2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

:asigim:kızlar bunlarda bizim tek malvarlığımız şimdilik kaanımızın sahip oldukları bu kadarcık. tabii birde onu deliler gibi seven anne babası varr:asigim:

13 tl ye aldığım mini set

annemin fenrbahçeli eşime jestikaydirigubbakcemile3

bunlarda gelen hediyeler:

Tarhancım çok güzelmiş güle güle giysin inşallah ben daha hiç bişey almadım sadece gelen hediyeler var...Bu arada bende21+5 günlüğüm

tarhancığım güle güle giysin yakışıklı kaanımızı filinta gibi olacak bunları giyince bütün kızlar sizin eve gelir artık bir bahane bularak:)))

Tarhancım çok güzelmiş güle güle giysin inşallah ben daha hiç bişey almadım sadece gelen hediyeler var...Bu arada bende21+5 günlüğüm

saol canım daha güzelleri senin bebişinin olsun opuyorumnanaktan
tarhancığım güle güle giysin yakışıklı kaanımızı filinta gibi olacak bunları giyince bütün kızlar sizin eve gelir artık bir bahane bularak:)))

teşekkür ederiz zeyracım bende o kızları oklavayla kovalarım artık dağılın oğlumun etrafından diyekaydirigubbakcemile3 abimin kız arkadaşları ayrılınca soluğu annemin yanında alırlardı bizde öyle olmayalım dakaydirigubbakcemile3

Tuğbacığım güle güle giysin kaanımız cicilerini.Üzerinde eskisin hepsi.

teşekkür ederim yosuncum inşallah hep birlikte eskitsinler cicilerini nisan bebişleriopuyorumnanaktan

tarhancımmm yerım ben bu cişişleriiii kuzucum benım güle güle giysin annecıgıyle babacıgıla guzel gunlerde ınsallah....

bende eger hava guzel olursa yarın cıkıcam bikaç sey alıcam bakalım allah kısmet ederse

saol birpericim eve her gelene gösteriyorum aşkımın cicilerinikaydirigubbakcemile3 sende yarın çıkarsan minik sıpanın cicilerini bize göstermeyi unutma emi opuyorumnanaktan

canım oğluşunun cicileri çok güzel iyi günlerde kullansın...

tubacım;kaan paşamız güle güle giysin onları hepsi çok tatlı;onların içinde nede yakışıklı olcak.....

bende resim ekleyebileceğim artık 100 msjı geçtim zemuszemus

birazdan bebişimin cicilerini çekmeye başlicam zemuszemus

artık başlayabilirim eklemeye bende zemuszemus

kızıma ilk don aldım donansın die adettenmiş :kedi:

kızıma büyük halasının aldığı ciciler:

(bunu kızda olsa oğlanda olsa giydiricem dedim çok tatlı çünküü....)

(bunun aynısından bnmde hırkam vardı rahmetli teyzem örmüş. Saklıoyrdum hala duruodu çocuğuma giydircem diye ama istanbulda annemlerde kaldı =(((( )

buda ayten teyzemizden:

kızımın halasının ilk hediyesi:

bunlarda almanyadan geldi cinsiyeti belli deildi o zaman. büyükbabannemiz rüyasında erkek olucaanı görmüşde...

bunlarıda dün ben samanpazarından aldım:

bu takımı 5 tl ye aldım

bu 3 body e 7 tl verdim

bunlarıda güzel kızıma bn yaptım :hulya:

bunun başka renklerinide yapmayı düşünüorum minik kızıma minik kalpler :asigim:

başka şeylerde aldım park beşik, anakucağı, küvet leğeni, kovası fln onlarıda sonra eklerim

neptune cicileriniz çok güzel canım allah sağlıklı bir şekilde giydirmek nasip etsin işallah..

saolun kıslar fazla bişi alamıorum dışarı çıkıcak pek vaktim olmuo bide ankaraya istanbuldan gelin geldim alışveriş yapıcak yer pek bilmiorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…