2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

Biraz büyük aldım cicişlerini.Seneye bu zamanlarda giyebilsin diye

Eklentiler

• $DSC00897.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC00898.webp
    28 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC00899.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC00900.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSC00901.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 30
birde bunlar

Eklentiler

• $DSC00902.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSC00903.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC00904.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC00905.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSC00906.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 39
ayşeciğim güle güle kullansın paşamız canımcım sağlıcaklı günlerde giysin minik prens canım çok tatlı aldıklarınız

aysecim ne guzel seyler almissin,güle güle giysin insallah pasazaden

fakat cogu kislik gibi sanki canim ,zaten ilkbaharda gelicek insallah bebeklerimiz

ben hep hafif seyler almaya bakiyorum yoksa ben mi hataliyim yha kafamçokkarıştı

ruzenincim hastane cikisiniz nede tatli öyle kaydirigubbakcemile3

rabbim giymelerinide nasip etsin insallahhhhh :Saruboceq:

kizlar hepiniz harika seyler almissinizz insallah insallahhhh görürüz giydiklerini :Saruboceq:

kizlar bu aldiklarinizi bebisin dolabina direk yerlestiriyormusunuz yoksa paketlerine geri koyup öyle mi dolaba koyuyorsunuz

esim paketlerinden cikartma diyip duruyor bana :dilcikar:

cikartcam iste heves ediyorum banane :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

evet canım haklısın kışlık.Seneye için aldım 6-9 ya da 9-12 fiyat uygunken alayım dedim...

canım ben hepsini sepetine yerleştirdim etiketlerini çıkarıp canımcım şubat ayındada hepsini elimde bebkler için olan deterjanlar varmış ondan alıcam yıkayacağım belkide makinada en düşük seviyede yıkarım göbişten yıkayamayabilirim askıda olanları askıya astım dolabına yerleştirdim ben yinede hepsini yıkayacağım ben zaten normalde kendime bişeyde alsam ilk yıkar sonra giyerim bende birazcık kokumanyaklığı var üstüme giydiğim herşey güzel kokacakta :asigim:

aysecim aldıkların harika özellikle içi kürklü hırkaya ve kahve monta bayıldım yaa.ay bi doğsalarda giydirsek..

evet canım haklısın kışlık.Seneye için aldım 6-9 ya da 9-12 fiyat uygunken alayım dedim...

cok iyi etmissin aslinda canim

uygun varken ileriye dönük alisveris yapman en güzeli

aldiklarinda zaten birbirinden güzel ,gerci herkes harika seyler almis

ogluslarimizla kizlarimizin uzerinde harika duracak insallah :Saruboceq:

bende yikamadan giydirmem zaten canim

ama esim ne yatagini koyduruyor ne carsaflarini serdiriyor

ay cok karisiyor :mymeka: ama bende zehirsem bildigimi okurum :1rolleyes:

a.denizcim.. canımm bayıldım aldıklarına.. sağlıklı mutlu günlerde giyer oğlun inş. cnım.. hele o içi kürklü hırkaya bittim bende :))çok şık hepsii...

Özgeciğim-ayşeciğim çok güzel cicileriniz.Allah güle güle giydirmeyi nasip eylesin.

slm bebeisleriniz gle gle giyinsin saglikli gnlerde insallah ben de daha bi don bile almadim bebegime ama bi almaya baslarsam kim kesecek hizimi bilmem:roflol:

Kızımın yazlık elbisesi ve hırkası

Pembişlerimiz..

Tuniğimiz ve puantiyeli çorabımız..

Bunlar babamızın aldığı ilk hediyeler..

Bu annesinin ilk aldıkları ; kapşonlumuz , uzun kollu badimiz , spor altımız..

Arkadan çıtçıtlı 3 lü kışlık boğazlı badilerimiz..

Çoraplarımız..

Kısa kollu yeni doğan badilerimiz..

Kızımın ilk hatıra defteri..

:asigim:

ay attaque bayıldım tatlım kızının cicişlerine..sağlıkla huzurla kullanın inşallah..yaa kız kıyafetleri ne ciciili,ne nazlı oluyo bee..valla bayıldım..

ay attaque bayıldım tatlım kızının cicişlerine..sağlıkla huzurla kullanın inşallah..yaa kız kıyafetleri ne ciciili,ne nazlı oluyo bee..valla bayıldım..

:asigim: gerçekten kızlar çok süslü her yaşta , teşekkür ederiz güzel dileklerin için gelincik.
bugün bende arkadaşımın 1 haftalık oğluşunu gördüm , erkekler de tam erkek oluyo , inanamadım o bakışlar böyle sert sert , minyatür erkek bi bıyığı eksikti :)

canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın kuzeyimiz.canım ya burada hastane çıkışını ben 35e falan aldım çok pahalı buralar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…