utku beye benden kocaman birmasallah
cok tatli
bende kizdan vakit bulursam eklerim isallah
maşallah kızlar bebişler çoook tatlı ve çok büyümüşler
maşallah damadıma 41 kere fundacığım ne kadar büyümüş damadım bn görmeyeli hadi ama artık 40mız çıktı gelin valla bize dünürün alıcak sizi havaların güneşli olduğu sıcak olduğu bir gün buluşalım damadımı severim hemde gezeriz canım
maşallah kızlar bebişler çoook tatlı ve çok büyümüşler
merhaba kızlar
bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir inşallah
haftasonu evimize döndük oğlumla şimdi uyuyorda girebildim. malese grip olmuştum benden de oğluma geçti dün doktora gittik şurub ve damla verdi onları kullanıyoruz ama o öksürdükçe öyle kötü oluyorum ki rabbim hepimizin bebişlerini korusun hastalıktan
uyanmadan bi bakayım geçmişe :)
merhaba kızlar
bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir inşallah
haftasonu evimize döndük oğlumla şimdi uyuyorda girebildim. malese grip olmuştum benden de oğluma geçti dün doktora gittik şurub ve damla verdi onları kullanıyoruz ama o öksürdükçe öyle kötü oluyorum ki rabbim hepimizin bebişlerini korusun hastalıktan
uyanmadan bi bakayım geçmişe :)
kızlarrr karşınızda banyo sonrası 34 günlük kaan paşa:)
ve kaan paşa ıkınıyor gaz çıkarmak için:)
reyhancım çok saol tatlım.... ayy bu kız çok şeker ama yaa.. maşallah canım hümeyra sultana...Rabbim nazardan korusun...
ya bide ben bişiy sorucam.. benim oğlanın gözleri çok tatlı bi mavi...:asigim: kimisi diyo emiyo diye süt maviliği değişir.. kimisi diyo koyu mavi bu değişmez.. çözemedim.. kızımın doğduğu andan itibaren kahverengiydi.. ama emmemişti de :))
yani bütün anne sütüalan bebişlerin gözleri mavi mi? ve bütün mavişler koyulaşıp değişicek mi zamanla?
reyhancığım canım maşallah subanallah canımcım hümeyra sultanımıza canım çok şeker bu yaaa canım pembe şeker olmuş yesin sevsin teyzesi onu
reyhancığım maşallah 41 kere çok tatlı hümeyra sultan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?