2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

ayy canımyaa maşallah ne güzel şeyler bunlar böyle güle güle kullansın kızımız
jalecim ilyada çok güzeller vallaaa......

ayşecim çok sağol canım opuyorumnanaktan

ilayda canım güle güle kullansın minik prensesimiz canım çok şekerler hepside ama ben o mavi elbiseye bayıldım papatyalı olana canım sağlıcakla giysin kuzucuğumuz

çok saolun kizlar, daha güzelleri sizlerin olsun.. Artik kucagimiza alsak miniklerimizi Allahin izniyle. Bugünde çok yorgunum vallah, yatsam uyurummirmirmirmir

kizlar harika seyler almissiniz

ay bayildim hepsine yeminle :asigim:

hele ilayda senin o pembis örgü elbiseye ,ayy kiz dogurasim geldi kaydirigubbakcemile3

Tek kelimeyle harika tatlım.hemen göktuşumu kucağıma aldıktan sonra 2. Bebeği düşüneyim.allah izin verirde kı olursa aynen bende böyle süslerim kızımı

çok guzeller nasıl dıye sorman hata harıka tek kelımeyle allah saglıklı sekılde gıymeyı nasıp etsınn ınşallah amin

hastane cıkısın dıgerlerı cok guzel yaa ben gıysem onları olmaz mı

amaann allahım bu topiğe girmeyeli neler olmuş burda :)) neler eklenmiş bayıldımm bayıldımm...

denizcim... mehmet salihin arabaları çok güzeller cnım.. inş. büyüdüğünde gerçeklerini de alır da annesini de yanınaoturtup gesmelere yemeklere götürür :) sağlıkla büyüsün de onların hepsiyle oynasın inş. canım benimm..

jalecim... canım cicileriniz hastane çıkışınız hepsi çok hoş.. sağlıkla kullanın inş.. hastane çantanız da hazır ohh ne güzel. sağlıkla sıhhatle inşş canımm...

ilayda.. canım yaa.. amann ne şık ne cici ne güzel şeyler bunlar yaa.. bayııldım valla.. kızımın bebekliği geldi aklıma.. süsleyip duruyodum :) güle güle sağlıkla giysin inşallah kızın şekerim...

özgecim.. canım takımınız çok güzell..bak ilk almış fln diye söylendin, şaşırdın ama zevkli adam şu caner.. seni eş seçmesinden belli zaten canım arkadaşım :)))güle güle giysin oğluşunuz...

Ay özgeee bayıldım yaaa.
O gün anlattığın değil mi bu.Hakikaten çok güzel...

canlarım......
ewt aysecim bu sana bahsettiğim takım....
refiyecim vala zevkliymiş benim adam ne diyim:)))) tesekkür ederiz kızlar.....

özge canım çok güzel kuzeyin cicisi canım güle güle kullansın kuzeyimiz sağlıklı günlerde

Özgeciğim ne güzel düşünmüşte almış eşin.Güle güle kullansın Kuzeyimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…