- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
Oda takımlarını ne zaman almayı düşünüyorsunuz şimdilik erken mi? Alıp almama konusunda kararsızım ben :) çünkü .
teyzeleri bunlarda bizim cicilerimizin bazıları çoğu anneannemizde tlf la çektiğim için renkler net olmayabilir
kızlar bunlarda bizim yeni cicilerimiz
bunlarda şimdi kargodan geldi benim halam yollamış....
bunlarda yorgan ve nevresim takımımız.....
sağol tatlımmhepsi cok güzel canim güle güle giysin
sağol canımcım inşallahhhepsi çok tatlı canım iyi günlerde kullasın meleğin....
canım benim çok sağolljnazcığım güle güle kullansın paşamız canım çok tatlılar bitanem sağlıcakla giysin inşallah kuzucuğun
aminnnnSaĞlıkla gelsİnler :) bebİŞler
nazlıcım sağol tatlım kayınvaldem almışjnazcım güle güle kullanın inşallah. kadife tulumları deneyimli anneler pek tavsiye etmiyor. ben almadım sadece patikli alt alın diyorlar bilginize..
özgecim aslında bunlar o kadar büyük değil sanırım resimin çekilmesinden öyle görünüyorjnazcım ne güzel seyler almışın ben oğluma öle büyük kıyafet olarak hiç almadım sadec 0-6 aylık badiler tulumlar falan var ne güzel bnedemi baslasam acaba.....
sağol rabiacım bunuda kardeşim örmüş 40 lıyken giyer diyor annem bekliyorum senin resimleridejnaz güle güle kullnsın bebişin inş. yelek benim oğlumun yeleğinin hemen hemen aynısı annem ördü getirince eklerim fotoyu:))
nazirecim çok sağol canımgüle güle giysin oğluşumuz inşallah cok harika hepside.....
canımcım çok sağol aslında bunlarda o kadar büyük değil 6-9 ay arası giyermiş gibime geliyor resimden büyük görünüyorjnazcım güle güle eskitsin oğlun cicişlerini.hepsi çok güzzel..ben bi türlü 9 ay sonrası kıyafeti alamıom oğluşuma.elim gitmio valla.zamanla alırım diom.şimdide yazlık kıyafetlere taktım şöölee şortlu takımlara filan ama sezon açılmadığı için hiçbiyerde yok.yaza girişte bi alışveriş yolu daha gözüküo bana ee zevkle tabi..
ayy çok şekerler canımyaahttp://www.ressim.net/out.php/i354287_pict0008.jpg bu ayakkabıları babişkomuz dün almıştı bimden
http://www.ressim.net/out.php/i354289_pict0009.jpg buda amcamın kızı dün gelirken beğenip almış kızıma
bugün aldıgımız cicilerimiz teyzoşları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?