opuyorumnanaktan sende çok saol canım... utku bey günden güne öyle bir değişim yaşıyo ki bende şaşırıyorum.. senin kız da öyle mi? hergün farklı birine benzetiyoruzsanki :)) bakalım en son kimde karar kılıp benzicek zemuszemussagolun kizlar valla utku beyde agzi acik halde cok seker opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan amin canım çok saol... çook haklısın valla yaa.. 7 yaşında kızım var.. ne ara büyüdü hiiç anlamadım kaydirigubbakcemile3 Rabbim sağlık versin yeter ki.. dünyaya gelen büyüyo...Allah analı babalı büyütsün hepsi çok tatlılar
mamasıydı gazıydı aşısıydı oturdu emekledi derken 1 sene geçiveriyor
çoook uzun ve dönüp bakınca çooookkk kısa 1 sene,bugünlerde bol bol bebek kokusunu çekin içinize
sonra minik canavarlar çok yoracak sizi :))
merhaba arkadaşlar hepimizin bebeğini Rabbim bizlere bağışlasın ancak vaktim oldu fotosunu ekleyim oğlumun dedim.
bu doğduğumuz günkü halimiz
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/18/2511.jpg
bu da dün çekildi yani 6 günlük minik prensim
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/18/2552.jpg
bu arada maşallah demeyi de unutmayın teyzoşlar :ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan çok saolun.. amin inşallah :Saruboceq:bütün yeni doğan ve missss gibi cennet kokan bebelere kocaman bi hoşgeldiniz diyorum ben de.
.çok uzun olsun ömürleri sağlık başarı ve mutluluk dolu geçsin inşallah.
çok tatlılar hepsi de maşallah
opuyorumnanaktan saol güzelim.. darısı sağlıkla hayırlısıyla başınıza inşallah...güle güle buyutun kızlarr.. darısı başımızaaa :Saruboceq:
opuyorumnanaktan çok teekkürler.. amin inşallah :Saruboceq: darısı sağlıkla sizin başınıza artık zemuszemusmaşşallah subhannallah.. bende temmuz annesi olucam inşallah.. meleklerinizi göreyim dedim.. hoşgelmişler.. Allah hepsine uzun ömürler,sağlık sıhhat güzel bir yaşam nasip etsin inşallah.. gül yanaklarından öperim hepsini.. Allah kolaylıklar versin size arkdaşlar.. gözünüz aydın..!
opuyorumnanaktan doğur bacım bi dene daha doğur.. kaydirigubbakcemile3 valla küçük bebecikler özleniyo ... evde bebek sesi,kokusu aranıyo zaanla.. bizim 7yıl arayla olduğu içinidr belki ama çok şükür sağlıkla oldu... :Saruboceq:ay bizimkiler kazık kadar oldular 1 yaşındalar bu kuzuları gördükçe dourasım gelio yine maşallah hepsine çooook şekerler
bu oğluşumun ilk resmi teyzoşları henüz 1 günlük hastanedeyiz
............
buda 15 günlük resmi aradaki farkı siz söleyin ben anlamıyorum büyümüşmü
.................
maşallah demeyi unutmayın
maşşallah subhannallah.. bende temmuz annesi olucam inşallah.. meleklerinizi göreyim dedim.. hoşgelmişler.. Allah hepsine uzun ömürler,sağlık sıhhat güzel bir yaşam nasip etsin inşallah.. gül yanaklarından öperim hepsini.. Allah kolaylıklar versin size arkdaşlar.. gözünüz aydın..!
opuyorumnanaktan sende çok saol canım... utku bey günden güne öyle bir değişim yaşıyo ki bende şaşırıyorum.. senin kız da öyle mi? hergün farklı birine benzetiyoruzsanki :)) bakalım en son kimde karar kılıp benzicek zemuszemus
opuyorumnanaktan amin canım çok saol... çook haklısın valla yaa.. 7 yaşında kızım var.. ne ara büyüdü hiiç anlamadım kaydirigubbakcemile3 Rabbim sağlık versin yeter ki.. dünyaya gelen büyüyo...
maşallahh canım oğluşunaa..ve de sana da kocaman bi maşallah sinemciim.. normal doğumla paşayı doğurduğun için.. maşallahı var çünkü cidden.. Rabbim nazardan korusun.. ne kadar çok değişmiş kısa zamanda dicem ama biz de öyleyiz :))
opuyorumnanaktan çok saolun.. amin inşallah :Saruboceq:
opuyorumnanaktan saol güzelim.. darısı sağlıkla hayırlısıyla başınıza inşallah...
opuyorumnanaktan çok teekkürler.. amin inşallah :Saruboceq: darısı sağlıkla sizin başınıza artık zemuszemus
opuyorumnanaktan doğur bacım bi dene daha doğur.. kaydirigubbakcemile3 valla küçük bebecikler özleniyo ... evde bebek sesi,kokusu aranıyo zaanla.. bizim 7yıl arayla olduğu içinidr belki ama çok şükür sağlıkla oldu... :Saruboceq:
maşallah ışılcım oğluşuna... büyümüş tabi annesi.. büyümezmi.. 1 günde bile değişiyo onlar.. bakışları hareketleri bile değişiyo... sağlıkları iyi olsun da zamanla büyücekler hepsi... Rabbim nazardan korusun semih ali yi... opuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]
melek kızım nehir idil 20 günlükken teyzeleri
[/URL][/IMG]
allahımm delikafadulden bu nasıl bi güzellik hayran kaldım :1shok: maşallah[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?