2010 nisan bebişlerinin fotoları

maşallah elifle yusufa.topiğimizin ikizlerini çok merak ediyordum maşaşallah onlara.kızlar biraz cilveli oğlanların sesi çıkmıyor.rabbim sağlıklı büyütsün inş

maşallah elifle yusufa.topiğimizin ikizlerini çok merak ediyordum maşaşallah onlara.kızlar biraz cilveli oğlanların sesi çıkmıyor.rabbim sağlıklı büyütsün inş

sağol canım ewet kızlar biraz cilveli ve nazlı o yüzden ağlıyolar allahım bütün meleklerimizi korusun göktuğuşu da öp bizden taraf teyzoşşşş

kızlar tek tek alıntı yapamadım ama 41 kere maşallah kuzulara
günden güne büyüdüklerini görmek ne güzel

oğlum Emir KARADEMİR... hamilelik sorunlar onlar bunlar derken şimdi bebişlerimizin fotolarını koyuyoruz...Allahımıza binlerce kez şükürler olsun.hepsini nazarlardan korusun..

Eklentiler

• $DSCN1075.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 28
Eki Görüntüle 48007

Eki Görüntüle 48009
kızlar buda benım kızımın dun aksamkı halı

oğlum Emir KARADEMİR... hamilelik sorunlar onlar bunlar derken şimdi bebişlerimizin fotolarını koyuyoruz...Allahımıza binlerce kez şükürler olsun.hepsini nazarlardan korusun..

iste oglumun yeni fotografı. oglum ve teyzosu

işte benim melisimin yeni resimleri kızlar

Uploaded with ImageShack.us
KOCAMAN MAŞALLAH HEPSİNE YAVRUCUKLARIN.ALLAH'IM ESİRGESİN.:Saruboceq:

bennu, çağan ege, emir, elif, yusuf, tuna, melis, poyraz.... ve diğer adını hatırlayamadıklarım.. bütüüün bebişlere maşallahh..

kızlar buda benim Utku'm... :asigim:
1 nisan doğumlu.. :asigim:
dolayısıyla 3 ayımızı dolduruyoruz bugün...
:asigim:
:asigim: :asigim:
maşallahhh.. diyelim lütfen teyzoşlar... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…