2010 nisan bebişlerinin fotoları

tuğbacığım maşşallah kaanımıza valla o saçlara jöle sürüp kız tavlama zamanı gelmiş paşamızın severler o gülen ağzını öp benim için

Maşalllah tüm nisan bebişlerine.Sevsin teyzeleriopuyorumnanaktan

maşallah annesi çağanımıza rabbim nazarlardan korıusun

kızlar ya baktım hepsine alıntı yapmadım fazla zamanımda yok hepsi çok tatlı maşallah.rabbim meleklerimizi nazarlardan korusun

teyzosları işte benim minişlerim dogduklarında 2 kiloydular simd büyüdüler 3ay 2 günlük oldular. masallahhhh
elifim.....
elifim.....
prens & prenses....
yusufum....

gülüşünü yerim....

SONUNDA BENDE YÜKLEDıM BEBıŞLERıMı
allhım bütün meleklerimizi nazarlardan korusun sağlıklı hayırlı uzun ömürler versinnnn aminnnnnn

oyyy semacığım hayalimdeki ikizler yaa o kadar çok istiyordumki bende ikiz olmasını hatta bir kız bir erkek olasını rabbim böyle nasip eğledi olsun gizoşumu bana bağışladıya inşallah olursa ilerde birde kardeş yaparız artık tabi gizoştan fırsat bulursak:)))))maşallah elifimle yusufuma canım sevsin teyesi onları kokla emi benim için

senin de ileride ikizlerin olur inşşş gizoşuuumun resimlerini gördüm oyyy yerim onu ben allahım bağışlasınnn fırsat bulma konusuna gelince bizde de durum aynı hep ağlıyolarr durmak yok özelikle eliffffffff yusufum akıllı ama eliff susmuyooo bu kızlar cilveli anacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…