özgecim.. hepsi süper valla yaa.. güle güle sağlıkla giyin inş.. rabbim uzun ömürler versin hepimizin yavrusunaa.. hem de süper fiyata almışsın...
bende burda iyi kalitede marka bebek ürünlerinin toptancılarını keşfettim geçen gittiğimde kapalıçarşıda... maaşımızı alır almaz hemenn oraya koşucazz.. hastane çıkışı beğenmiştim 20 liraydı(üstelik içinde penye battaniyesi de var).. ama diğerlerinin fiyatlarını tam bilem,iyorumm.. dediğin gibi cnım kaliteleri aynı ürünler mağaza ve çarşıdaki toptancılarda o kadar farkediyoo ki...
özgeciğim çok güzel canım aldıkların güle güle kullansın kuzeyimiz canım ne kadar uygun almışsın burda valla bir parçadan isterler o fiyatı ben geçen ay bir kazak sormuştum 40 ytl demişlerdi bizim buralar çok pahallı valla
canım istanbulun avantajı işte
burda her bütceye göre var bişiler....
ben sana kargoliyim istediğin bişi olursa.....
bunlar da bizim cicilerimiz teyzoşlar.
kızlar bunlarda bebişe aldığım yeni ciciler üstelik hepsine 17.50 lira ödedim.....
kızlar bunlarda bebişe aldığım yeni ciciler üstelik hepsine 17.50 lira ödedim.....
ayy çok tatlılar canımyaa güle güle giysin bebişimizbunlar da bizim cicilerimiz teyzoşlar.
maşallah tatlım çok güzelmiş hepsi güzel günlerde kullansın kuzeyimizkızlar bunlarda bebişe aldığım yeni ciciler üstelik hepsine 17.50 lira ödedim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?