dünya güzelı kızım fatma bennu 08 04 2010 ne çok bekledım senı bebegım ıykı varsın senı sevıyorum:1hug:
kızlarrr karşınızda banyo sonrası 34 günlük kaan paşa:)
ve kaan paşa ıkınıyor gaz çıkarmak için:)
dünya güzelı kızım fatma bennu 08 04 2010 ne çok bekledım senı bebegım ıykı varsın senı sevıyorum:1hug:
saol funda teyzesi göktuşla iki yakışıklı çapkınlığa çıkarlar dicem ama göktuşun başı bağlıkaydirigubbakcemile3maşallah tuğbacım ne kadar büyüömüş kaan saçı da baya var.çok yakışıklı olacak çok canlar yakacak ileride..
teşekkür ederiz canımm:) valla babası renkli gözl büyük bir umutla göz renginin belirmesini bekliyoruz:)cokm yakisikli kaan pasa ya
valla alman cocuklarina benziyo bide renkli gözlü olursa valla tam benzeyecekkaydirigubbakcemile3
bütün nisan bebişlerine bin kere maşallah teyzesiayrica masallah tabiki nazar degmesin
teşekkür ederiz zeynep teyzesi gülücüklerini yolluyor kaan bey sanaopuyorumnanaktanmaşallah tuğbacığım kaan kaptanımız ne yakışıklı öyle sevsinler o ga çıkaran ağızlarını kuzucuğumun
teşekkür ederiz canımm inan saçlarını jölelememek için zor tutuyom kendimi umarım 6. ayına kadar dayanabilirim. zaten anneanneden ve babamızdan yasak geldi 1 yaşına kadar saçları kestirtmiyolarkaydirigubbakcemile3bayıldım bayıldım tuğbacım cok tatlı ama yaaa sacı tam jölelık olmuşopuyorumnanaktan
utku beyede göktug beyede benden kocaman birmasallah
cok tatlilar
bende kizdan vakit bulursam eklerim isallah
UTKU 45 günlük.... maşallah deyin lütfen kızlarr a.s.
:asigim: :asigim:
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/15/5182.jpg göktuğummmmmmmmm
kızlarrr karşınızda banyo sonrası 34 günlük kaan paşa:)
ve kaan paşa ıkınıyor gaz çıkarmak için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?