2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

işte refiyem tek sorun o işte aynı ama farklı mağaza satınca hemen fiyat artıyor .....
ya inanamadım ben mağazada 70liradan baslıyo hastane çıkışı....
hiç gerek yok ne okadra para bayılcam valla ben haftaya gitcem artık tamamlarım

özgeciğim çok güzel canım aldıkların güle güle kullansın kuzeyimiz canım ne kadar uygun almışsın burda valla bir parçadan isterler o fiyatı ben geçen ay bir kazak sormuştum 40 ytl demişlerdi bizim buralar çok pahallı valla

canım istanbulun avantajı işte
burda her bütceye göre var bişiler....
ben sana kargoliyim istediğin bişi olursa.....

bunlar da bizim cicilerimiz teyzoşlar.

Eklentiler

• $161220091835.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $161220091834.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $161220091836.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $161220091837.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $161220091840.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 45
kızlar bunlarda bebişe aldığım yeni ciciler üstelik hepsine 17.50 lira ödedim.....

bunlar da bizim cicilerimiz teyzoşlar.

bizim özgeler alışverişi tamamlamak üzereler kızlar güle güle kullansın bebeişler inşallah sağlıkla. hepsi çok güzel inşallah ben de alışverişimi tamamlar size yollarım.

kızlar çok güzel aldığınız şeyler Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inş. biz daha bişi almadık bi iki parca bişiyimiz var henüz ama bu ayın sonunda düşünüyoruz bakalım nasip olursa

kızlar bunlarda bebişe aldığım yeni ciciler üstelik hepsine 17.50 lira ödedim.....

özgecimm bayıldım kuzey beyin cicilerine çok tatlılar..güle güle giysin inşallah gamyoncuiremsu bende şubat başı tum ıhtıyaclarını almayı planlıyorum.. kociş 15 tatıldeyken ..

çok teşekkür ederiz teyzoşlar! Daha güzelleri bütün nisan bebişlerimizin olsun İnşallah! Hepsi sağlıklamutlulukle giysin cicilerini!

Özgeciğimm (ikinizinde:) cicileri çok güzel.Güle güle kullansın bebişleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…