2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

Çok güzel canım evettt ama 6 ay kullanırsın.Ben şöyle 4 yaşına kadar kullanabileceği bir beşik sonra bazalı yatak düşünüyorum.

Çok güzel canım evettt ama 6 ay kullanırsın.Ben şöyle 4 yaşına kadar kullanabileceği bir beşik sonra bazalı yatak düşünüyorum.

bende biliyorum canım evet az bi süre kullanıcam biliyorum ama ne ypayım çok güzel annem terzi benim aynısından dikicek,yatak örtümde aynısından olucak....zaten ben oda yapmayı düşünüyorum ayrıca kullanmadığım bir odam var.....bakalım herseyin hayırlsı canım....

oo annen yaparsa tabii ne güzel olur.Çok güzel hakikaten.Helal anneneee

selam kizlar bunlarda benim bebegimin cicileri annemin ve benim yaptigim ciciler annem turkiyeden kayinvalidemle yollamis ay cok sevindim ya daha bende hic biresey almadim ultrasonda bir goreyim bebegimi bakin neler alcak annesi ona

canim ya bunlar cok tatli beeeeeopuyorumnanaktan
allahim bebegine biran once kavustursun bi icileri cesit cesit giysin insallah
ah iste anneler boylee
heralde benim bi bebegim olsun annem valizlerle getirir abimin cocuklari turkiyede hep annemin gonderdikleriyle buyudu ,iste anneopuyorumnanaktan

annemle şimdi yürüyüşten geldil,bunlarıda ananesi aldı çok şirinler......

Eklentiler

• $IMG_0164.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_0165.webp
    15 KB · Görüntüleme: 56

herkese cok tesekkur ederim kizlar sizin cicileride minikleriniz gule gule giysin ruzenim hirke ve pijama cok tatli canim masallak

sempatim sagol canim arkadasim Allahim insallah sanada nasip ederde seninkileride goruruz burada annem bunlari gecen yil yollamisti canim ya belki bebek olur:gitme: diye daha yarisi turkiyede daha cok var annem ve ben:hulya:bekarken onlarida postalicam diyor canim annem.opuyorumnanaktan

annemle şimdi yürüyüşten geldil,bunlarıda ananesi aldı çok şirinler......

canım senin bebişin giysileri nerdeyse tamamlandı valla ben daha hiç almadım sadece bir tane arkadaşım getirmişti bir tulum o kadar beni teşvik ediyosun canım bak almaya gerçi geçende bir tane pembe zıbın takımı vardı bayıldım geldim geldim gittim alacaktım ama vazgeçtim kendime sözüm var canım en az 6 ayını doldursun ondan sonra alıcam diye ama bu gidişle senin cicileri gördükce içim gidiyo alsammı diyorum gııı:hulya:a.s

valla ben dayanamıyorum canım ya,bebişime daha neler almak geçiyor içimden onlrıda ananesi aldı kuzuma.....valla dediğin gibi tammalandı çoğu seyi,al sende gı bekletme daha fazla bakalım bebişin cicilerine.....

kızlar daha önce demiştim bebeğimin henüz bişeyi yok yalnızca bu converse ile alttaki kumbarası var sonra eklerim diye ancak ekleyebildim pc bozuktu yeni geldi ayakkabıyı eşime hamile olduğum haberini vermek için almıştım kumbarayıda eşim dedi hadi kumbara yapalım bebeğimize diye evde kavanoz vardı en uygun eşim kapağını deldi bende evde ne varsa süsledim o anda öylede kaldı :) cinsiyeti belli olsun almak istediğim çok şey var ama...

Son düzenleme:
kızlaryaa maşallah ne güzel şeyler almışsınız öyle rabbim hayırlı günlerde giydirmeyi nasip etsin
ben hala bişey almadım bizimde anneannemiz hazırlıyor bohçaları eve getirmeye de izin vermiyor . bakalım kendimi tutuyorum şimdilik 6. aydan sonra almaya başlayacağım inşallah

hehe:))) aynen bizdeki durum ananemiz hazırlamış bide bohça yapmış ama vermiyo bize,o getircekmiş.... eeee kadın havasını atıcak dimi okadar sey yapmış şöle bi ortada süzülsün..ama bizim herseyimiz pembişti bakalım ne yapaz onları...

sorma tatlım daha ortada bebiş yokken başlamıştı zaten annem ama herşeyi erkek bebeğe göre yapmıştı malum 4 tane kız torunu olunca artık kime kısmetse diyordu:)
pembişleride 2. ye saklarsınız canım hazır olur hem

kızlar bunlarda benim yeni evlendiğimde can sıkıntısından ördüklerim.....

Eklentiler

• $IMG_0169.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_0170.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 63
kızlar buyrun bizim cicilerimize..henüz cinsiyetimiz belli olmadığı için orta renkerlde şeler aldım dayanamdım kaydirigubbakcemile3

bunu da fanatik babamız aldı

şimdilik bu kadar teyzeleri..diğerlerini de çekip eklerim..

Son düzenleme:

ooyy oyyy oyyy yerim ben o patileri kııııssss.
hepside çok güzeller canım.allah kullanmayıda nasip etsin inşallah.
oğlanmıydı seninki.

gelincik canım maşallah cicileri çok tatlı bebişinin yaa bende almak istiyorum artıkkaydirigubbakcemile2

Ruzenin,gelincik çok güzel bebişlerinizin cicileri.Güle güle kullansınlar.Şeniz

hepside çoook şeker kızlar güle güle kullansın bebişler benim daha hiç bişey yok(
annem aldırmıyo daha erkenmiş geçen gün fikir olsun diye bebek mağazasına girdik o kadar güzel şeyler varki almamak için zor tuttum kendimi
7.ayda alırsın diyolar ama ben 5-6 ayda falan alırım ufak tefek şeyler dayanamam sonrada büyük eşyalat içinde toplu alışverişe çıkarız artık

gelincik çokk güzeller canımyaa
ayy inşallah üstlerinde de görürüz bunları

gelincik canım çok tatlılar ya ikinci ayakkabıya bayıldım oğluşun için süpper şeyler bitanem ,rabbşm güle güle giydirmeyi nasip etsin inşlh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…