısmet ederse bende nisan annesıyım ...

saol canım neden uğramıyorsun nisan topiğimize canım bekliyoruz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah canım bebişleri en önemlisi o bitanemopuyorumnanaktan

özge maşallah annene.ne kadar becerikli cibinliğe bayıldım valla,kazağınada...eeeeeee giresun hanımı işteeee zemuszemus

jnazcım ve pamuk prenses sağolun kızlar.daha güzelleri sizin bebeğinizin olsun inşallah....

fundacımvalla annem diye demiyorum çöpü bile kadın güzelleştirir eli okadra marifetli nazar değmesin ......
hepsini kendi yapıyo valladaha da yapcakmış yani şimdi aklında benim odam için örtü var,onun hazırlıklrı içinde.....ahh ahhh anacım .....öle valla giresun kadını hamarat olur becerikli olur.....

özgecim canım benim güle güle giysin kuzey bebek ya ne güzeller bende istiyom ya ne uygunmuş fiyatları herşey ateş pahası burda ya

ÖZGECıM valla çok güzel şeyler almıssın bayıldım bayıldım hele o kutunun içindeki nekadar tatlı bisey ya desenı güle güle giysın ınsallah kuzey paşamız.

özgecim canım benim güle güle giysin kuzey bebek ya ne güzeller bende istiyom ya ne uygunmuş fiyatları herşey ateş pahası burda ya

çok saol canım benim;gercekten çok uygun istersen netden de bakabilirsin flexi bebe marka hastane çıkışları 40 liradan baslıyo ama pazarda aynısı 20 liraydı yanımda daha fazla para olsaydı alırdım valla kendimi haftaya saklıyorum.....

özgecim.. hepsi süper valla yaa.. güle güle sağlıkla giyin inş.. rabbim uzun ömürler versin hepimizin yavrusunaa.. hem de süper fiyata almışsın...

bende burda iyi kalitede marka bebek ürünlerinin toptancılarını keşfettim geçen gittiğimde kapalıçarşıda... maaşımızı alır almaz hemenn oraya koşucazz.. hastane çıkışı beğenmiştim 20 liraydı(üstelik içinde penye battaniyesi de var).. ama diğerlerinin fiyatlarını tam bilem,iyorumm.. dediğin gibi cnım kaliteleri aynı ürünler mağaza ve çarşıdaki toptancılarda o kadar farkediyoo ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…