2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

sisiciğim canım çok şeker herşeyiniz canım güle güle kullansın elifimiz canım sağlıcaklı günlerde kullanmanız dileğimle

sağol canım inşallah güzel günlerde kullanırız..Sızin arabanızda çok hoşmuş gizem prensees güle güle kullansın

Sisi çok güzel giysileriniz güle güle kullanın.Zeynepciğim arabanız çok şık.Gizem hatun kurulur içine şöyle ohhh.

mehtapcığım çok saol tatlış teyzoşumuz daha iyileri sizlerin olur inşallah canımcım

sibelcim hepsi çok güzel çok şirin tatlım. sağlıkla sıhhatle iyi günlerde giysin inşallah.
zeynepcim bu arada araba çok güzel ben de daha almadım iyi bir fikir oldu. sağol canım

tuğbiş çok şeker geceliğin canım bu arada beşiğinizde çok şeker duruyo aynısı fundanınkinin canım ben yakından gördüm bu modeli çok şeker duruyo güle güle kullanın canım beşiğinizi ve cicilerinizi

sinemciğim canım çok teşekkür ederim canımcım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah çok güzel canım arabamız tavsiye ederim kullanışlı birde çift yönlü olması daha bir avantajlı canımcım

saol bitanem daha da spor bişey aradım günlerdir ama bulamadım. bu en azından nine işi değil diye beğendimkaydirigubbakcemile3 canım fundanın beşiğinin aynısı o yüzden koymadım bugüne kadar ama foto çekmeye başlayınca dayanamadım kaydirigubbakcemile3
cibinlik işini bir halletsem bitmiş halini de koyacam ama beğendiğim cibinnliği geitremedi çilek bir türlüakannehir
bu arada zeynocum bebek arabanızı çok beğendim en çok tercih edilen modellerden biri. ben henüz almadım da evde biraz sürüş testi yapsan da kullanışlı olup olmadığını sölesen olur mu:1hug:
tabi bu dediğim herkes için geçerli bebek arabasını alan arkadaşlar modellerinizi ve kullanışlı-kullanışsız yönlerini söylermisiniiiizzkaydirigubbakcemile3

tubacım beşiğiniz de ,geceliğinizde çok tatlı güle güle giyin canım....
gercekten hoş bi model bulmuşun...

Tuğbacığım güle güle kullan geceliğini canım.Kaanımızında beşiği çok güzel.O da mışıl mışıl yatsın beşiğinizde.zemuszemus

tubacım beşiğiniz de ,geceliğinizde çok tatlı güle güle giyin canım....
gercekten hoş bi model bulmuşun...
saol özgecimmm teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
Tuğbacığım güle güle kullan geceliğini canım.Kaanımızında beşiği çok güzel.O da mışıl mışıl yatsın beşiğinizde.zemuszemus

saol mehtapcımm teşekkür ederizzzopuyorumnanaktan

sisi.. cnım cicilerinizi güle güle iyi günlerde kullanın inş..

tuğbacım.. kaan beyin beşiği de annesinin geceliği de çok hoş.. :) iyi günlerde sağlıkla kullanın ikinizde cnım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…