2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

özgecim.. kuzay paşanın herşeyi çok güzel olmuş tatlım.. hepsini güle güle eskitsin inşallah sağlıkla...

Özgeciğim çok güzel hepsi.Güle güle kullanın iyi günlerde.zemuszemus

oğluşun güle güle kullansın özgecim.hepsi çok güzeller...

ruzenin odanız çok cici olmuş sağlıkla mutlulukla eskitsin bebişin.

özgecim.. kuzay paşanın herşeyi çok güzel olmuş tatlım.. hepsini güle güle eskitsin inşallah sağlıkla...

çokk tesekkür ederiz teyzoşlar....
daha guzelleri sizlerin olsun inşlh....
bölelikle aylardaır uğarstığımız odamız artık hazır...

özgecim çok tatlı olmuşlar cicileriniz. özellikle halınıza ve uyku setinize bayıldım. kuzey paşam sağlıcakla mutlulukla kullansın inşallahopuyorumnanaktan

özgecim odanızın son hali çok güzel olmuş.özellikle beşiğinizdeki uyku setinine bayıldım.ben üşengeç bi anne olarak daha yatağının uyku setini sermedim bile.halınız,avizeniz,kapı süsünüz,perdeleriniz çok hoş iyi günlerde kullanın.sizin park tayağınızda vardı onu nerede kullanacaksın soba yanan odadamı*

canım çok saol tesekkür ederim....
ben annemde kaldığım için tum hazırlıklarımı bitirmek zorundaydım serdim ve üstünü örttüm....
park yatağımız suan kendi odasında ama sanırım o öle kalacak orda çünkü ben şu kendinden sallanan müzik çalan ,ana kucağı tarzı bişi almak istiyorum...
burada komşm var kullanışlı diyo ve bebek çok rahat ediyo....
ama park yatağım benim calıştığım dönem cok işime yarıycak anneme getircem çünkü....

özgecim çok tatlı olmuşlar cicileriniz. özellikle halınıza ve uyku setinize bayıldım. kuzey paşam sağlıcakla mutlulukla kullansın inşallahopuyorumnanaktan

canımmm.....
halımızı okadar zor buldum ki...
değişik olsun istyrdum....
çok saol tatlım....

özgeciğim canım herşeyiniz çok tatlı canım benim kuzey paşamız güle güle kullansın benişm için herşey nasıl pembe ise senin içinde mavi olmuş :)))

güle güle kullansın bebişn özge.

özgeciğim canım herşeyiniz çok tatlı canım benim kuzey paşamız güle güle kullansın benişm için herşey nasıl pembe ise senin içinde mavi olmuş :)))

tesekkürler kızlar....
artık benim dünyam masmavi oldu...
gözlerimde mavi bir hayat var...
sağlıkla gelsinde herseyini kullansın kuzucuklar...

işallah sağlıklı günlerde kullansın kuzeyimiz çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık özge cim..

arkadaşlar dün bende son fotoğrafları çektim ama ekleyemedim çok üzüldüm galiba henüz resim ekleme yetkim yok. insan paylaşmak istiyor. off neyse

tabi şunu da unutmadan hepinizin cicileri çok güzel ve çok güzel fikirler edindim. güle güle kullansın bebişler.

özgecım cok guzel olmus herbıseyınız halınız ısıgınız perdenız...... kuzeyımızle gule gule guzel günlerde kullanın hep ınsallah

[/IMG]

aşkımın odasını eklemeyi nihayet başardım. oğluşum da içinde allah herkeze bu duyguyu yaşatsın.:Saruboceq:

annesi oğluşuna paşabahçenin mama setini aldı..üzerinde arı ve çiçek resimleri olan bi set.cam rendesi fincanı kasesi ve tabağı..bayramlıklarını da aldık..ayrıyetten iki kilotlu çorap ve 4-5 adet uzun kullu bady ve alt eşofman aldım..ne çabuk boyları uzuyo ya dayanmıo bişi..

gülegüle kullansın canım poyraz paşamız yakışır delikanlıma canım:asigim:

Meraba kizlar valla ben de ucuz burda diye kiyafet olayini abarttim :) eheheh:) 1-2-3 yas yazlik ve pijama tamam simdi kislikara basliyacagim hele bi kasim olsun fiyatlar dussun her yile bir mont kaban elbise bot :) bi kacta kitap aldim ileriye donuk ingilizce .. okadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…