kaydirigubbakcemile3 kızz cidden çok değil ama yaa.. başkalarının aldıklarına bakınca az bile geldi gözüme .. çook teşekkür ediyoruz mehtap teyzesii opuyorumnanaktan aminn inş.. :Saruboceq: hepimizin yavrusu cicilerini sağlıkla güzel günlerde giysinler inş.. :Saruboceq:Refişim maşallahh herşeyini almıssın .Birde bana bikaç parça sadece diyordun.Güzel günlerde sağlıkla kullansın oğluşun.a.s.
opuyorumnanaktan teşekkürler teyzoşumuz... amiinn inş.. :Saruboceq:hepsi mükemmellll iyi günlerde sağlıkla giysinler inşallahhhh
tuğbacığım güle güle kullansın kaanımız canım babsının aldığı takımda kendini affettircek güzellikte yani bu takımı giyince kaan sizin mahallede ne kadar kız varsa sizde olacakkaydirigubbakcemile3
tuğbacım.. sizin cicileriniz de çok şıklarr.. hele babanızın aldığı hediye süperr.. bayıldımm.. ayy içinde düşünüyorum da küçük beyfendi zemuszemus .. inş.. sağlıkla giysin yavrun canımcımm... :Saruboceq:
sagol bebegcimtrde daha güzelleri var valla biz burda malesef herseyden mahrumuz daha güzelleri sizin olsun insallahopuyorumnanaktan
tarhancimgüle güle giysin kaanimiz
saol tatlım babamız bişey seçeceğimiz zaman ben anlamam bilmem der ama iş başa düşünce benden daha zevkli seçimler yaparkaydirigubbakcemile3
küçük dev adam fıstıkları bize getirecek inşallakaydirigubbakcemile3
saol refiyecim babası oğlunu yakışıklı yapacak artık kendi çapkınlık yapamıyo ya oğluyla avunacak heraldekaydirigubbakcemile3
saol batuhanımcım sizin cicileriniz de harikalar turuncu body ye bayıldım valla
tuğbacığım ve betuhancığım cicileriniz çok güzel..sağlıklı,mutlu günlerde kullansın bebişleriniz....
tuğbacığım ve betuhancığım cicileriniz çok güzel..sağlıklı,mutlu günlerde kullansın bebişleriniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?