2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

ananemiz zorla aldırdı:))

[
havlumuz :))

geceliğim
pijamalarım :)

sabahlığım :)

kızlar bunlarda ben ve oğlumun cicişleri.. bunlar bende olanlar annemde ve kayınvaldemde olan kıyafetleride gelince eklerim :))

Son düzenleme:
sedacım cicişleriniz harika bayıldım....
özellikle bebişin bahtaniyesi,senin pijaman ve cantan çok şık gule gule kullanın canım....

ilke nur bebeğin sağlıkla kullansın herşeyini ..ben 2009 annesiyim aynı bebek arabasından bizde var ve çook memnunuz..inşallah sizde memnun kalırsınız..

sedacım cicişleriniz süper..allah ii günlerde kullanmanızı nasip etsin..çantanda hoşmuş..kullanışlı gözüküo

çok güzeller bizim nerede ise 1 sene olacak zaman çok çabuk geçiyor bol bol öpün koklayın ben öyle yapıyorum....

sedacığım güle güle kullanın ciclerinizi canım çok güzel aldıkların bayıldım canım çantan pijaman bebişin cicleri çok zevkliymişsin canım sağlıcakla giyin inşallah

sedacım çok güzel cicileriniz.rabbim sağlıkla giydirmeyi nasp etsin

çok güzel hepsi güzel günlerde sağlıkla kullanın cicilerinizi

ilke nur bebeğin sağlıkla kullansın herşeyini ..ben 2009 annesiyim aynı bebek arabasından bizde var ve çook memnunuz..inşallah sizde memnun kalırsınız..

sedacım cicişleriniz süper..allah ii günlerde kullanmanızı nasip etsin..çantanda hoşmuş..kullanışlı gözüküo

çok güzeller bizim nerede ise 1 sene olacak zaman çok çabuk geçiyor bol bol öpün koklayın ben öyle yapıyorum....

sedacığım güle güle kullanın ciclerinizi canım çok güzel aldıkların bayıldım canım çantan pijaman bebişin cicleri çok zevkliymişsin canım sağlıcakla giyin inşallah

hepinize oğlum ve ben teşekkür ediyoruz kızlar... en güzelleri sizlerin bebişlerinin olsun inşallah..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ilkenurcum ve esroscum harika seyler almissiniz

ilkenurcum pijamalarin ve sabahligin cok hosmus canim

kizlar insallah hayirlisiyla kucagimizada aliriz yavrularimizi :asigim:

sedacım..bütün cicileriniz çok güzell canımm.. gülegüle iyi günlerde kulanın inşallah oğlun ve sen...

kizlar insallah hayirlisiyla kucagimizada aliriz yavrularimizi :asigim:

seda güle güle kullansin oglusun insallah

sedacım..bütün cicileriniz çok güzell canımm.. gülegüle iyi günlerde kulanın inşallah oğlun ve sen...

çook teşekkür ederim kızlar.. zaman geçsede artık gıydırsek cicilerini bebiklerimizin...bayanssulusmile

esroscum gule güle kullanınbebişinle guzel gunlerde

Eroscum güle güle kullanın cicişlerinizi

Esracığım çok güzel cicileriniz.İyi günlerde kullanın.opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederiz:)))))

buda bebek bakım çantamızz :)))

hepsi çok güzel güle güle kullanın canım...

teşekkür ederiz canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…