2010 nisan bebişlerinin fotoları

kızlarrr karşınızda banyo sonrası 34 günlük kaan paşa:)

ve kaan paşa ıkınıyor gaz çıkarmak için:)

maşallah tuğbacım ne kadar büyüömüş kaan saçı da baya var.çok yakışıklı olacak çok canlar yakacak ileride..

cokm yakisikli kaan pasa ya
valla alman cocuklarina benziyo bide renkli gözlü olursa valla tam benzeyecekkaydirigubbakcemile3

dünya güzelı kızım fatma bennu 08 04 2010 ne çok bekledım senı bebegım ıykı varsın senı sevıyorum:1hug:

Eklentiler

• $bebegım.webp
    3 KB · Görüntüleme: 63
  • $hast.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $bennum.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $bennnuş.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
maşallah tuğbacığım kaan kaptanımız ne yakışıklı öyle sevsinler o ga çıkaran ağızlarını kuzucuğumun

kızlarrr karşınızda banyo sonrası 34 günlük kaan paşa:)

ve kaan paşa ıkınıyor gaz çıkarmak için:)

bayıldım bayıldım tuğbacım cok tatlı ama yaaa sacı tam jölelık olmuşopuyorumnanaktan

maşallah tuğbacım ne kadar büyüömüş kaan saçı da baya var.çok yakışıklı olacak çok canlar yakacak ileride..
saol funda teyzesi göktuşla iki yakışıklı çapkınlığa çıkarlar dicem ama göktuşun başı bağlıkaydirigubbakcemile3
cokm yakisikli kaan pasa ya
valla alman cocuklarina benziyo bide renkli gözlü olursa valla tam benzeyecekkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz canımm:) valla babası renkli gözl büyük bir umutla göz renginin belirmesini bekliyoruz:)

ayrica masallah tabiki nazar degmesin
bütün nisan bebişlerine bin kere maşallah teyzesi

maşallah tuğbacığım kaan kaptanımız ne yakışıklı öyle sevsinler o ga çıkaran ağızlarını kuzucuğumun
teşekkür ederiz zeynep teyzesi gülücüklerini yolluyor kaan bey sanaopuyorumnanaktan

bayıldım bayıldım tuğbacım cok tatlı ama yaaa sacı tam jölelık olmuşopuyorumnanaktan
teşekkür ederiz canımm inan saçlarını jölelememek için zor tutuyom kendimi umarım 6. ayına kadar dayanabilirim. zaten anneanneden ve babamızdan yasak geldi 1 yaşına kadar saçları kestirtmiyolarkaydirigubbakcemile3

UTKU 45 günlük.... maşallah deyin lütfen kızlarr a.s.
:asigim: :asigim:

Son düzenleme:
kızlarr bütün nisan bebişlerine maşallahh diyorum.. alıntı yapmaya vakit olmuyo malesef ... maşallahh....
Rabbim hepsini nazardan korusun....

utku beyede göktug beyede benden kocaman birmasallah
cok tatlilar
bende kizdan vakit bulursam eklerim isallah

Bebişime maşallah dıyen kızlar tesekür ederım mayıs bebeklerının fotograflarına bakıyım dedım ekleyıp gerı sılmısler babaları izin vermıyormus nazar degermıs allah esırger onları benım kızım bugun 38 günlük oldu ev gezdırmeden tutda ptt taksıt yatırma gezmedıgı yer kalmadı ptt memurları bıle kızımı gördü

herkesin düsüncesi ve görüsü farkli iste yapacak bisey yok malesef
tabiki görmek isterdik bebeisleri ama o topikdede okudum yazilari ve ordakiler görse yetermis bizde girip bakmayiz olur biter bizde bol bol nisan bebeis resimlerini koyalim onlara bakalim doya doya
valla ben facede burayada koydum daha cocugumun bi eksik tarafi yok :))))
ayrica sunuda demek istiyorum bebeklerini saklamak isteyen esler
acaba göbek resimlerini görseler nasil tepki verirler acaba
göbek resimlerine baktimda neyse ya dedim ya herkesin kendi düsüncesi
saygi duymak lazim

maşallah damadıma 41 kere fundacığım ne kadar büyümüş damadım bn görmeyeli hadi ama artık 40mız çıktı gelin valla bize dünürün alıcak sizi havaların güneşli olduğu sıcak olduğu bir gün buluşalım damadımı severim hemde gezeriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…