zeynebim bitanem gizem prensesine de ben bayıldım tam bir fındık valla. kaanın kaşları ve gözleri aynı babası. boyuda babası gibi uzun burundan sonrası da bana benziyo sanırım canımcım. kayınvalidem hariç her gören bana benzetiyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3maşallah canım kaan kaptanımıza sever teyzesi onu oyyy oyy kıyamam ben ona tuğbiş ben sana benzettim oğluşunu canım şimdiden babayada benziyormu ama bilemeiyeceğim canım
saol canımcım merakla bekliyoruz resminiziopuyorumnanaktankaan pasayada mansallah
bende insallah yakinda eklerim bebisimin resmini
saol bitanem senin yavrun gelsin bak keyfin nasıl yerine gelecek. opuyorumnanaktananneee,İki Kedili Deli,budebe,tarhan
tesekküre gerek yok canlarim benim ,inaninki severek yapiyorum hepsini Şeniz
hic keyfim yok giremiyorum pek kkya
zaten doguranlarinda pek vakti yok kaydirigubbakcemile3
tugbisimmm yerim ben kaani yha masallah canimcimm
yurdagülcüm bitanem bende arayamadım seni ve çoğu arkadaşımı sıpalar fırsat vermiyokikaydirigubbakcemile3teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için çok sık giremiyorum maalesef bu arada tubiimm valla senide arayamadım şekerim aynı gün doğurmuşuz senle kaancık çok tatlı maaşallah
canımmm yaaa bu koç canavarlar bizi yiyip bitircek galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben bazen can havliyle çekiyorum çok kızıyo daha beter saldırıyo kaankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ah yavrum benım desene benımkı gıbı hırs yapıyo emerken.eee koc burcu olmak bu ıste hırs azım..sankı yarısa gırmıs gıbı emyo benımkılerde yara oldular.cekemıyorumda. demekkı aynı seyı dusunmusuz ılk gordugumde benzettım valla goktugla..optum ve kokladım canm
kübracıkda gelecek annesi benim kaanım da geldiyse hiçbiri içerde kalmıcak demektirkaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla sağlıkla gelsin kübra bebek inşallahopuyorumnanaktanmaşallah hepside çok tatlı allah nazarlardan korusun... allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah..
kübra'm bak kardeşlerin geldi annem hadi sıra sende......gel artık kuzummmmmm
a.s. teşekkür ederiz.. amiin inşallah.. :Saruboceq:allah nazardan saklasın maşallah butun bebıslereeee
a.s. çok sağol canımmm.... darısı sizin başınıza.. gelir ama merak etme.. sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşşş :Saruboceq:maşallah hepside çok tatlı allah nazarlardan korusun... allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah..
kübra'm bak kardeşlerin geldi annem hadi sıra sende......gel artık kuzummmmmm
kızlarrr...
Karşınızda Mehmet Salih...
a.s. çok sağol tuğba teyzesi.. dayısı yakaladı valla o pozu.. 5-6 tane arka arkaya çekilmiş fotonun içinde ağzını açtığı an buydu aklinialirimsmileyaaaa refişim utkuşun ağı açık resmi var ya bayıldım valla maşallah:) nasıl yakaldınız o resmi kızzz[/B][/COLOR]
maşallah...41 kere maşallah yavrularınıza...
baktıkça gözlerim doldu heyecanım arttı...allah analı babalı büyütsün yavrularınızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?