oğlum Emir KARADEMİR... hamilelik sorunlar onlar bunlar derken şimdi bebişlerimizin fotolarını koyuyoruz...Allahımıza binlerce kez şükürler olsun.hepsini nazarlardan korusun..
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=48187&stc=1&d=1277819815
buda benım behram poyraznım.allah hepsini nazardan saklasın...
masallah tatlıma çok sevimli bu küçük adam.
bütün bebislere kocaman bir masallah
hepsi cok tatli
kızlar buda benim Utku'm...:asigim:
1 nisan doğumlu.. :asigim:
dolayısıyla 3 ayımızı dolduruyoruz bugün...:asigim:
:asigim: :asigim:
maşallahhh..diyelim lütfen teyzoşlar... a.s.
masallah behram poyraza çok tatlı bu bebiş annesi. güzel ömürlü olsunminik bebiş
:roflol: öyle valla.. bilg. başındayken emzirdiğim anlar çoktur kaydirigubbakcemile3 yada emzirirken geçen vakti değerlendiriyorum da diyebilirim kaydirigubbakcemile3 çok teşekkürler canım..masallah anaları ınternetten ayrılmıyo ama genede bebıslerını ıyı bakıyolar
tum nısan annelerınden bahsedıyorum
subhanallah masallah
:Saruboceq: amiiiin.. canım.. Rabbim hepimizin yavrusunu anne babaına bağışlasın.. :Saruboceq:a cok seker ya..allahım sıze basışlasın.:Saruboceq:maşallah
teşekkürler tuğba teyzesi.. amann kız bunların bakışlarında binbir anlam yüklü.. bazen bakışından ne demek istediğini anlıyorum bazne bi bakıyo gözlerini dikipte sanki içine biri girmiş de o bakıyomuş.. bana bakan utku değilmiş gibi :roflol: :roflol: soldaki pozda da "sen ver şu makinayı bakiyiim" demek ister gibi elini uzatmıştı bana :roflol:anaaammm utkuşuma bak maşallahh 41 değil 41 000 kererefişş çok muzip bakmış utkuş nedendir acep:teytey:
opuyorumnanaktan saol canımın içi:..tamda 41. sayfadayız 41 kere maşallah bütün kuzucuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?