2010 nisan bebişlerinin fotoları

utku beye benden kocaman birmasallah
cok tatli
bende kizdan vakit bulursam eklerim isallah

maşallah kızlar bebişler çoook tatlı ve çok büyümüşler

opuyorumnanaktan a.s. teşekkür ederiz teyzeleri... Rabbim tüm bebişleri nazardan,ken gözden,hastalıklardan,kazalardan ve tüm kötülüklerden korusun :Saruboceq:

maşallah kızlar bebişler çoook tatlı ve çok büyümüşler

teşekkü ederiz teyzeleri....çok çabuk büyüyo bebekler dimi.karnımızdayken vakit geçmiyodu şimdide hemen akşam oluyo nasıl vakit geçiyo hangi ara büyüyolar anlamıyorumrabbim hepsini nazarlardan korusun

merhaba kızlar
bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir inşallah
haftasonu evimize döndük oğlumla şimdi uyuyorda girebildim. malese grip olmuştum benden de oğluma geçti dün doktora gittik şurub ve damla verdi onları kullanıyoruz ama o öksürdükçe öyle kötü oluyorum ki rabbim hepimizin bebişlerini korusun hastalıktan
uyanmadan bi bakayım geçmişe :)

canım benim çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin bitanem kıyamam ben ona canım yaa doktora gitseniz jaleciğim ilaç falan verir doktorunuz öksürük için falan

kıslarrrrr maşallahhhhh maşallahhhhhhh allahım ne güzel yaratmış hepsinide inşallah güzel bir kader sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin hepsinede. analarına babalarına hayırlı evlatlar olsunlar : ) maşallahhhhh

canım geçmiş olsun bu havalar ,nsanı fena çarpıyo.üzüldüm bak inşallah çabuk atlatırsınız.yavrulara bişey oldukça insan kendini kötü hisseiyo

Utku'm 50 günlük :asigim: maşallah deyin teyzeleri..

Son düzenleme:
reyhancım çok saol tatlım.... ayy bu kız çok şeker ama yaa.. maşallah canım hümeyra sultana... Rabbim nazardan korusun...

ya bide ben bişiy sorucam.. benim oğlanın gözleri çok tatlı bi mavi... :asigim: kimisi diyo emiyo diye süt maviliği değişir.. kimisi diyo koyu mavi bu değişmez.. çözemedim.. kızımın doğduğu andan itibaren kahverengiydi.. ama emmemişti de :))
yani bütün anne sütüalan bebişlerin gözleri mavi mi? ve bütün mavişler koyulaşıp değişicek mi zamanla?

Son düzenleme:
reyhancığım canım maşallah subanallah canımcım hümeyra sultanımıza canım çok şeker bu yaaa canım pembe şeker olmuş yesin sevsin teyzesi onu

reyhancığım canım maşallah subanallah canımcım hümeyra sultanımıza canım çok şeker bu yaaa canım pembe şeker olmuş yesin sevsin teyzesi onu

reyhancığım maşallah 41 kere çok tatlı hümeyra sultan

cok sagolun teyzoslar opuyorumnanaktan
refiscim valla benim oglan koyu maviydi degisti
simdi kizimda öyle degisir sanirim cünki ailecek ela gözlüyüz :))
ve oglan hic emmemisti
kizimda emecem diye ugrasiyo ama insalladegismez utku bey böyle cok tatli cünkiopuyorumnanaktan

Maşallah kuzucukların hepsine.Rabbim nazarlardan korusun.:ecrin_bebek:

reyhancım.. çok saol canım.. dün nette baktım da kesin göz rengi en geç 9 aylıkken belirlenirmiş....
biz de ailecek kahverengi gözlüyüz :) ama teyzem,dayım,dedem,anneannem,kayınpederim v.s çook var mavi ye yeşil gözlü.. acaba diyorum 2 kahve gözlü kişiden bi çakır göz çocuk çıkmış olabilir mi :=))) sağlıklı olsunlar da canım en önemlisi o...

mehtapçım... teşekkürler canımm... hepsine maşallahh...

<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-9029/dscf6324.jpg">Resime Bak</a>

Benim bebeğim 56 günlük...MAŞALLAHHH diyelimmm tüm bebeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…