2010 nisan bebişlerinin fotoları

maaşallah kızlar tüm bebişlere gülsemincim ellerine sağlık tatlım albüm yine senden geldi. doğum yapan tüm arkadaşlara allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı da artık biz geride kalanlara olsun.

gülsemincim, eline koluna sağlık..
o kadar güzel olmuş ki :)
kuzularımızın hepsini bir arada görmek harika :)

Allah nazardan saklasın hepsini.
41 kere maşallah

masallah bebıslerımze.kızlar ya kaanla goktug bırbırıne benzıyo farketınızmı.kk da cok beraber olunca bebekleırmız bıle bırbırıne mı cekıyo nedır::))yavrularım benım

oy oy oyy maşallah süphanallaahh
çok güzeller hepsi
çok masumlar seneye bu zmnlar da bi görelim resimlerini
nasılda canavar oluyolar :))

Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

bebişlerin hepsine maşallah.. Rabbim nazardan korusun onları...

ay harıka bı bbek allah bağışlasın
41 kere maaşallah
allah nazarlardan korusun

allah nazarlardan saklasin yavrularizi bahtlari acik olsun.....

maşallah damadıma 41 kere rabbim nazarlardan korusun canım benim yaa kar topuymuş aynende canım ya gizemin gönlünü şimdiden fethedeceğe benziyo maşallah subanallah

maşallah canlarım benim Allah bağışlasın mis kokulu melekleri insan bakmalara doyamıyor

fundaaa yaaa maşlh suphanallah cok tatlı göktuğ paşa....
aynıda sana benziyo ama ...
pamuk pamuk...
çok tatlı benim oğluşumun arkadası ya ....
kankime selam söle diyo kuzey.....

maşallah nisan bebeklerine;RABBİM hayırlı ömürler nasip eylesin ;sağlık ve sıhhatli inş.

gülsemincim, eline koluna sağlık..
o kadar güzel olmuş ki :)
kuzularımızın hepsini bir arada görmek harika :)

Allah nazardan saklasın hepsini.
41 kere maşallah

masallah bebıslerımze.kızlar ya kaanla goktug bırbırıne benzıyo farketınızmı.kk da cok beraber olunca bebekleırmız bıle bırbırıne mı cekıyo nedır::))yavrularım benım

oy oy oyy maşallah süphanallaahh
çok güzeller hepsi
çok masumlar seneye bu zmnlar da bi görelim resimlerini
nasılda canavar oluyolar :))

Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

çok teşekkür ederiz arkadaşlar.hepimizin bebeğine maşallah.rabbim meleklerimizi nazarlardan saklasın:Saruboceq:

gülsemin teyzesi göktuğ ve ben sana çokkkkkkk teşekkür ediyoruz.ellerine sağlık..........

teşekkür ederiz reyhancığım bütün kuzucukları rabbim nazarlardan korusun inşallah

kızlarrr 5 günlük canavar oğlum KAPTAN KAAN huzurlarınızda:)
gülsemincim harika albüm için çok teşekkürler ellerine sağlık hayatımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3canımmm yaaa göktuşu ilk gördüğümde bende bütün ev halkına gösterdim aynı şeyi söyeyip, bugün fundayla konuştuk aynı şeyi. bizim yumurcaklar birbirine benziyo ama huyları çok benzemiyo. benim oğlum tam bir canavar ve çok edepsizkaydirigubbakcemile3 emerken benimle çok savaşıyo daha 2.günde göğüs uçlarımı yara yaptı mafoldumben göktuşum daha sakinmiş emip emip uuyuyomuş maşallah hepsine:asigim:

maşallah canım kaan kaptanımıza sever teyzesi onu oyyy oyy kıyamam ben ona tuğbiş ben sana benzettim oğluşunu canım şimdiden babayada benziyormu ama bilemeiyeceğim canım

anneee,İki Kedili Deli,budebe,tarhan

tesekküre gerek yok canlarim benim ,inaninki severek yapiyorum hepsini Şeniz

hic keyfim yok giremiyorum pek kkya

zaten doguranlarinda pek vakti yok kaydirigubbakcemile3

tugbisimmm yerim ben kaani yha masallah canimcimm

teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için çok sık giremiyorum maalesef bu arada tubiimm valla senide arayamadım şekerim aynı gün doğurmuşuz senle kaancık çok tatlı maaşallah

ah yavrum benım desene benımkı gıbı hırs yapıyo emerken.eee koc burcu olmak bu ıste hırs azım..sankı yarısa gırmıs gıbı emyo benımkılerde yara oldular.cekemıyorumda. demekkı aynı seyı dusunmusuz ılk gordugumde benzettım valla goktugla..optum ve kokladım canm

masallahh diiyiin kizlar utku pasamizaa ,oyy sunun agza buruna bakin yha :asigim::asigim:

gülsemincimm... canımın içi.. çok sağol güzelim... utku bey de teşekkür ediyoo...

oyy yavrum benim... kızlarr UTKU'm 10 günlükken çekilmiş bi foto... sağolsun gülsemin teyzemizin yardımıyla face' den buraya nakil edildi :)))

maşallah deyin kızlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…