2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

hamiş arkadaşlar doktorunuz hangi ilaçları verdi

cnm ben ilk folik asit bide ferro sanol diye kan ilacı içiyordum kansızlığım var diye gerçi toparlandı kanım ama düşmesin diye sonra dr bana o bitince gino ferro sanol al dedi folik asiti ayrı almana gerek yok dedi bu kan ilacının içinde folik asitte var dedi 2si bir ilaçtaymış yani ama sanırım 12. haftadan itibaren folik bırakılıp vitaminlere geçilcek

hamiş arkadaşlar doktorunuz hangi ilaçları verdi

folbiol verdi canım.

bende memnun oldum canım...kpss zaten ömrümüzü yedi.benim haziranda 2 senem dolucak .sen ne sanslısın ehmen bebek olmuş.

turkbayragiturkbayragi bu arada yarın 19 mayıs kızlar hepinizin 19 mayısını kutluyorum.burda (samsun)cok guzel kutlamalar oluyor ama hava cok bozdu sansımıza..turkbayragiturkbayragiturkbayragi

bende 23 yaşımdayım ismim Deniz 9,5 aylık evliyim Sivaslıyım ama Antalya da büyüdüm ve burada yaşıyorum martın 18 inde karar vermiştim hamileliğe o ay geç kaldık 2. ayımızda şükür hamiş kaldım muhasebe bürosunda büro şefiyim 8 yıldır çalışıyorum akannehir

spor star 1984 lü müsün ?_
83 lüyüm cnm mayıs 22,sen 84lümüsün

ayy ben bide dersaneye yazılmıştım marttan beri gitmiyorum,bebek fikri aklıma girdiği an ders mers bitti herşey :))) evet cnm valla şansımıza oldu sanırım ama hani ilk aydan da biraz tecrübesiz değildik yani,millet hemen etraftan şöle yapın böle yapın demişlerdi hep bizde öyle yaptık,eşimde sporcu bende sporcuyum,içki sigaramız hiç yok sanırım bunlarında etkisi vardır cnm daha hareketliydi spermler heralde :)) şansımızada oldu yani ilk denememizde,allah inşallah isteyen herkese nasip etsin çok dua ediyorum

bende guya kpss ye hazırlancakdım ama nerdeeeeeee.işden çıkıyorum kaynanamda yemek yiyorum eve geliyorum bi yastık görmesin kafam hemen uyuyorum.hiç bişey yapamıyorum.aö sınavlarımda var ama bende calışama falan yok....:lepi::roflol::roflol:

ben folic plus kullanıyordum zaten devam et dedi
elevit verdi vitamin ve kalsiyum ilacı
birde kramplarım için magnezyum oda aklıma geldikçe içiyorum kramplarım çok değil şükür başlamaz inşallah

kızlar sizin akıntınız ne durumda ben doktorum dedimki akıntım var ama bezen acık sarı.normal dedi.dun araştırdım yanma varsa rengi yeşil sarı falansa hemen doktorunuza başvurun yazıyordu.tabi ben bunu kafaya taktım ya wc ye gittim.baktım yanma var moral sıfır ama sonrasındada bişey yokdu.buda psikolojik olabilirmi....

bende şu 2 sene iş düşünemicem heralde,napayım artık hamile hamile tayin falan uğraşamam,belki özelde yaparım öğretmenlik ilerde denk gelirse gelmezsede bi yerde çalışıırım artık,bi firmaya belediyeye biyere girerim artık ne olursa,eşiminde var valla aöf sınavları son senesi vizeleri çok iyi geldi ama finallerde okadar çalışamıcak galiba işleri çok yoğun buara,oda onu dert edip duruyodu,sınavlar yaklaşıyo diye

ben folic plus kullanıyordum zaten devam et dedi
elevit verdi vitamin ve kalsiyum ilacı
birde kramplarım için magnezyum oda aklıma geldikçe içiyorum kramplarım çok değil şükür başlamaz inşallah
vitamin vermedi bana ya ama 12. haftada vitamine geççen diye bahsetmişti belki cuma gittiğimde der bişeyler bakalım,bende kramp yok hiçde olabiliyormuş ama duymuştum

benimde akıntım var ama öle yanma falan yok rengide normal,belki idrar yollarını üşütmüşsündür,gecede bak bi durumuna olmadı dr.unu ara sor çağırırsa gidersin,çok yanmamı var

yok ya aslında o gun araştırma yaptım ozaman oldu.sonrada olmadı.suan yok yani yanmam falan.arasıra kafama tıkınca oluyor.bende psikolojik olabilirmi diye dusunuyorum

kızlar bebeğiniz için hiç hazırlık falan yaptınızmı.yada onun ilerde bakıp okumaı için notlar tuttunuzmu.?ben ilk ultrason resmini aldım sadece bide tarihler

kızlar bebeğiniz için hiç hazırlık falan yaptınızmı.yada onun ilerde bakıp okumaı için notlar tuttunuzmu.?ben ilk ultrason resmini aldım sadece bide tarihler

benimde 2tane resmim var biri 6mm iken biri 2cm ken bu cumada alcam bakalım,bebekler için o resimli günlüklerden alıcam ama 3ayın geçmesini bekledim öle okuması için bişey yazmamda, yeni bilgilerini güncellerim, diyelim bugün 5cm falan gibi onun dışında hiç bişey almadım 2 tane hediyem var sadec bi kuzenim yurt dışından ayakkabı almış 3aylıkken patik gibi ama ayakkabı görüntüsünde bide görümcem ilk doğduğu gün giyilen şeyin setini almış zıbın galiba adı,oda cinsiyeti belli olsun zor tutuyotum kendimi bişey almamak için diyo,bende 6-7. aylarda alırım eşyalarını diyorum iyice yüküm ağırlaşmadan sonra kolay kolay gezemeyebilirim

bende de sadece ultrason resmi var bide arkadaşım geçen sene doğum gününde bebek ayakkabısı almıştı patik gibi minicik bebek istiyoruz diye o zaman daha 1,5 aylık evliydik hiç düşünmüyordum bile

dün eşimde beni izliyordu bende hayırdır dedim nerden nereye dedi :asigim: sevgilimdin eşim oldun şimdide bebeğimizin annesi olcaksın dedi

evet bende aynı senin gibi 3 ayın dolmasını bekliyorum.resimli günlüğü bende duydum.ama görmedim ultrason kağıtlarının konabildiği yanına ufak notların alınabildiği.bi sitede okumuşdum ben doktorunada doğduğu zaman o albüme küçük bir not yazdırın diye.aslında iyi fikir olabilir ama ben yapabilirmiyim bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…