ay harıka bı bbek allah bağışlasın
41 kere maaşallah
allah nazarlardan korusun
Fundacim, Tugbacim tebrik ederim canlarim Şeniz kisa sürede toparlanirsiniz sizde insallah
ben bu meleklerinizi yerim yerimmmmmm yüz bin kez masallahhhh
Fundacim izin koparabilmene cok sevindim foto icin :dance:,hemen albüm yaptim ikinizinde melegine
allah nazarlardan saklasin yavrularizi bahtlari acik olsun.....
maşallah damadıma 41 kere rabbim nazarlardan korusun canım benim yaa kar topuymuş aynende canım ya gizemin gönlünü şimdiden fethedeceğe benziyo maşallah subanallah
maşallah canlarım benim Allah bağışlasın mis kokulu melekleriinsan bakmalara doyamıyor
fundaaa yaaa maşlh suphanallah cok tatlı göktuğ paşa....
aynıda sana benziyo ama ...
pamuk pamuk...
çok tatlı benim oğluşumun arkadası ya ....
kankime selam söle diyo kuzey.....
maşallah nisan bebeklerine;RABBİM hayırlı ömürler nasip eylesin ;sağlık ve sıhhatli inş.
maaşallah kızlar tüm bebişlere gülsemincim ellerine sağlık tatlım albüm yine senden geldi. doğum yapan tüm arkadaşlara allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı da artık biz geride kalanlara olsun.
gülsemincim, eline koluna sağlık..
o kadar güzel olmuş ki :)
kuzularımızın hepsini bir arada görmek harika :)
Allah nazardan saklasın hepsini.
41 kere maşallah
masallah bebıslerımze.kızlar ya kaanla goktug bırbırıne benzıyo farketınızmı.kk da cok beraber olunca bebekleırmız bıle bırbırıne mı cekıyo nedır::))yavrularım benım
oy oy oyy maşallah süphanallaahh
çok güzeller hepsi
çok masumlar seneye bu zmnlar da bi görelim resimlerini
nasılda canavar oluyolar :))
Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
http://www.ressim.net/upload/ed2b8ccb.jpg
bu da benim prensesim nehir idilim maaşallah deyin olur muuu
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/9/1516.jpg kızlar oğlum göktuğ.maşallah deyin
http://www.ressim.net/upload/ed2b8ccb.jpg
bu da benim prensesim nehir idilim maaşallah deyin olur muuu
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3canımmm yaaa göktuşu ilk gördüğümde bende bütün ev halkına gösterdim aynı şeyi söyeyip, bugün fundayla konuştuk aynı şeyi. bizim yumurcaklar birbirine benziyo ama huyları çok benzemiyo. benim oğlum tam bir canavar ve çok edepsizkaydirigubbakcemile3 emerken benimle çok savaşıyo daha 2.günde göğüs uçlarımı yara yaptı mafoldumbenmasallah bebıslerımze.kızlar ya kaanla goktug bırbırıne benzıyo farketınızmı.kk da cok beraber olunca bebekleırmız bıle bırbırıne mı cekıyo nedır::))yavrularım benım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3canımmm yaaa göktuşu ilk gördüğümde bende bütün ev halkına gösterdim aynı şeyi söyeyip, bugün fundayla konuştuk aynı şeyi. bizim yumurcaklar birbirine benziyo ama huyları çok benzemiyo. benim oğlum tam bir canavar ve çok edepsizkaydirigubbakcemile3 emerken benimle çok savaşıyo daha 2.günde göğüs uçlarımı yara yaptı mafoldumbengöktuşum daha sakinmiş emip emip uuyuyomuş maşallah hepsine :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?