Çok güzel canım evettt ama 6 ay kullanırsın.Ben şöyle 4 yaşına kadar kullanabileceği bir beşik sonra bazalı yatak düşünüyorum.
bende biliyorum canım evet az bi süre kullanıcam biliyorum ama ne ypayım çok güzel annem terzi benim aynısından dikicek,yatak örtümde aynısından olucak....zaten ben oda yapmayı düşünüyorum ayrıca kullanmadığım bir odam var.....bakalım herseyin hayırlsı canım....
selam kizlar bunlarda benim bebegimin cicileri annemin ve benim yaptigim ciciler annem turkiyeden kayinvalidemle yollamis ay cok sevindim ya daha bende hic biresey almadim ultrasonda bir goreyim bebegimi bakin neler alcak annesi ona
canim ya bunlar cok tatli beeeeeopuyorumnanaktan
allahim bebegine biran once kavustursun bi icileri cesit cesit giysin insallah
ah iste anneler boylee
heralde benim bi bebegim olsun annem valizlerle getirir abimin cocuklari turkiyede hep annemin gonderdikleriyle buyudu ,iste anneopuyorumnanaktan
annemle şimdi yürüyüşten geldil,bunlarıda ananesi aldı çok şirinler......
canım senin bebişin giysileri nerdeyse tamamlandı valla ben daha hiç almadım sadece bir tane arkadaşım getirmişti bir tulum o kadar beni teşvik ediyosun canım bak almaya gerçi geçende bir tane pembe zıbın takımı vardı bayıldım geldim geldim gittim alacaktım ama vazgeçtim kendime sözüm var canım en az 6 ayını doldursun ondan sonra alıcam diye ama bu gidişle senin cicileri gördükce içim gidiyo alsammı diyorum gııı:hulya:a.s
kızlaryaa maşallah ne güzel şeyler almışsınız öyle rabbim hayırlı günlerde giydirmeyi nasip etsin
ben hala bişey almadım bizimde anneannemiz hazırlıyor bohçaları eve getirmeye de izin vermiyor . bakalım kendimi tutuyorum şimdilik 6. aydan sonra almaya başlayacağım inşallah
hehe:))) aynen bizdeki durum ananemiz hazırlamış bide bohça yapmış ama vermiyo bize,o getircekmiş.... eeee kadın havasını atıcak dimi okadar sey yapmış şöle bi ortada süzülsün..ama bizim herseyimiz pembişti bakalım ne yapaz onları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?