2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

Onları annenmı yapıyor maŞallah ellerı dert gÖrmesın elıne saĞlık vallahı......

özgeciğim çok tatlı kuzeyimizin cicileri canım güle güle kullansın paşamız

Kızlar, ne güzel ciciler öyle. Nazire, özge bebekleriniz güzel günlerde kullansın cicilerini ins. Hepsi birbirinden güzel.

Nazire çok güzel bebişinin cicileri güzel günlerde kullanın inşallah.
Özgecigim nevresime biberona kadar hazır maşallahhh.Kuzeyimiz çok şanslı.Isırırım ben onun yanaklarını oyyyy.kaydirigubbakcemile5

Kızlar benimde doğum martın 30 unda olcak. Daha hiç bişey almadım. Siz hastane çıkışı falan aldınız mı? Bugün baktım battaniyeli takımlar 25 liraydı. Kaç takım almak lazım acaba? Bir de bebek bezi falan alıp çantanızı hazırladınız mı?

canım benim bir 10lu birde 5li setim var hastahane için bugün bir bayanla tanıştım hastahanede zıbın takımını çok fazla giyemiyolar dedi ben alıcaktım 1 tane daha 10lu set ama vazgeçtim bebek bezimiz hazır ama hastahane çantamızı daha hazırlamadık inşallah şubatın sonuna doğru düşünüyorum hazırlamayı bakalım canım buyrunnnnnnnnn

kızllarrr hepinize teker teker çok tesekkür ederim,beyenmenize çok sevindim daha güzelleri sizlerin olsun inşlh.....sormuşsunuz canlarım ewt annem yapıyor bu takımları bizim çoğu eksiğimizi ananemiz dikti saolsun....şimdi perdemizide dikecek,birde benim lohusa yatağım için takım dikecek inşlh onlarıda eklerim.....hepinizi öpüyorum.....

Özgecim hepsi harika annende bu kadar becerikli ne kadar güzel vallahi ....
Ayrıca herkesede çok teşekkür ederim saolun sizlere daha güzelleri nasip olsun inşallah...
Anadoluesk ben daha büyük hastane çıkışımı almadım ama 5' li tkm baya aldım yaklaşık 5 tane çünkü ilk zamanlar cok değiştirmek gerekebilir diye

nazlıcığım bayıldım canım şu örgü takıma çok cici bunu ben internette görmüştüm aynısından ayy o zamnda çok hoşuma gitmişti bende anneme diyeceğim yapsın ama örnek yok işte kadıncağızda neyse canım ADAmız güle güle kullansın

özgecim.. hepsi çok güzel cnım cicilerinizinn.. hele hele ananenizin diktiği nevresimlere bittim.. benim küçük kurbaam da ayından mı istiyo ne :)) tepinik tepinik bi halde şu an... :))) güle güle kullanın cnımm...

nazlıcımm... cicilerinizne şirin öylee.. sağlıkla iyi günlerde kullanın inş...

nazlıcım cicileriniz çok güzelmiş allahım inşallah sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin ...

teşekkür ederiz teyzeler:))))
zeyracım bu kadında nette fotosunu görüp örmüş bizimkini örnek falan yoktu. sende annene göster olar yaparlar:)))

nazlı bayıldım cicişlerinize ,eminim ada kızımıza da çok yakışacak en çokta komşu teysenin yaptığı ya değişik bişi.....

Nazlıcığım çok güzeller güle güle kullansın minik kızın.

nazlıcım çok güzel bebeğinin cicileri.o örgü benimde çok hoşuma gitti.iyi günlerde kullansın meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…