2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

teyzeleri bunlarda bizim cicilerimizin bazıları çoğu anneannemizde tlf la çektiğim için renkler net olmayabilir

jnazcığım güle güle kullansın paşamız canım çok tatlılar bitanem sağlıcakla giysin inşallah kuzucuğun

Oda takımlarını ne zaman almayı düşünüyorsunuz şimdilik erken mi? Alıp almama konusunda kararsızım ben :) çünkü .

jnazcım güle güle kullanın inşallah. kadife tulumları deneyimli anneler pek tavsiye etmiyor. ben almadım sadece patikli alt alın diyorlar bilginize..

jnazcım ne güzel seyler almışın ben oğluma öle büyük kıyafet olarak hiç almadım sadec 0-6 aylık badiler tulumlar falan var ne güzel bnedemi baslasam acaba.....

jnaz güle güle kullnsın bebişin inş. yelek benim oğlumun yeleğinin hemen hemen aynısı annem ördü getirince eklerim fotoyu:))

jnazcım güle güle eskitsin oğlun cicişlerini.hepsi çok güzzel..ben bi türlü 9 ay sonrası kıyafeti alamıom oğluşuma.elim gitmio valla.zamanla alırım diom.şimdide yazlık kıyafetlere taktım şöölee şortlu takımlara filan ama sezon açılmadığı için hiçbiyerde yok.yaza girişte bi alışveriş yolu daha gözüküo bana ee zevkle tabi..

kızlar bunlarda bizim yeni cicilerimiz

bunlarda şimdi kargodan geldi benim halam yollamış....

bunlarda yorgan ve nevresim takımımız.....

Merhaba kızlar,ben şubat annesiyim inşallah,bakim bi dedim bizden sonraki anne adayları neler almış kuzularına..:asigim: Maşallah herşey çok güzel..Güzel güzel günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim inşallah

Ruzenin bende bambu beşik için oğluma halamızla nevresim cibinlik filan diktim.Bu sizin diktiğiniz iki kumaş bi de benim kumaşım ayılı bi kumaş arasında çok gittim geldimopuyorumnanaktan

Bunlarda çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık,insan çok mutlu oluyor kendisi bişeyler yapınca değil miopuyorumnanaktan

bugün aldıgımız cicilerimiz teyzoşları....

Eklentiler

• $07-01-10 002.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $07-01-10 001.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $07-01-10 003.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 24
hepsi cok güzel canim güle güle giysin
sağol tatlımm
hepsi çok tatlı canım iyi günlerde kullasın meleğin....
sağol canımcım inşallahh
jnazcığım güle güle kullansın paşamız canım çok tatlılar bitanem sağlıcakla giysin inşallah kuzucuğun
canım benim çok sağoll
SaĞlıkla gelsİnler :) bebİŞler
aminnnn
jnazcım güle güle kullanın inşallah. kadife tulumları deneyimli anneler pek tavsiye etmiyor. ben almadım sadece patikli alt alın diyorlar bilginize..
nazlıcım sağol tatlım kayınvaldem almış
jnazcım ne güzel seyler almışın ben oğluma öle büyük kıyafet olarak hiç almadım sadec 0-6 aylık badiler tulumlar falan var ne güzel bnedemi baslasam acaba.....
özgecim aslında bunlar o kadar büyük değil sanırım resimin çekilmesinden öyle görünüyor
ama büyük şeylere de heveslenmiyor değilim:)
jnaz güle güle kullnsın bebişin inş. yelek benim oğlumun yeleğinin hemen hemen aynısı annem ördü getirince eklerim fotoyu:))
sağol rabiacım bunuda kardeşim örmüş 40 lıyken giyer diyor annem bekliyorum senin resimleride
güle güle giysin oğluşumuz inşallah cok harika hepside.....
nazirecim çok sağol canım
canımcım çok sağol aslında bunlarda o kadar büyük değil 6-9 ay arası giyermiş gibime geliyor resimden büyük görünüyor

insan kendini tutamıyorki annemde hep bana kızıyor alma kızım daha gelenler olur birde daha erken diyor ama ben kendimi tutamıyorum yaaa

merhaba kızlar
bunlarda bizim hediye gelen cicilerimiz inşallah ekleyebilmişimdir :1rolleyes:

Eklentiler

• $IMG_0121.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_0120.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_0117.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_0123.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…