2010 nisan bebişlerinin fotoları

DoĞan bebeklerımızın hepsıne maŞallah.uzun zamanır gıremıyorum benım oĞlan tÜm vaktımı alıyo sÜreklı memede kalmak ıstıyor.alıntı yapamayacaĞım ama hepsıÇok tatlı...rabbım nazarlardan saklasın.

sagolun kizlar valla utku beyde agzi acik halde cok seker opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan sende çok saol canım... utku bey günden güne öyle bir değişim yaşıyo ki bende şaşırıyorum.. senin kız da öyle mi? hergün farklı birine benzetiyoruzsanki :)) bakalım en son kimde karar kılıp benzicek zemuszemus
opuyorumnanaktan amin canım çok saol... çook haklısın valla yaa.. 7 yaşında kızım var.. ne ara büyüdü hiiç anlamadım kaydirigubbakcemile3 Rabbim sağlık versin yeter ki.. dünyaya gelen büyüyo...
maşallahh canım oğluşunaa..ve de sana da kocaman bi maşallah sinemciim.. normal doğumla paşayı doğurduğun için.. maşallahı var çünkü cidden.. Rabbim nazardan korusun.. ne kadar çok değişmiş kısa zamanda dicem ama biz de öyleyiz :))
bütün yeni doğan ve missss gibi cennet kokan bebelere kocaman bi hoşgeldiniz diyorum ben de.
.çok uzun olsun ömürleri sağlık başarı ve mutluluk dolu geçsin inşallah.
çok tatlılar hepsi de maşallah
opuyorumnanaktan çok saolun.. amin inşallah :Saruboceq:
güle güle buyutun kızlarr.. darısı başımızaaa :Saruboceq:
opuyorumnanaktan saol güzelim.. darısı sağlıkla hayırlısıyla başınıza inşallah...
opuyorumnanaktan çok teekkürler.. amin inşallah :Saruboceq: darısı sağlıkla sizin başınıza artık zemuszemus
ay bizimkiler kazık kadar oldular 1 yaşındalar bu kuzuları gördükçe dourasım gelio yine maşallah hepsine çooook şekerler
opuyorumnanaktan doğur bacım bi dene daha doğur.. kaydirigubbakcemile3 valla küçük bebecikler özleniyo ... evde bebek sesi,kokusu aranıyo zaanla.. bizim 7yıl arayla olduğu içinidr belki ama çok şükür sağlıkla oldu... :Saruboceq:
maşallah ışılcım oğluşuna... büyümüş tabi annesi.. büyümezmi.. 1 günde bile değişiyo onlar.. bakışları hareketleri bile değişiyo... sağlıkları iyi olsun da zamanla büyücekler hepsi... Rabbim nazardan korusun semih ali yi... opuyorumnanaktan

nazcığım maşallah subanallah canım tabikide büyümüş canım benim

naz_24 maşallah canım kuzucuğuna büyümezmi baksana sen kocıman olmuş :))

amin canim darisi senin basina sag saglim insallah

isilcim mansallah bebegine tabiki iki resim arasinda fark var
olmaz olurmu

kızlar teker teker alıntı yapamıyorum ama hepsi çok tatlı bu kuzucukların rabbim hayırlı uzun ömürler versin hepsine

çok sağolun teyzoşları büyümesine sevindim bana hep aynı geliyor

benim kizi su an kimseye benzetemiyorum
amma annem benim bebekligimi benzetiyor
öyle olsada ne güzel olur valla cünki oglum ayni babasi tipa tip aynisi kizimda bana benzese fenami olur :))))))))))

ymerciğim maşallah canım kuzucuğuna severim ben pembiş şekerimi canım benim rabbim nazarlardan korusun

bütün nisan kuzucuklarına maşallahhh...

Rabbim hepimizin yavrusunu nazardan .kem gözden,kötü niyetli bakışlardan korusunn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hepsi o kadar güzelki. Hepsine maşallah.
Rabbim bütün bebekleri nazarlardan korusun. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…