2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

sisi.. cnım cicilerinizi güle güle iyi günlerde kullanın inş..

tuğbacım.. kaan beyin beşiği de annesinin geceliği de çok hoş.. :) iyi günlerde sağlıkla kullanın ikinizde cnım...

sisi tugbis hepsi cok ciciler
güle güle giysin bebeisleriniz
güle güle yatsinlar yataklarinda :)))

teşekkür ederim canlarım allahım güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah

kızlar tek tek yazamadım ama ciciler çok güzel bayıldım hepsine.iyi günlerde kullansın prens ve prensesleriniz

sisi.. cnım cicilerinizi güle güle iyi günlerde kullanın inş..

tuğbacım.. kaan beyin beşiği de annesinin geceliği de çok hoş.. :) iyi günlerde sağlıkla kullanın ikinizde cnım...

Tuğbacım kaan da sen de güle güle kullanın canım cicilerinizi

güle güle kullanın kaanla cicilerinizi.

sisi tugbis hepsi cok ciciler
güle güle giysin bebeisleriniz
güle güle yatsinlar yataklarinda :)))

kızlar tek tek yazamadım ama ciciler çok güzel bayıldım hepsine.iyi günlerde kullansın prens ve prensesleriniz

teyzoşlar hepinize çoookk teşekkür ediyoruz:1hug::asigim:

çok teşekkürler reyhancığım beğendiğine sevindim canım benim:)

sisicim ne guzel seyler almissiniz canim ayyyy bayildimmm yhaa :asigim:,güle güle giysin kuzucunn canim :Saruboceq:

tugbisimm oglusun saglikla dogsunda icindede görmeyi nasip etsin canim,bu besikler benimde cok hosuma gidiyordu cok güzel secim yapmissiniz canim güle güle kullansin yavrucun insallah

güle güle giysinler işallah hepsi çok hoş şeyler..

çok teşekkür ederiz teyzoşlar

allah hepinize bebişlerinizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
hepinizin cicileri çok güzel gule gule gıysın bebişler
allah hepinizi de bi avazda kurtarsın :))

kızlar ben de 2009 annesiyim. şimdi topici görünce içim kıpırdandı:)

ben hamile kaldığımda ummandaydım. allah gönlüme göre mi verdi nedir, orda hamile değilken bile baby shoplara girer elbiselere bakar bakar hayıflanırdım. apartmandaki tüm bebeklere elbise hediye getirirdim. hamile kalıp kızımın olacağını öğrendikten sonra resmen aklımı alışverişle bozdum. telefonumuza indirim mesajı düşer düşmez alışverişe gider güzel ve uygun ne bulursam alırdım. ve gerçekten çok ucuzdu. mothercare'in canım ayakkabılarını 7-8 tl, kalın kalın tulumlarını 15 liraya almıştım. 2 yaşına kadar elbiselerimiz var mesela. türlü türlü ayakkabılar, hep boy boy aldım hala giyiyoruz. her şeyimi ummanda bırakıp 2 valizi kızımın kıyafetleriyle doldurup türkiye'ye döndüm. onları kaç kere yıkadım da ütüledim sayısını bilmiyorum. çok harika bir his, hala kokusu burnumda.

size tavsiyem dalinin yahut hacı şakirin deterjanlarına çok fazla para sarfetmeyin. roxy dalan onlardan çok daha güzel ve süper ucuz(2 küsür). yumuşatıcıda da dalinden şaşmayın. o koku bebeğinizin kokusuyla birleşince başka bir şey koklamak istemeyeceksiniz.

halımız...
avizemiz....
perdemiz.....
babamızın yaptığı rafımız....
park yatağımız ve uyku setimiz...
ahsap beşiğimiz uyku setimiz....
beşiğimiz
odamızın kapısı annem çelengi yaptı eşimde kapıyı süsledi....

özgecimm güle güle kullansin pasazade
hersey cok güzel canim opuyorumnanaktan

Özgeciğim çok güzel hepsi.Güle güle kullanın iyi günlerde.zemuszemus

oğluşun güle güle kullansın özgecim.hepsi çok güzeller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…