2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

sarımelek canım çok güzeller kapı süslerine bayıldım güle güle kullan canım zemuszemus

http://i1002.hizliresim.com/2010/2/25/1973.jpg
buda önce hastane kapısına sonrada evimizin kapısına asılacak tülüyle.

sarımelekcim hepsi çok güzeller...........iyi günlerde kullanın.kapı süsünüz çok hoşuma gitti ama ben burada o üzerine konulacak olan bebekleri bulamam

sarımelekcim hepsi çok güzeller...........iyi günlerde kullanın.kapı süsünüz çok hoşuma gitti ama ben burada o üzerine konulacak olan bebekleri bulamam

canım şekercilerde oluyor onlar.ben bunları özel olarak bu işi yapan bir dükkana yaptırdım.biçimine ben karar verdim.

sarımelek.. canımm.. çok güzeller.. güle güle kullanın beşiğinizi ve kapı süslerinizi..

sarımelekciğim canım güle güle kullansın paşamız canım hepsi çok şekerler canım benim sağlıklı günlerde kullanmnız dileğimle

sarımelekcim,beşiğinizde süslerinizde harika.ama sanırım ben yapamam bunlardan.yani kap süsü,özel şekerler filan.büyük oğlum kıskanır çünkü.
neyse bende sizlerinkine bakarım.
zaten burada yapsam herkes görmemişin bir oğlu olmuş der.yani pek bilinmiyor buralarda.

bonbolin canım güle güle kullanın cicilerinizi çok şeker hepsi sağlıklı günlerde kullanmanız dileğimle

bonbolin cicilerin çok güzel pembiş elbiseye bayıldım canım rabbim giydirmek nasip etsin...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…