2010 nisan bebişlerinin fotoları

masallah anaları ınternetten ayrılmıyo ama genede bebıslerını ıyı bakıyolar
tum nısan annelerınden bahsedıyorum
subhanallah masallah

kızlar buda benim Utku'm... :asigim:
1 nisan doğumlu.. :asigim:
dolayısıyla 3 ayımızı dolduruyoruz bugün...
:asigim:
:asigim: :asigim:
maşallahhh.. diyelim lütfen teyzoşlar... a.s.

a cok seker ya..allahım sıze basışlasın.:Saruboceq:maşallah

anaaammm utkuşuma bak maşallahh 41 değil 41 000 kere refişş çok muzip bakmış utkuş nedendir acep:teytey:

masallah anaları ınternetten ayrılmıyo ama genede bebıslerını ıyı bakıyolar
tum nısan annelerınden bahsedıyorum
subhanallah masallah
:roflol: öyle valla.. bilg. başındayken emzirdiğim anlar çoktur kaydirigubbakcemile3 yada emzirirken geçen vakti değerlendiriyorum da diyebilirim kaydirigubbakcemile3 çok teşekkürler canım..
a cok seker ya..allahım sıze basışlasın.:Saruboceq:maşallah
:Saruboceq: amiiiin.. canım.. Rabbim hepimizin yavrusunu anne babaına bağışlasın.. :Saruboceq:
anaaammm utkuşuma bak maşallahh 41 değil 41 000 kere refişş çok muzip bakmış utkuş nedendir acep:teytey:
teşekkürler tuğba teyzesi.. amann kız bunların bakışlarında binbir anlam yüklü.. bazen bakışından ne demek istediğini anlıyorum bazne bi bakıyo gözlerini dikipte sanki içine biri girmiş de o bakıyomuş.. bana bakan utku değilmiş gibi :roflol: :roflol: soldaki pozda da "sen ver şu makinayı bakiyiim" demek ister gibi elini uzatmıştı bana :roflol:
tamda 41. sayfadayız 41 kere maşallah bütün kuzucuklara
opuyorumnanaktan saol canımın içi:..

masallah masallah annesıde su bıle vermeden nasıl bakmıs kocaman etmıs saka sakakıme benzıyor çok tatlı

fifti fifti meltemcim renk olarak bana benziyor bende sarisin sayilirim renkli gozluyum.. sac rengi ten rengi goz rengi benden agiz burun kulak babadan yuz hatlari babaya benziyor yani iyi bir karisim olmus sanirsam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…