2010 nisan bebişlerinin fotoları

maşallah hepside çok tatlı allah nazarlardan korusun... allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah..

kübra'm bak kardeşlerin geldi annem hadi sıra sende......gel artık kuzummmmmm

ayşecim maşallah çok tatlı beyaz bir prens sanki mehmet salih efendi:)
yaaaa refişim utkuşun ağı açık resmi var ya bayıldım valla maşallah:) nasıl yakaldınız o resmi kızzz

maşallah canım kaan kaptanımıza sever teyzesi onu oyyy oyy kıyamam ben ona tuğbiş ben sana benzettim oğluşunu canım şimdiden babayada benziyormu ama bilemeiyeceğim canım
zeynebim bitanem gizem prensesine de ben bayıldım tam bir fındık valla. kaanın kaşları ve gözleri aynı babası. boyuda babası gibi uzun burundan sonrası da bana benziyo sanırım canımcım. kayınvalidem hariç her gören bana benzetiyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaan pasayada mansallah
bende insallah yakinda eklerim bebisimin resmini
saol canımcım merakla bekliyoruz resminiziopuyorumnanaktan

saol bitanem senin yavrun gelsin bak keyfin nasıl yerine gelecek. opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için çok sık giremiyorum maalesef bu arada tubiimm valla senide arayamadım şekerim aynı gün doğurmuşuz senle kaancık çok tatlı maaşallah
yurdagülcüm bitanem bende arayamadım seni ve çoğu arkadaşımı sıpalar fırsat vermiyokikaydirigubbakcemile3
canımmm yaaa bu koç canavarlar bizi yiyip bitircek galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben bazen can havliyle çekiyorum çok kızıyo daha beter saldırıyo kaankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallah hepside çok tatlı allah nazarlardan korusun... allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah..

kübracıkda gelecek annesi benim kaanım da geldiyse hiçbiri içerde kalmıcak demektirkaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla sağlıkla gelsin kübra bebek inşallahopuyorumnanaktan

ayşe_denizy maşallah kuzucuğuna çok tatlı :)) allah nazarlardan korusun beyazlarda yakışmış hani..

tuğba cım amin işallah canım çok sağol .. hasretle bekliyor annesi onu işallah çabuk gelir..

allah nazardan saklasın maşallah butun bebıslereeee
a.s. teşekkür ederiz.. amiin inşallah.. :Saruboceq:

a.s. çok sağol canımmm.... darısı sizin başınıza.. gelir ama merak etme.. sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşşş :Saruboceq:
kızlarrr...
Karşınızda Mehmet Salih...
maşallah teyzesinin yakışıklısınaa opuyorumnanaktan yerim ben bu paşayııı... Rabbim nazardan saklasın canımın içi.. :Saruboceq:
yaaaa refişim utkuşun ağı açık resmi var ya bayıldım valla maşallah:) nasıl yakaldınız o resmi kızzz[/B][/COLOR]
a.s. çok sağol tuğba teyzesi.. dayısı yakaladı valla o pozu.. 5-6 tane arka arkaya çekilmiş fotonun içinde ağzını açtığı an buydu aklinialirimsmile

allah herkesin bebeğine sağlıklı ömürler versin. analı babalı büyütsün. maşallahhh

oy oyyy oyyyy 41 bucuk kere MAAŞALLAHHHH ...RABBİMM nazarlardan saklasın ne tatlı şeyler bunlar yawww opuyorumnanaktan

Maşallahhhhhhhh-maşallahhhhhhhh kuzucuklarınıza.Rabbim nazarlardan korusun.Hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.Allah analı babalı büyütsün meleklerimizi.:ecrin_bebek:

maşallah...41 kere maşallah yavrularınıza...
baktıkça gözlerim doldu heyecanım arttı...allah analı babalı büyütsün yavrularınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…