2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

nazire canım hepsi çok güzel oğluşun güle güle giysin...bu arada sende çok tatlı bi hamiş olmuşun ...

nazirecim aldıklarının hepsi çok tatlı canım güle güle kullanın oğluşunla..

en sonada kendimi ekledim koca göbeğimle...

merhaba ben 2009 nisan annelerindenim cicilerinizi cok beyendm cok zevklisiniz
yalniz bayagi cok almissin ki buyuk ihtimalle bunlar yarisidir daha yaklasik 4ayda var hediyelerle birlik te bunlar sonrakinede yeter tabu benim gibi 2.yi erkendn dusunursen
ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN CICILERINI SAGLIKLA ESKITMEYI NASIP ETSIN

Refiyecim hepsine bayıldım süperler vallahi.
Hemencikten sağlıklıca doğsun da giyiversin...
çok sağol bitanemm.. opuyorumnanaktan . amin inş.. :Saruboceq: cnm..hepimizin bebişleri sağlıkla doğup iyi günlerdegiyerler inş. cicilerini :Saruboceq:
aminn cnm.. :Saruboceq: çok sağolasınn... insana alırken az gibi gekiyo ama çoğunu eskitmek değilde giyemeden büyüyüveriyolar haklısın..

nazirecim.. aldıklarınızın hepsi çok cici.. inşallah hepsini sağlıkla giyip eskitir oğluşunn...

ne zamandır girememiştim
yeni cicişler eklenmiş :))
hepsi de çok güzel yavrularımızın üstünde daa da güzel olacaklar
sağlıkla sıhhatle gelsinler kuzucuklar ...:ecrin_bebek:

kızlar bunlarda bizim yeni cicilerimiz

bunlarda şimdi kargodan geldi benim halam yollamış....

bunlarda yorgan ve nevresim takımımız.....

canım iyi günlerde kullansın kuzeyimiz hepsi çok güzel.küçük kurbağalı yorganında güzel güzel uyusun kuzeyimiz

kızlar isim isim sayamıycağım ama yeni alınıpta yorum yazmadığım tüm yeni bebiş cicileirniz hayırlı olsun hepinizin bebeği sağlıcakla güzel günlerde giysin

canım sadece bunlar var şimdilik başka birşey almadım daha ilk alışverişimde bunları aldık bundan sonrada yavaş yavaş olur gider...iyi dileklerin için teşekkür ederim amin cnm...

Ruzenincim; oğluşunun kuzeyin cicileride çok güzel özelliklede nevresim tkmları allah güle güle sağlıcakla giymeyi nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…