2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

canım hepinizin aldığı ciciler çok güzeller ve çok tatlılar inşallah sağlıkla giydirirsiniz bebişlerinize:ecrin_bebek:

canım hepinizin aldığı ciciler çok güzeller ve çok tatlılar inşallah sağlıkla giydirirsiniz bebişlerinize:ecrin_bebek:

çok saolasın canım benim hepimiz inşallah sağlıklı günlerde giydiririz:Saruboceq:

attaque ve ayşe_denizy cicişlerinize bayıldım sağlıkla giyerler işallah ..

Amin canım inşallah... Sapasağlam gelsinlerde...

ayşecim ve attaque hayırlı olsun cicileriniz kızlar
maşallah hepsi çok güzellerr

Teşekkürler canım.Sizde ekleyin ama...

İnşallah canım...

a.denizcim.. canımm bayıldım aldıklarına.. sağlıklı mutlu günlerde giyer oğlun inş. cnım.. hele o içi kürklü hırkaya bittim bende :))çok şık hepsii...

Evet ya bende ona bayıldım.İçi yumuşacık o kadar güzel ki...8 aylık yiğenime giydirdim.Tam oldu.Ki o da 8 aylık olmasına rağmen 78 cm bir çokcuk...

QUOTE=yosun_;10684860]Özgeciğim-ayşeciğim çok güzel cicileriniz.Allah güle güle giydirmeyi nasip eylesin.[/QUOTE]

Teşekkürler arkadaşım.Aminnnn.İnşallahhh....

eveett bende ikinci cantanemin cicilerini ekliyim dedim.. uyuyamamıştım da zaten :)))

bunlar patikli tek altlarımız :)
bu tulumumuz :)
bu da alt açma setimiz ve onunla aynı desende bulduğumuz günlük pijamalarımız :)
bu hastane çıkışımız :)
bunlar penye takımlarımız :)
bunlarda yünlü battaniyemiz , penye battaniyemiz ve bir takım daha günlük pijama takımı :)
bunlar banyo havlumuz ve iç zıbınımız :)
çıtçıtlı badilerimiz :)
bunlar ananemizin babamıza yaptığı misilleme :)))) sadece eşim beşiktaşlıdır da çevremizde :)) kızımı doğuştan fanatik cimbomlu yaptım inş. bunu da :))
bunlar çoraplarımız.. dikkatinizi çektiyse ananemiz babamızın kalbini de aldı siyah-beyaz çorapta ( cinsiyetini öğrenmeden alınan pembişler de var :) yeni sahiplerini bekliyolar)
bunlar ayakkabılarımız :) şimdilik tek bunlar var elimizde :))
bunlar gömleklerimiz :) bir görseniz 1 karış bişeyler :))
bunlar da altına pantolonlarımız.. (çarşıdan almamıştık.. akşam ananemiz yılbaşı hediyesi olarak verdi :))
bu montumuz :)
bunlar örmelerimizin toplu olarak görünüşü :)
bunlar sanırım daha önce ki sayfalarda eklemediğimiz yelek ve süveterler..
bu ikisine bayıldım :)annemin ellerine sağlık... balinalı olan birascık büyük olmuş ama olsun imş. büyüyünce giyiceezz :)
bunlar hediye gelen oyuncaklarımız :)
bu taşıma koltuğumuz :)

bu da örme uğraşma dememe rağmen annemin dayanamayıp örmeye başladığı battaniyemiz.. daha bitmemiş sizin için köşesine oluşacak örneği yaptırıp çektim :))

bunlarda hepsinin toplu görüntüsü :)))

Son düzenleme:
kendi cicilerimi de ekliyim :))

bunu sağolsun bi tanıdığımız örmüş. ama annemle hırka şeklinde daha kullanışlı olacağını düşündük.. önünü açıcaz. :))
bu ayağımın ucuna kadar uzanan uzun kollu geceliğim :)
bunlarda pijamalarım :)
ben bi tane de polarlı accık kalın tarzda pijama almak istiyorum.. hastaneden çıkarken giymek için :)

bunu ekliyceğime söz vermiştim.. kızımın kelebek köstümü :)) dün gece de üzerindeydi :)

ayyyy refiye ya hepsi çok güzeller valla oğluşun güle güle giysin bi sürü olmuş valla ama ben annenin yaptığı o balinalı süvetere bayıldım çok hoşlar....
senin pijamaşarında şık valla.....ama en cok edanın kelebek kostümüne bayıldım ayy ne şirin oldu kim bilr.....

özgecim.. çok teşekür ediyorum canım arkadaşım.. beğenmene sevindim.. kızım adına da, oğlum adına da, kendi adıma da teşekkür ediyorum a.s. opuyorumnanaktan daha alınacaklar var ama.. diğer ürünlere başlamadık daha.. şampuan,bakım malzemleri,biberonlar,emzik,yıkama küvetimiz fln alıncak cnm.. daha bir kaç takım da ha pijama almak istiyorum oğlumaa.. hediye de çok gelir alma daha diyolar ama millet hediye getirsin diye mi beklicez cnım ya kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Refişim maşallahh herşeyini almıssın .Birde bana bikaç parça sadece diyordun.Güzel günlerde sağlıkla kullansın oğluşun.a.s.

Zeynocuğum prensese çok yalışacak yüz görümlüğünüz.Üzerinde eskitsin inşallah.a.s.

Zeynocuğum prensese çok yalışacak yüz görümlüğünüz.Üzerinde eskitsin inşallah.a.s.

saol mehtap teyzesi dünürcüğüm saolsun çok zevkli bir seçim yapmış gelini için inşallah sağlıcakla giyer kuzucuğum:Saruboceq::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…